Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Vrhunska LG kućna zabava u Berlinu

Predstavljanjem svoje najnovije linije proizvoda na sajmu IFA 2011, kompanija LG Electronics podigla je kućnu zabavu na viši nivo

Beograd, 08. septembar 2011. – Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2011, kompanija LG Electronics je premijerno u Evropi predstavila novu liniju uređaja za kućnu zabavu koji su zasnovani na SMART tehnologiji. Pored najnovijih 3D televizora, monitora, projektora, LG je po prvi put predstavio i inovativni Pentouch plazma televizor i neverovatni kućni bioskop sa sistemom 3D zvučnika.

Dugo očekivani NANO FULL LED Cinema 3D televizor predstavljen je na ovom prestižnom sajmu potrošačke elektronike. NANO FULL LED tehnologija pozadinskog osvetljenja pruža neverovatno vizuelno iskustvo pri gledanju i predstavlja unapređenu LED tehnologiju koja omogućava još bolji kvalitet slike i jasniju reprodukciju boja ravnomernim emitovanjem svetlosti sa LED dioda. Zahvaljujući jasnom prikazu 3D slike, nema zamora očiju i osećanja vrtoglavice pri dužem gledanju 3D sadržaja.

Najnoviji model LG plazma televizora PZ850 omogućava pristup Internetu, dozvoljavajući gledaocima da sadržajem upravljaju direktno na ekranu koristeći posebnu olovku. Zahvaljujući SMART tehnologiji, korisnici imaju pristup svim fajlovima koji se nalaze na njihovim računarima, a moguće ih je uređivati jednostavnim aktiviranjem Pentouch opcije. Ovaj model dozvoljava korisnicima i da crtaju na ekranu plazma televizora, kao i da svoje crteže dodatno obrađuju u programima dostupnim na Internetu. LG PZ850 poseduje posebno zaštićen ekran otporan na ogrebotine.

Kompanija LG Electronics, još jednom je napravila korak napred i omogućila korisnicima da uživaju u jedinstvenom 3D zvuku. HX906TX, najnoviji CINEMA 3D Sound kućni bioskop, proizvodi zvuk koji se prostire na 360° stepeni uz 9.1 zvučni sistem. Standardni 5.1 sistem dopunjen je sa još četiri 3D zvučnika koji se nalaze na vrhu, tako da se stvara okruženje u kome „zvuk pada”. Pored toga, uz pomoć posebne tehnologije 360º Reflector koja je ugrađena u Upright 3D zvučnike, zvuk se reflektuje u svim pravcima. Stvaranjem jedinstvenog LG 3D zvučnog poljа, HX906TX vrhunski reprodukuje 3D Blu-rаy™ format, dok LG Smаrt funkcije pružaju nаjbolju moguću zаbаvu.

LG ST600 TV Upgrader uređaj pretvaraju televizor u zabavni medija centar sa Smart TV funkcijama. Nakon povezivanja putem HDMI kabla, glavni meni (Home Dashboard) korisnicima pruža mogućnost pretraživanja Interneta, preuzimanja različitog online sadržaja, igrica i pristupa sve popularnijem LG Apps servisu. Na Premium Content meniju nalaze se najpopularnije aplikacije i Internet stranice. Pomoću Smart Share funkcije, a putem Wi-Fi mreže, moguće je prenositi sadržaj sa video-kamera, mobilnih telefona i računara.

LG HW300Y, prenosivi WXGA LED projektor, direktno, na veliki ekran, emituje sadržaj sa najpopularnijih Internet stranica, uključujući i HD filmove, najnovije muzičke spotove, kao i stranice najpopularnijih društvenih mreža. Zahvaljujući svojoj maloj težini od samo 780 grama, ovaj model je lako prenosiv. HW300Y emituje izuzetno jasnu sliku, dok LED osvetljenje eliminiše zamućenost i prelivanje boja. LED tehnologija ugrađena u ovaj model ne koristi živu niti druge štetne materije, a uz to je i veoma štedljiva, tako da, ukoliko bi ste ovaj uređaj koristili četiri sata dnevno, njegova lampa bi trajala neverovatnih 20 godina.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.