Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Unapređena KNOCK CODE™ funkcija stiže na nove LG smart telefone

Beograd, 23. april 2014. — Kao što je najavljeno na Svetskom mobilnom kongresu prošlog meseca, Knock Code™ će postati jedna od glavnih funkcija ovogodišnjih modela LG smart telefona. Pored korisnika G2 mini smart telefona i uređaja F II i L III serija, od sada će i vlasnici G2 i G Flex modela moći da instaliraju ovu interesantnu funkciju zahvaljujući unapređenom softveru. Počevši od aprila, kompanija LG Electronics će omogućiti instaliranje Knock Code funkcije i za starije modele smart telefona.

„Prilikom kreiranja Knock Code funkcije, inženjeri kompanije LG su stavili akcenat na pružanje visokog nivoa zaštite i pogodnosti svojim korisnicima”, izjavio je dr Jong-Seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Načiniti ovu tehnologiju dostupnom široj javnosti je u skladu sa našim ciljem da LG mobilne uređaje učinimo drugačijim na osnovu korisničkog iskustva koje pružaju.”

Nedavna istraživanja su pokazala da većina korisnika proverava i otključava svoje mobilne telefone od 100 do 150 puta dnevno, što je inspirisalo LG da dodatno unapredi Knock Code funkciju, poveća nivo njene sigurnosti i načini je još pogodnijom za svoje korisnike. Ova funkcija, koju je LG patentirao 2008. godine, jedinstvena je zbog izuzetno jednostavnog sistema otključavanja i zaključavanja telefona u jednom potezu, istovremeno obezbeđujući visok nivo sigurnosti podataka. Knock Code deli ekran smart telefona na četiri nevidljiva kvadrata, koji će, nakon „kucanja” dva do osam puta u odgovarajućem redosledu, aktivirati vaš uređaj. Sa više od 80.000 mogućih kombinacija, ova funkcija omogućava mnogo viši nivo bezbednosti, čak i od sistema za prepoznavanje otiska prstiju.

„Izuzetno mi je drago što će uskoro i naši korisnici u Srbiji moći da uživaju u svim prednostima koje pruža Knock Code funkcija. Ova tehnologija najbolje oslikava ciljeve kompanije LG, kreirane da uvećaju korisničko iskustvo i izdvoje se na tržištu mobilne telefonije svojim visokim kvalitetom”, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji.
                                                                    ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.