Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

SK5

Glavne karakteristike

  • DTS Virtual: X
  • Zvuk visoke rezolucije
  • Komplet bežičnih zadnjih zvučnika

DOSTUPNO KOD:

DTS Virtual: X

Pruža kompletan, trodimenzionalni okružujući zvuk

Doživite sveobuhvatno bioskopsko iskustvo bilo kada. Sa DTS Virtual: X, LG Sound Bar SK5R uvek pruža višedimenzionalni zvuk u vašem domu bez obzira na sadržaj. Možete da uživate u širem, snažnijem, sveobuhvatnijem zvuku čak i dok gledate omiljenu TV emisiju ili utakmicu.

Saznajte više o DTS Virtual: X

open

DTS Virtual: X je format sveobuhvatnog okružujućeg zvuka koji obuhvata dimenziju visine za atmosferske efekte iznad glave. Rešenje Virtual: X omogućava percepciju do 7.1.4-kanalnog sveobuhvatnog sadržaja putem standardnih zvučnika bez obzira na prostor u vašem domu.

Zvuk visoke rezolucije

Digitalna muzika je postala izbor za audiofile zahvaljujući većoj brzini uzorkovanja i dubini bita što može da doprinese preciznijem i većem užitku u slušanju. Ovaj sertifikovani soundbar zvučnik visoke rezolucije može da reprodukuje stereo zvuk bez gubitaka u kvalitetu do 96 kHz i 24 bita.

Prilagodljiva kontrola zvuka

Akcioni filmovi, drame, sportski sadržaj, muzika, pa čak i noćne vesti imaju drugačije zvučne profile, stoga ih nemojte slušati sve na isti način: Prilagodljiva kontrola zvuka identifikuje šta se reprodukuje i automatski podešava režim zvuka da bi se kreirao idealan užitak u zvuku.

Upravljanje pomoću daljinskog upravljača za TV

LG soundbar zvučnik se isporučuje sa sopstvenim daljinskim upravljačem, ali se takođe može kontrolisati putem vašeg daljinskog upravljača za TV*.

* Daljinski upravljači za televizore kompanija LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba i Samsung mogu da kontrolišu vaš LG soundbar zvučnik.

Usklađen dizajn

Uglađena moderna ivica savršeno se utapa u bilo koji dekor.

Opšte
Dimenzije
Izlazna snaga
Povezivanje
Zvuk
Pogodnosti
Podržani formati
Power Consumption

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: