Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Željno očekivani LG G5 konačno na ključnim svetskim tržištima

Beograd, 01. april 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) će svoj željno očekivani modularni smart telefon G5 konačno plasirati na globalno tržište. Ovaj telefon dostupan je od juče u Južnoj Koreji, uskoro će biti i u Sjedinjenim Američkim Državama, zemljama Evrope, Azije i Bliskog Istoka, a u Srbiju se očekuje da stigne u drugoj polovini aprila.

Predstavljen na MWC sajmu prošlog meseca u Barseloni, LG G5 je smart telefon koji spaja najsavremeniju tehnologiju i pažljivo dizajnirane karakteristike koje pružaju najbolje korisničko iskustvo. Ovaj uređaj već je osvojio rekordne 33 nagrade, uključujući i ovogodišnju GSMA Glomo nagradu za najbolji novi smart telefon.

„Od samog predstavljanja na MWC sajmu, LG G5 & Friends uređaji bili su predmet mašte mnogobrojnih korisnika širom sveta. O modularnosti se govorilo godinama, ali niko do sada nije uspeo da je pruži običnim korisnicima, zato smo jako uzbuđeni što možemo da preuzmemo zasluge za to,“ izjavio je Juno Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

Neke od karakteristika G5 telefona su i dve prednje kamere sa različitim objektivima, jedan širine 78 stepeni i drugi 135 stepeni širine, zatim Always-on ekran, koji pruža notifikacije i podatke o vremenu i datumu, bez paljenja ekrana, Dolby Digital Plus, kao i 7.1-kanalni sistem zvučnika koji omogućava bioskopski zvuk, bez pozadinske buke.

LG je pojednostavio grafički korisnički interfejs jednostavnim izgledom, primenjujući svetliju kombinaciju boja i poluprovidni efekat zamućenja. Osim toga, animacije i efekti su sinhronizovani tako da u svakom trenutku pružaju zabavno i prijatno iskustvo kao što se može videti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=WqJvMtkmyZI&feature=youtu.be.

Uređaji iz portfolia dodatne opreme, LG Friends, biće dostupni na određenim tržištima, i to odmah nakon dolaska G5 telefona, ili ubrzo nakon:

• CAM plus
• Hi-Fi Plus sa B&O Play (sa torbicom)
• 360 VR
• 360 CAM (sa futrolom)
• Roling Bot
• TONE Platinum
• H3 by B&O Play

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.