Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
5 Godina Bez Brige


U okviru naše promocije " 5 Godina Bez Brige", imate mogućnost kupovine LG OLED TV i 2015 LG ULTRA HD TV modela po specijalnim uslovima.

Promocija se odnosi na sve modele LG OLED TV, kao i za sve 2015 LG ULTRA HD TV* i to one koje je isporučio LG Electronics Magyar Kft.,a koji su kupljeni u periodu od 01.05.2015 – 30.06.2015. kod naših partnera u Srbiji i Crnoj Gori koji učestvuju u promociji.

LG "5 Godina Bez Brige"

Osnovna garancija koja važi od datuma kupovine biće produžena promocijom "5 godina Bez Brige" na 5 godina. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara. Molimo Vas sačuvajte račun i Saobraznost koje ste dobili posle kupovine i preuzmite sertifikat "5 godina Bez Brige" sa linka koji se nalazi ispod.