Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG K10

Glavne karakteristike

  • Sjajni obli dizajn
  • Ultimativno selfi iskustvo
  • Slikaj i podeli
  • Optimalne performanse
  • Više snimaka jednim pokretom

DOSTUPNO KOD:

curved-elemental-design-1600x840_K10_M02C

Zakrivljeni Elemental dizajn

Stil napravljen za vas.
Jedinstvena bočna linija, kao i zakrivljeni metalni okvir u obliku slova U, upotpunjeni su glatkim ivicama od stakla tipa 2.5 D Arc glass. Neverovatan je osećaj kada ga imate u ruci, a takođe je i raj za oči, sa HD ekranom od 5,3 inča.

5mp-wide-anD

Širokougaona kamera za selfi od 5 MP

Prostor za sve.
Bez čučanja, guranja i selfi stika. Širokougaona kamera za selfi od 120° sada sa svetlijim objektivom od F2.2 slika vas i sve što vas okružuje. Senzor od 5 MP takođe slika portrete iz standardne perspektive centriranjem u središte slike.

full-featured-13mp-1600x1100_K10_M01A

Potpuno opremljena zadnja kamera od 13 MP

Zabeležite trenutak, baš onako kako ga doživite.
Na svaki mogući način, potpuno opremljena kamera od 13 MP briljantno beleži najbolje proživljene trenutke. Sada sa velikim senzorom od 1/3 inča i ultrasvetlim objektivom od F2.2 koji detektuje svetlost i u najzatamnjenijim uslovima, svi trenuci se beleže jasno, precizno i mogu se podeliti.

auto-shot-with-1600x1100_K10_M02A

Funkcija Auto Shot sa detekcijom lica

Bez potrebe da dohvatite ili pritisnete.
Samo stabilno držite telefon podignut, a funkcija Auto Shot vas slika u najboljem izdanju. Bez potrebe da pritisnete dugme, oštre i jasne slike nastaju bez imalo truda.

quick-share-1600x960_K10_M03A

Brzo deljenje

Delite brzo i jednostavno.
Napravite video snimak i pošaljite ga odmah na bilo koju društvenu mrežu ili u bilo koju aplikaciju za slanje poruka. Direktno preko prozora za pregled, samo dodirnite ikonicu za brzo deljenje. Nema ničeg lakšeg ni bržeg.

enhanced-performance-1600x1130_K10_M01A

Poboljšane performanse

Uglađeni, responzivni i savršeni užitak.
Čista snaga osmojezgarnog procesora od 1,5 GHz u kombinaciji sa 2 GB RAM memorije pruža vam neometan užitak bez kočenja ili zastoja. Čuvajte slike, video snimke i muziku na eMMC kartici od 16 GB. Uklonjiva baterija od 2800 mAh, za brzu zamenu dok ste u pokretu.

OPŠTE INFORMACIJE
Kamera
Softver
Povezivanje
Memorija
Baterija

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: