Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Utrostručena efikasnost - LG-KF700

  • Updated
  • 2008 03. 06

LG najavljuje “easy to use” multimedijalni telefon sa tri načina unošenja podataka.

LG Electronics, svetski tehnološki i lider u mobilnim komunikacijama proizveo je novi LG-KF700, multimedijalni telefon na kojem možete kombinovati tri načina rukovanja i stvoriti neverovatno intuitivan korisnički interfejs i lako pristupiti “komandama.”

Prvi telefon na svetu koji ima tri odvojena inputa, LG-KF700 sadrži ekran osetljiv na dodir od 3 inča, alfa-numeričku tastaturu i Shortcut Dial točkić. Svaki od ovih pristupa predvidjen je za zadatke u kojima je najefikasniji.

“Naši potrošači kažu da su želeli telefon sa mnogo multimedijalnih karakteristika ali da za to nije potrebno mnogo vremena za traženje po meniju. Stvorili smo LG-KF700,” rekao je dr Skot An, iz LG Electronics Mobile Communications Company. “Interno istraživanje koje smo sproveli pokazalo je da multimedijalne funkcije često ostaju nedovoljno korišćene jer se uglavnom teško dolazi do njih. Na mnogim modelima telefona multimedija se krije duboko u menijima, zahtevajući mnogo vremena i truda da bi se pronašle.Model LG-KF700 eliminiše beskonačne menije svojim intuitivnim interfejsom.”

LG je odavno poznat kao lider u touch tehnologiji. Touchscreen od 3 inča na modelu LG-KF700 obezbedjuje jednostavan pristup mnogobrojnim funkcijama-od gledanja filmova do pretraživanja interneta. Sa glavnog ekrana na telefonu korisnici mogu videti kalendar, planer, podsetnik koristeći jednostavan pokret prostom.

Shortcut Dial na poledjini telefona lako i brzo prelazi preko šest “komandi” (po ličnom izboru) kontrolom virtuelne tastature na ekranu, umesto gubljenja vremena “kopajući” po menijima. Na ovaj način je moguće doći do bilo koje aplikacije bilo kada, i dok telefon već obavlja neke funkcije. Shortcut Dial takodje se koristi i pri pretraživanju interneta i pisanju e-mailova.

Najviše dostupnih telefona osetljivih na dodir eliminišu nekada univerzalnu alfa-numeričku tastaturu. Korisnici LG-jevih telefona kažu da ipak žele ovu jednostavnu funkciju, ne samo zbog navike, već zato što ona pojednostavljuje proces pozivanja i odlična je za pisanje SMS-ova. Iz tog razloga LG je ostavio slide-down alfa-numeričku tastaturu na modelu LG-KF700.

Korišćena zajedno, sva tri pristupa LG-KF700 čine moćnim i efikasnim. Kada pretražujete internet najbolji je veliki touchscreen, shortcut dial je idealan za pristup web sajtovima, dok se za slanje SMS-ova, opredelite za alfa-numeričku tastaturu koja sadrži sve najčešće korišćene simbole na koje smo navikli.

Jedna od najjačih multimedijalnih karakteristika modela LG-KF700 je full Web browser preko kojeg imamo jednostavan pristup Google Search-u, Blogs-u, Gmail-u, Maps-u i Youtube-u. Ekstremno brzo surfovanje po internetu omogućava i podrška za HSDPA 3G mreže. Moguće je gledati TV, a od ostalih funkcija izdvajamo MP3 plejer, MPEG4 video plejer, kameru od 3 megapiksela , Bluetooth i mnoge druge. I sve to je upakovano u tanak, stilizovan telefon, čistog, minimalističkog izgleda.

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.co.yu i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.co.yu