Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Zakrivljeni LG Sound Bar zvučnik- zvuči dobro kao što izgleda

Beograd, 13. avgust 2015. godine – Izvanredni Music Flow HS8 Wireless zakrivljeni Sound Bar zvučnik kompanije LG Electronics (LG) savršeno se uklapa uz najnovije zakrivljene modele televizora ove kompanije. Dostupan na evropskom tržištu već od sledeće nedelje, ovaj 4.1 – kanalni sistem zvučnika jačine 360 W pruža vrhunski zvuk i iskustvo gledanja televizije u kući podiže na najviši nivo. Zakrivljen oblik ovog Sound Bar zvučnika nije tu samo zbog dizajna - on doprinosi i impresivnom iskustvu zvuka. Takođe, proširen je i prostor u kome će svaki korisnik doživeti podjednako dobar audio doživljaj, takozvani sweet spot, a visokotonci su postavljeni sa obe strane zvučnika, radi većeg dometa zvuka. Ovaj uređaj predstavlja savršen spoj dizajna i tehnologije, što ga čini jednim od najboljih uređaja za surround zvuk na tržištu.

LG HS8 razlikuje se od konkurencije i po visoko dinamičnom i-Sound režimu rada. Ova inovativna karakteristika adaptira postavke svog zvuka ostalim audio formama, u zavisnosti od vrste sadržaja, i tako poboljšava iskustvo gledanja televizije. I-Sound može trenutno da interpretira šta korisnik gleda i prilagodi zvuk sadržaju. Ovaj jedinstveni sistem omogućava da filmovi, muzika i sadržaj sa televizije zvuče baš onako kako bi trebalo.

HS8 zakrivljeni Sound Bar zvučnik, kao deo bežične LG Music Flow kolekcije, kompatibilan je sa Google Cast tehnologijom. Ova izuzetno praktična pogodnost omogućava da HS8 Sound Bar besprekorno funkcioniše sa većinom popularnih servisa za puštanje muzike, pa korisnici mogu da postavljaju muziku sa svojih smart telefona ili tableta direktno na Sound Bar putem Wi-Fi mreže kod kuće. Izaberite muziku, kliknite na Google Cast ikonicu i sadržaj je odmah postavljen na Sound Bar.

Uz Wi-Fi i Bluetooth mogućnost povezaivanja, LG HS8 može da prenosi zvuk u više prostorija istovremeno, povezivanjem sa LG Music Flow zvučnicima, kako bi stvorio savršen doživljaj slušanja. Kada je više zvučnika pozicionirano u istoj prostoriji, napredni Home Cinema režim rada pruža gledaocu pravo bioskopsko iskustvo gledanja, i to iz sopstvenog kauča. Takođe, Multi-room režim rada može celu kuću da pretvori u jedan veliki sistem zvučnika, jer korisnici mogu da kontrolišu zvuk u svakoj sobi uz pomoć mobilnog uređaja, birajući plejlistu za celu kuću ili muzičku numeru za svaku sobu ponaosob. Još jedna jedinstvena osobina HS8 je kompatibilnost sa daljinskim upravljačima čak osam popularnih proizvođača televizora.

„Kao kompanija koja je uvela na tržište zakrivljene televizore impresivnog izgleda, potpuno je prirodno da kreiramo i odgovarajući zaokrivljeni audio proizvod koji će se savršeno uklapati uz njih", rekao je Min Byung-hoon,viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment. „U digitalnom dobu, način na koji korisnici slušaju muziku se drastično promenio, a LG Music Flow je naše rešenje za ljubitelje filmova i muzike koji imaju potrebu za uređajima koji izgledaju odlično, ali i poseduju podjednako dobre performanse."

HS8 će biti izložen na IFA sajmu, na štandu kompanije LG, u hali 18 u Messe Berlinu, od 4. do 9. septembra.

Ključne karakteristike:

•    Mogućnost povezivanja:
Auto Music Play: mogućnost sinhronizacije sa mobilnim uređajima putem Wi-Fi signala, kako bi automatski prebacio muziku na Sound Bar Smartphone App Controller: Smart UX (Universal Search, Music Curation)
•    Google Cast: Lakši pristup internet streaming-u i aplikacijama za radio, uključujući Google Play™ Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio i Rdio (dostupnost usluga varira od države do države)
•    Mreža: Wi-Fi / Bluetooth 4.0
•    Mood Station: Multi-room režim rada / Home Cinema režim rada
•    HomeChat™ (dostupno u Australiji, SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Novom Zelandu i Koreji)
•    Zvuk: i-Sound / 4 visokotonca (2 prednja, 1 levi, 1 desni) / LG Auto Sound Engine / SFX za Stereo Surround Sound / 24 bait / 192KHz Sampling / LG Sound Sync
•    Snaga: 4.1 – kanalni sistem zvučnika / 360W
•    Dimenzije (Š/D/V): 1200mm x 43mm x 82mm
•    Pogodan za kačenje na zid
•    Kompatibilan sa daljinskim upravljačima

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.