Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Zakrivljeni LG 21:9 UltraWide multi-displej monitor

Beograd, 23. april 2015. godine - Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najnoviji model zakrivljenog UltraWide monitora sa odnosom stranica 21:9. Novi 34UC87M monitor omogućava prikaz više sadržaja, pa korisnici istovremeno mogu da imaju uvid u veliku količinu podataka, dok UQHD ekran rezolucije 3440 x 1440 odlikuje 2,4 puta više piksela nego tradicionalni Full HD monitor sa odnosom slike 16:9. Na taj način, korisnici će uživati u vrhunskom iskustvu rešavajući poslovne zadatke, ali i uživajući u zabavnom sadržaju.

Površina samog LG 34UC87M monitora dovoljno je velika da zadovolji sve potrebe koje zahteva paraleleni rad na više ekrana, ali ukoliko je korisniku ipak potrebna još veća površina, ovaj monitor poseduje mogućnost povezivanja sa drugim monitorima u strukturu video zida. Takođe, novi model monitora predstavlja idealno rešenje za rad koji iziskuje paralelne ekrane, kao što je trgovina na berzi.

UQHD rezolucija i 99 odsto sRGB palete boja, omogućavaju mu da emituje vrhunske boje i sliku. IPS tip panela omogućava nivo osvetljenosti 300 cd/m2, a ukoliko se koristi sa Display port priključkom, dostiže dubinu boje od 10 bita. Još bolju sliku na zakrivljenom CINEMA ekranu omogućava i ugao gledanja 178/178, dopunjen ugrađenim MAXXAUDIO® sistemom zvuka sa dva stereo zvučnika jačine 7 W.

LG 34UC87M opremljen je Display Port i HDMI priključkom, USB 3.0 standardom, dok korisnici Mac računara mogu da iskuse prednosti koje pruža 2 Thunderbolt™ port za povezivanje. Ovaj model monitora može i da se montira na zid i koristi kao radna stanica za najrazličitije potrebe.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.