Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Uređaji kompanije LG kompatibilni sa Google Home zvučnikom

  • Updated
  • 2017 05. 23

 

Beograd, 23. maj 2017. godine ― Kompanija LG Electronics (LG) najavila je liniju premium smart uređaja kompatibilnih sa aplikacijom Google Assistant na Google Home zvučniku, čime će u pametne domove biti uvedene vrhunske mogućnosti za konekciju, uz izuzetnu pogodnost korišćenja. Među uređajima koji će posedovati ovu mogućnost jesu mašina za pranje i sušenje veša, frižider, pećnica i prečišćivač vazduha iz SIGNATURE linije, kao i novi Hom-Bot Turbo+ robot usisivač i smart klima uređaj.

 

Korišćenjem Google Home zvučnika, korisnici će biti u mogućnosti da pristupe celokupnom opsegu komponenti aplikacije Google Assistant, čime će biti povećana primenjivost svih povezanih uređaja, kao i jednostavnost njihove upotrebe. Tako će, na primer, korisnici moći da provere preostalo vreme za pranje veša u SIGNATURE veš mašini, narede SIGNATURE frižideru da napravi još leda, ili da podese termostat na klima uređaju putem jednostavnih glasovnih komandi sa bilo kog mesta koje je u dometu Google Home zvučnika.

 

„Naše partnerstvo sa kompanijom Google dokazuje koliko je jednostavno domove ljudi učiniti pametnima, i to pre svega zahvaljujući pristupačnim proizvodima. Radujemo se našoj budućoj saradnji, jer se iz nje uvek iznedre vrhunske inovacije“, rekao je Song Dae-hyun, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.

 

SIGNATURE kućni aparati su prvi iz asortimana kompanije LG koji će posedovati Google Assistant aplikaciju na Google Home zvučniku. LG će ovim ispuniti obećanje i svojim korisnicima ponuditi inovacije koje usklađuju najbolju i najsavremeniju tehnologiju sa prvoklasnim dizajnom i izuzetnom posvećenošću detaljima. Aplikacija će tokom ovog meseca biti primenjena na navedenim uređajima u Sjedinjenim Američkim Državama, dok će datumi dostupnosti na preostalim tržištima biće objavljeni naknadno. U planu je i proširenje ponude na druge proizvode. Za više informacija o ovim uređajima, posetite www.LGnewsroom.com.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 77 hiljada ljudi, koji rade u 125 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2015. godinu u iznosu od 48,8 milijardi dolara (56,5 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2016. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.