Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

25UM58

Glavne karakteristike

  • 21:9 UltraWide™
  • IPS
  • Režim igre
  • Stabilizator crne boje
  • Dynamic Action Sync

dostupne veličine :

25"

DOSTUPNO KOD:

21:9 UltraWide™ FHD na IPS ekranu

21:9 UltraWide™ FHD (2560*1080) ekran nudi vizuelnu udobnost i obezbeđuje najveće uživanje u gledanju. Ne postoji pomeranje ili izobličavanje boje.

21:9 UltraWide™ FHD na IPS ekranu

Režim igre

Režim igre, koji se sastoji od FPS, RTS i prilagođenih režima, pruža prilagođeno iskustvo u igranju igara koje se razlikuje u zavisnosti od žanra. Režim je pogodan za podešavanje i optimizaciju podešavanja za svaku igru, kada prebacujete između igara različitih žanrova. Specifični režim slike svakog žanra se čuva u usluzi Quick Circle!

Režim igre

U potpunosti opremljen pobedničkim funkcijama

Funkcija stabilizatora crne boje je posebno korisna za otkrivanje objekata, uključujući neprijatelje koji se skrivaju u tamnim oblastima. Dynamic Action Sync omogućava da napadnete neprijatelje brže, sa kraćim vremenom kašnjenja.

U potpunosti opremljen pobedničkim funkcijama

sRGB preko 99%

Zaokupljujuće radno okruženje se obezbeđuje kroz realističan prikaz boje, zahvaljujući sRGB-u od preko 99 procenata i IPS ekranu.

sRGB preko 99%

Optimizujte radni prostor za obavljanje većeg broja zadataka

Opcija deljenja ekrana deli ekran na više delova za različite zadatke, tako što menja veličinu prozora na ekranu. Napredne opcije su se proširile kako bi uključivale 4 tipa Picture-in Picture (PIP) režima (slika-u-slici), među 14 opcija.

Optimizujte radni prostor za obavljanje većeg broja zadataka

Poboljšana radna efikasnost

Opcija OnScreen Control omogućava da lako pojednostavite podešavanja ekrana, uz samo nekoliko klika mišem. Pored toga, unapred podešene postavke ekrana u okviru opcije OnScreen Control nude prilagođeni režim slike za specifični softver. Automatski se primenjuje na režim slike koji ste već podesili.

Poboljšana radna efikasnost

U stvari, glavne igre su se pomerile na 21:9 polje prikaza

Sve veći broj ljubitelja igara se okreće onome što nudi 21:9 za virtuelni nalet adrenalina. Veliki broj njih razume da je prikaz 21:9 jednostavno bolji, realističniji i obuhvata njihovo vidno polje. Nekada se u industriji igrala brinulo da li će postojati dovoljno igara koje će se igrati na 21:9? Neki od kreatora igara su otišli dalje i sve veći broj igara prilagođavaju najnovijem odnosu prikaza od 21:9. Samo pogledajte imena igara na listi. To nisu bilo koje igre, već vrhunske međunarodni brendovi i poznati proizvođači.

U stvari, glavne igre su se pomerile na 21:9 polje prikaza

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA

LG ELECTRONICS PRAVILO O PIKSELIMA
Opšte karakteristike
Ekran
Ulazno/izlazni priključci
Zvučnik
Snaga
Frekvencija (H/V)
Karakteristike
Postolje
Dimenzije (ŠxDxV mm)
Težina (kg)
Standardna
Dodatni pribor

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: