Urmează calea meniului pentru versiunea webOS a televizorului tău, apoi alege opțiunea de resetare.
Resetarea televizorului la setările din fabrică șterge setările salvate, informațiile contului, aplicațiile descărcate și alte date.
Resetarea televizorului la setările din fabrică șterge toate setările și informațiile salvate, inclusiv cele de imagine și sunet, informațiile contului și aplicațiile descărcate.
După resetare, va trebui să configurezi din nou televizorul. Înainte să continui, asigură-te că este necesară o resetare la setările din fabrică.
Cum să resetezi televizorul LG la setările din fabrică
Apasă butonul Setări (gear) sau Mute de pe telecomanda televizorului de trei ori la rând. Televizorul tău va afișa versiunea webOS.
Pasul 1. Deschide meniul de resetare a setărilor
- Televizoare din 2026 sau versiuni ulterioare (webOS 26 sau mai recent): Apasă Setări pe telecomandă, apoi selectează Toate setările, Sistem și Resetează la setările inițiale.
- Televizoare 2021 până în 2025 (webOS 6.0 până la 25): Apasă Setări pe telecomandă, apoi mergi la Toate Setările, General, Sistem și selectează Resetare la Setări Inițiale.
- Televizoare 2020 (webOS 5.0): Apasă Setări pe telecomandă, apoi mergi la Toate setările, Suport și selectează Resetarea la Setările inițiale.
- Televizoare din 2019 sau anterioare (webOS 4.5 sau mai vechi): Apasă Setări pe telecomandă, apoi mergi la Toate setările, General și selectează Resetare la Setările inițiale.
Pasul 2. Alege o opțiune de resetare
- Resetează totul: Readuce toate setările și informațiile la setările lor implicite din fabrică, inclusiv imagini și sunet, informații despre cont și aplicații descărcate.
- Resetează toate setările, cu excepția setărilor de rețea: Readuce toate setările, cu excepția setărilor de rețea, la setările lor din fabrică. Disponibil pe unele modele lansate în 2024 sau mai târziu.
Pasul 3. Mai ai nevoie de ajutor?
Dacă problema continuă, solicită un serviciu de reparații.
Întrebări frecvente
- Q.Ce ar trebui să fac dacă uit parola și nu pot reseta televizorul?
-
A.Dacă parola implicită, 0000, nu funcționează, parola a fost schimbată.
Contactați Serviciul Clienți LG pentru asistență.
- Q.Va trebui să mă conectez din nou la Netflix și YouTube după ce resetez televizorul?
-
A.Da. Resetarea televizorului la setările din fabrică șterge informațiile de cont și datele salvate pe televizor.
După resetare, deschide fiecare aplicație și conectează-te din nou cu ID-ul contului și parola.
Mută-te la stânga sau la dreapta pentru a verifica conținutul.
Acest ghid se bazează pe modele standard. Meniul de setări poate varia în funcție de model.

