Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

FH4U2TDH1N

Glavne karakteristike

  • Energetski razred A
  • Kapacitet od 8/5 kg
  • Funkcija pare
  • Tehnologija 6 motion - 6 vrsta pokreta bubnja za dodatnu zaštitu vaše odeće
  • NFC - mogućnost preuzimanja programa

DOSTUPNO KOD:

Mašina za pranje i sušenje veša u jednom

Mašina za pranje i sušenje veša u jednom

Mašina za pranje i sušenje veša kompanije LG je jedan od naših uređaja sa vrhunskom tehnologijom. Uštedite prostor u svom domu i napravite više mesta za svoju porodicu. Mašina za pranje i sušenje veša kompanije LG znači da ne morate da kupite zasebnu mašinu za sušenje, a imaćete savršeno čistu odeću koja je odmah i suva.

UŠTEDITE VODU, UŠTEDITE VREME uz Eco Hybrid

UŠTEDITE VODU, UŠTEDITE VREME uz Eco Hybrid

Tehnologija Eco Hybrid sa ocenom energije A štedi vodu i skraćuje ciklus sušenja*. Možete da izaberete režime od Eko sušenja do normalnog sušenja. Režim EKO sušenja ne koristi vodu za sušenje. Režim normalnog sušenja smanjuje celokupni ciklus, smanjujući tako troškove energije.

OPTIMALNO PRANJE uz pomoć tehnologije 6 Motion DD

OPTIMALNO PRANJE uz pomoć
tehnologije 6 Motion DD

Izaberite program pranja i tehnologija 6 Motion Direct Drive će pokretati bubanj za pranje u različitim smerovima, pružajući tkaninama odgovarajuću negu i istovremeno ih čineći ultra čistim.

MANJE VIBRACIJA I BUKE uz Inverter Direct Drive

MANJE VIBRACIJA I BUKE
uz Inverter Direct Drive

Motor Direct drive koji pokreće naše mašine za pranje veša je izuzetno pouzdan i neverovatno tih. Znamo da je u pitanju jedan od najboljih motora za mašine za pranje veša na tržištu i zato sve naše mašine dolaze uz standardnu garanciju od 10 godina na motor.

99,9%25 MANJE ALERGENA sa tehnologijom True Steam™

99,9% MANJE ALERGENA
sa tehnologijom
True Steam™

3 u 1 tehnologija True Steam™: Allergy Care uklanja alergene kontrolom temperature. Steam Refresh osvežava odeću za samo 20 minuta - manje nabora i neprijatnih mirisa bez peglanja. Steam Softener™ koristi čistu vodenu paru, najbolji higijenski omekšivač. Savršen za bebe i osetljivu kožu.

PAMETNA I PRAKTIČNA UPOTREBA UZ NFC

PAMETNA I PRAKTIČNA
UPOTREBA UZ NFC

Funkcija Tag On pruža mogućnost preuzimanja programa kao što su Wool, Baby Care ili Cold Wash na smart telefon. Dodirnite simbol NFC Tag On da instalirate program na mašini. Funkcija Cycle Download skladišti do 20 ciklusa na godišnjem nivou. Funkcija Smart Diagnosis brzo detektuje i rešava i najmanji problem, pre nego što on postane veći.

Opšte specifikacije
Kapacitet
Opšte karakteristike
Displej
Posebne karakteristike
Performanse
Programi
Dodatne Opcije
Dimenzije (širina x dubina x visina, mm)
Težina (kg)

Šta govore ljudi

Još uvek nema komentara stručnjaka za ovaj proizvod.

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: