Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

23MB35PM

Glavne karakteristike

  • Full HD rezolucija
  • Stereo-zvučnik
  • Ušteda energije
  • Ugrađeno napajanje

DOSTUPNO KOD:

Displej

LG LED Monitor poseduje FULL HD rezoluciju (1920 x 1080), koja daje osvetljenost od 250 nita, što dovodi do kristalno jasne slike. Brzo vreme odziva od 5ms vam pomaže da izbegnete zamućenost pokreta i omogućava vam da uživate i u najbržim akcionim filmovima.

Displej

Stereo zvučnici

Ugrađeni stereo zvučnici omogućavaju vam da obavite testiranje zvuka bez dodatnih zvučnika.

Stereo zvučnici

Ušteda energije

Uživajte u svetlom ekranu bez ikakvog gubitka slike. Uštedite dodatnu energiju u poređenju sa konvencionalnim LED monitorima.
* Uštedite energiju podešavanjem osvetljenosti ekrana

Ušteda energije
Režim za čitanje

Režim za čitanje

Smanjujući plavu svetlost radi zaštite vaših očiju, režim za čitanje pruža optimalne uslove za čitanje. Jednim jedinim dodirom tastera, možete udobno i dugo čitati na monitoru.

Bez treperenja

Bez treperenja

Zaštitite svoje oči od zamornog treperenja i od plavog svetla. Novi sistem kompanije LG protiv treperenja uvek je uključen, da bi nivo treperenja sveo gotovo na nulu. Pored toga, aktivirajte režim za čitanje da biste jednim dodirom brzog tastera sveli na minimum štetnu plavu svetlost. Ne zamarajući oči radite, igrajte igrice ili gledajte filmove, dokle god želite. Koristite praktične i jednostavne brze tastere za još više zadovoljstva.

Ergonomski dizajn

Ergonomski dizajn

Naš monitor sa mogućnošću okretanja i podešavanja nagiba nudi opcije koje se kreću od 15° do 68° za okretanje i od -5° to 16° za podešavanje nagiba, savršeno prilagođene različitim nivoima gledanja i uslovima rada. Takođe, naš monitor sa mogućnošću rotiranja može da se prebaci u vertikalni prikaz slike kad god poželite, ispunjavajući vaše poslovne potrebe kada radite sa vertikalno dugačkim sadržajima.

Ugrađeno napajanje

Doživite ugrađeni adapter modela !THISMODEL! koji se ranije nalazio na kablu za napajanje.
Osetite kako je ugrađeni adapter na izuzetan način promenio vreme postavljanja i učinio ga jednostavnijim, eliminišući potrebu za izvlačenjem adaptera iz malog otvora za kabl.

Ugrađeno napajanje

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Tuner
Zvučnik
Snaga
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm)
Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: