Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

UL priznanje za LG WebOS 3.0

Beograd, 24. decembar 2015. godine Novi webOS 3.0 operativni sistem kompanije LG Electronics (LG), poznat kao najintuitivniji operativni sistem za smart televizore koji karakteriše izuzetno jednostavno korišćenje, dobio je priznanje organizacije UL, globalnog lidera za testiranje i sertifikaciju, zbog izuzetne kompatibilnosti sa IoT uređajima. Sa IoTV aplikacijom, LG serija smart televizora za 2016. godinu lako kontroliše smart kućne uređaje kompanije LG, kao i one drugih proizvođača, zahvaljujući webOS 3.0 operativnom sistemu, koji omogućava korisnicima da proveravaju status uređaja, podešavaju jačinu svetla u prostoriji ili temperaturu na klima uređaju.

„Uvek smo smatrali da televizor u dnevnom boravku predstavlja središte doma, pa je naš smart televizor sa webOS 3.0 napravljen baš sa tom namerom. Kompanija LG nastaviće da pruža najbolje iskustvo svojim korisnicima, kao i da razvija još više inovativnih IoT kućnih proizvoda koji prevazilaze svačija očekivanja“, izjavio je Sam Kim, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore u kompaniji LG Electronics Home Entertainment.

Organizacija UL potvrdila je kvalitet webOS 3.0 operativnog sistema koji poseduju LG OLED i UHD televizori, a napredna IoT tehnologija biće prikazana na CES sajmu od 6-9. januara u smart home zoni na štandu kompanije LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall # 8204).

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.