Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

DH4530T

Glavne karakteristike

  • 5.1 Kanala
  • Dolby Digital zvuk
  • Direktno snimanje na USB
  • Futuristički dizajn

DOSTUPNO KOD:

5.1 Kanala

Nađite se u centru dešavanja sa LG !THISMODEL! DVD Kućnom bioskopu. 5.1 kanalni sistem zvučnika poseduje 4 visoka zvučnika i jedan satelit zvučnik. Ceo sistem vam pruža jedinstven i nezaboravan audio doživljaj.

Dolby Digital zvuk

Kapljanje vode na prozoru, pucanje žice na gitari ili lav koji ulriče u savani: doživite zvuk kao nikada pre! Od najslabijeg zvuka do najglasnije akcione scene, uživaćete u širokoj paleti zvukova sa ovim Dolby Digital uređajem.

Direktno snimanje na USB

Uživajte u prednostima novih tehnologija! LG !THISMODEL! DVD kućni bioskop može da reprodukuje sve sadržaje koji se nalaze na USB uređaju ili MP3 plejeru. Takođe on može da snima na USB.

Futuristički dizajn

Pored najnovijih i funkcija jednostavnih za korišćenje, !THISMODEL! Kućni bioskop je smešten u crno , slim, metalno kućište koje se savršeno uklapa u vašu sobu. Moderni i kul visoki zvučnici se diskretno uklapaju u vašu sobu i istovremeno služe i kao stilski element u vašoj sobi.

FM Radio

Uživajte u vašim omiljenim radio emisijama u vrhunskom kvalitetu zvuka na !THISMODEL! kućnom bioskopu.

Opšte karakteristike
Performanse audio-sistema
Ulaz i izlaz
Pogodnosti
Režim zvuka
Diskovi koje je moguće reprodukovati
AV format
Radio
Dodatni pribor
Fizička veličina (Š x V x D) mm

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: