Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

U okviru naše "5 Godina Bez Brige" promocije, ponovo imate mogućnost kupovine Smart TV Cinema 3D sa elegantnim Cinema Screen dizajnom i ULTRA HD TV-a pod specijalnim uslovima. Promocija se odnosi na sve 2014 Cinema 3D Smart Televizore koje poseduju Cinema Screen dizajn* i sve 2014 ULTRA HD Televizore. Potrebno je da na kutiji televizora bude nalepnica LG Electronics Magyar Kft. kao i da TV uređaj bude kupljen u periodu od 15.maja.2014 do 30.juna 2014.u Srbiji, tako da će puna garancija od 2 godine biti produžena na 5 godina bez brige. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara.

LG "5 Godina Bez Brige"

Da biste koristili našu specijalnu uslugu "5 godina Bez Brige" potrebno je da pokažete dokaze o kupovini (račun, pojednostavljeni račun ili priznanicu), pupunjen garantni list i dokument- koji možete preuzeti ovde.