Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Zahvaljujući Smart TV funkcijama TV nije više samo TV. Preko internet konekcije mnogo više dodatnog sadržaja je dostupno nego na dosadašnjim televizorima.

Šta je Smart TV?*

Preko Smart TV funkcije možete direktno pristupiti internet sadržajima i aplikacijama, koje su usklađene sa TV ekranima. Možete deliti fotografije i fajlove sa ostalim kompatibilnim uređajima kao što su smart telefoni, tableti i notebook računari.

Funkcije LG Smart televizora se mogu kontrolisati - osim standardnim daljinskim - i LG Magičnim daljinskim koji reaguje na pokrete.

LG Smart TV, Smart Box i novi LG Smart audio uređaji sa internet pretraživačem

Možete surfovati internetom kao da koristite računar.

Zahvaljujući sofisticiranom okruženju lako možete pristupiti online sadržaju.

Za lakši unos teksta virtuelna tastatura omogućava lakše pretraživanje. Dodatno, preko USB porta, možete priključiti i bežićnu tastaturu na TV.

Samo jedan klik do Premium sadržaja

Jedan od LG Smart TV specijalnih servisa su Premium sadržaji.

Premium sadržaji predstavljaju popularne, domaće i intenacionalne sadržaje prilagođene TV ekranu za brzu i laku navigaciju. Ovako su stavke u meniju lakše dostupne i lakše za čitanje.

LG aplikacije - mnoštvo doživljaja

Osim pre-podešenog Premium sadržaja, LG aplikacije obezbeđuju dodatnu zabavu i informacije. Odaberite neku iz mnoštva aplikacija i interaktivnih igara i obogatite svoju zabavu. Možete i da personalizujete izgled menija, kako bi vam aplikacije bile nadohvat ruke kad poželite.

Deljenje sadržaja je praktično
uz Smart share

Sa LG Smart TV-om možete se povezati preko bežične mreže** na nekoliko digitalnih uređaja (Smart Share funkcija) kao što su fotografije, smart telefoni, tableti, računari i možete prikazati njihov sadržaj na najvećem ekranu u vašem domu, LG TV-u. Pored jednostavne konekcije dobijate i detaljne informacije o sadržaju. Automatski se prikažu rezultati pretrage povezani sa nazivom fajla, recimo opis, ekipa filma, ocene gledalaca ili drugi detalji.