Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

SJ7

Glavne karakteristike

  • Izlazna snaga 320 W
  • Prilagodljivo podešavanje dvostrukih zvučnika
  • Režim Surround zvuka koji dolazi otpozadi
  • Prenosivi zvučnik
  • Bluetooth
  • Ugrađena litijum-jonska baterija

DOSTUPNO KOD:

01_SJ7_Flexible_Design(main)

Zvuk koji je potpuno prilagodljiv

Koristite kao standardni Sound Bar zvučnik ili zasebno u vertikalnom režimu. Iskoristite mogućnost da pomerite polovinu prilagodljivog zvučnika pozadi kreirajući užitak u okružujućem zvuku. Ugrađena baterija druge polovine zvučnika omogućava mu da se koristi i kao prenosni zvučnik.

Saznajte više o FLEX

open

Zvučnik LG Sound Bar FLEX može se postaviti tako da kreira različite režime reprodukcije zvuka. Može da se koristi kao standardni Sound Bar zvučnik, ali i kao stereo zvučnik. Imate mogućnost da pomerite polovinu prilagodljivog zvučnika pozadi kreirajući užitak u okružujućem zvuku. Ova dva dela zvučnika automatski se povezuju bez žica i odlaganja.

01_SJ7_Flexible_Design(sub)_170919
02_SJ7_Wireless_Subwoofer_ver1

Bežični niskotonac,
vrhunski zvuk basa bez žica

Postavite svoj niskotonac na mestu gde izgleda najbolje
i najbolje reprodukuje zvuk bez brige o žicama.

03_SJ7_ASC_(Adaptive_Sound_Control)

ASC, zvuk koji odgovara svakom sadržaju

Prilagodljiva kontrola zvuka analizira sadržaj u realnom vremenu. Kada ASC otkrije da slušate dijalog, automatski obavlja podešavanje da vam omogući da čujete dijalog kristalno jasno, a kada opazi aktivnost, podiže niskotonac za bolji učinak.

04_SJ7_Auto-Sound-Engine

Automatski procesor za zvuk - izbalansiran zvuk

Automatski procesor za zvuk kompanije LG optimizuje vaš zvuk pri bilo kom nivou jačine i neprekidno održava precizne frekvencije. Ovo pruža odgovarajući izbalansirani zvuk bez obzira na jačinu zvuka.05_SJ7_Auto-Music-Play

Automatska reprodukcija muzičkog sadržaja

Reprodukcija zvuka počinje onog trenutka kada uđete u prostoriju kada je aktivirana funkcija automatskog reprodukovanja muzičkog sadržaja, pri čemu zvučnik može automatski da preuzme reprodukciju zvuka sa povezanog uređaja onog trenutka kada prepozna uređaj u blizini.

07_SJ7_Control-with-your-TV-Remote

Upravljajte korišćenjem daljinskog za TV

Soundbar zvučnik kompanije LG isporučuje se sa daljinskim upravljačem, ali možete takođe i da izaberete da koristite daljinski upravljač svog *TV-a. (Daljinski upravljači brendova *LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba i Samsung).


08_SJ7_Connectivity

Povezano sa vašom zabavom

Imajte slobodu da se povežete sa uređajem po želji pomoću HDMI priključka, optičkog povezivanja, tehnologije Portable In i preko tehnologije Bluetooth.

Uopšteno
Pogodnosti
Režimi zvuka
Audio format
Mogućnosti povezivanja
Ugrađena baterija (sekundarni zvučnik)
Zvučnik
Zvučnik - Kanal / izlazna snaga
Napajanje
Dimenzije
Isporučeni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: