Skip to Contents

Skip to Accessibility Help

WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA
WM3070HWA

Buckle your Seatbelt: TurboWash™ Is Fast!

3.7 cu. ft. Extra Large Capacity TurboWash™ Washer with Steam™ Technology

WM3070HWA

COLORWhite   Wild Cherry Red
  • TurboWash™ Technology
  • Steam™ Technology
  • ColdWash™ Technology
  • 6Motion™ Technology

$999.99

Suggested Price

Enlarge

Κυρτή Οθόνη

Κυρτή Οθόνη

CURVED OLED TV Η πρώτη κυρτή οθόνη στον κόσμο από την LG αποτελεί ένα νέο πρότυπο σχεδίασης και ποιότητας στις οθόνες, πρωτοπορώντας στη μετάβαση από την επίπεδη οθόνη στην κυρτή. Η ελαφρώς καμπυλωτή επιφάνεια της οθόνης αποτελεί το ιδανικό σχήμα που μπορεί να υπάρξει, γιατί με αυτό τον τρόπο τα μάτια του θεατή βρίσκονται σε ίση απόσταση από όλα τα σημεία της οθόνης. Τα προηγούμενα μοντέλα είχαν τεχνικούς περιορισμούς και εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της συσκευής περισσότερο παρά του θεατή. Από τις πρώτες στρογγυλές τηλεοράσεις μέχρι τις τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, σε καμία δεν είχε επιχειρηθεί να δοθεί εργονομική σχεδίαση για την άνεση των θεατών. Επιτέλους, χάρη σε ένα σχήμα που είναι πιο φυσικό για άνετη και χαλαρή προβολή, η τηλεόραση OLED της LG προσφέρει μια νέα εμπειρία θέασης.

Κρυστάλλινη Βάση

Κρυστάλλινη Βάση

Το κυρτό σχήμα της LG OLED TV επιτρέπει καινοτομίες στη σχεδίαση, όπως φαίνεται στη μινιμαλιστική βάση της. Η διαφανής βάση Crystal Stand είναι ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα στον τομέα της καινοτόμου σχεδίασης, καθώς δημιουργεί την απολαυστική ψευδαίσθηση μιας οθόνης που βρίσκεται στον αέρα. Όταν λοιπόν η σχεδίαση δίνει τέτοιες ελευθερίες, τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει τον θεατή από το να αφοσιωθεί απόλυτα στο θέαμα που παρακολουθεί.

4 Color Pixel

4 Color Pixel

Η τεχνολογία 4 Color Pixel της LG προσθέτει ένα λευκό sub-pixel, το οποίο λειτουργεί συνδυαστικά με τα τρία συμβατικά χρώματα, ενισχύοντας τόσο το εύρος όσο και την ευκρίνεια των χρωμάτων. Μ’ αυτό τον τρόπο, υπάρχει βελτίωση στα pixels της OLED οθόνης, ώστε να αποδίδουν ολοζώντανα χρώματα, γεγονός που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες. Η τεχνολογία 4 Color Pixel είναι μια μοναδική καινοτομία της LG αποκλειστικά για την επόμενη γενιά OLED TV.

Τέλεια Γωνία Θέασης

Τέλεια Γωνία Θέασης

Στην τηλεόραση OLED TV δεν υπάρχει πια ο περιορισμός στη γωνία θέασης, σε αντίθεση με προηγούμενες τηλεοράσεις, στις οποίες υπήρχε απώλεια αντίθεσης όταν ο θεατής τις έβλεπε από το πλάι, καθώς η αντίθεση είναι απίστευτα σταθερή από κάθε σημείο θέασης. Επιπλέον, η LG OLED TV διαθέτει τεχνολογία βελτίωσης και φιλτραρίσματος των χρωμάτων, η οποία εξαλείφει σχεδόν πλήρως την παραμόρφωση. Απολαύστε άψογη ευρεία γωνία θέασης με την μοναδική οθόνη της LG OLED TV, χωρίς παραμόρφωση αντίθεσης ή χρωμάτων.

Απόλυτη Αντίθεση

Απόλυτη Αντίθεση

Η LG OLED TV επιτυγχάνει την απόλυτη αντίθεση, κάτι που ήταν έως τώρα αδύνατο στις απλές τηλεοράσεις. Τα pixels αυτόνομου φωτισμού δεν χρειάζονται να έχουν κοινό ή μέσο λαμπτήρα, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Μ’ αυτό τον τρόπο, τα pixels έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη φωτεινότητά τους, ώστε να προβάλλεται σωστά το βάθος και οι αποχρώσεις των χρωμάτων. Οι εικόνες είναι πλέον πιο ζωντανές από ποτέ, καθώς η αναλογία της αντίθεσης ξεπερνά το συμβατικό τρόπο μέτρησης.

Απόλυτη Ευκρίνεια στην Κίνηση

Απόλυτη Ευκρίνεια στην Κίνηση

Η ταχύτητα απόκρισης της LG OLED TV είναι κατά εκατό φορές γρηγορότερη από μια LED TV, η οποία και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις γρήγορες σκηνές με κρυστάλλινη απεικόνιση, χωρίς θολούρα. Οι περιορισμοί που προέκυπταν από την αργή ταχύτητα απόκρισης και την μικρή ταχύτητα καρέ δεν υφίστανται πλέον και η κίνηση απεικονίζεται ακριβώς όπως τη βλέπουμε στην πραγματικότητα. Όλες οι λεπτομέρειες και οι κινήσεις στην LG OLED TV είναι τόσο καλές όσο και στην πραγματικότητα.

Λεπτή όσο ένα Φύλλο Χαρτιού

Λεπτή όσο ένα Φύλλο Χαρτιού

Η απλή δομή της OLED TV είναι βελτιωμένη όσον αφορά στο σχήμα και τη μορφή της. Έτσι η OLED TV σπάει ένα ακόμα φράγμα σε σχέση με τους παλαιότερους τύπους τηλεοράσεων, αφού το πάχος της είναι μικρότερο από κάθε άλλη τηλεόραση. Το μόνο που υπάρχει είναι η οθόνη χωρίς άλλα περιττά εξαρτήματα. Το αποτέλεσμα είναι η απίστευτα λεπτή και ελαφριά LG OLED TV, η οποία είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση.

Άψογο Φινίρισμα

Άψογο Φινίρισμα

Η κομψή σχεδίαση της LG OLED TV ολοκληρώνεται με τα ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν άψογα το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Το Carbon Fiber Reinforced Plastics (CFRP) είναι ένα υλικό υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή αεροσκαφών και πολύ ακριβών και γρήγορων αυτοκινήτων και διακρίνεται για την εκπληκτική ανθεκτικότητα και στιβαρότητα του. Το σημαντικό είναι ότι το υλικό αυτό είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από το αλουμίνιο, ιδανικό για το ποιοτικό φινίρισμα που αρμόζει σε ένα τέτοιο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας.

Άνετα 3D Γυαλιά

Άνετα 3D Γυαλιά

Τα CINEMA 3D γυαλιά είναι ελαφριά, εξαλείφουν το τρεμόπαιγμα, δεν χρειάζονται μπαταρίες, είναι οικονομικά και χαρίζουν μεγαλύτερη άνεση στη θέαση.

Μετατροπή 2D σε 3D

Μετατροπή 2D σε 3D

Μην ανησυχείτε εάν δεν έχετε περιεχόμενο 3D! Μετατρέψτε τις εικόνες 2D σε 3D! Η νέα τεχνολογία μετατροπής της LG είναι η πλέον προηγμένη τεχνολογία στο χώρο, η οποία προσφέρει εξαιρετικό βάθος και ομαλότητα.

ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

3D World

3D World

Γνωρίστε έναν ευρύτερο και ολοένα και πιο αναπτυσσόμενο 3D κόσμο ψυχαγωγίας με το τηλεχειριστήριό σας. Η κάρτα 3D WORLD της LG σάς προσφέρει περιεχόμενο 3D που αναπτύσσεται απεριόριστα, όπως ταινίες, αθλητικά, μουσικά βίντεο, εκπαιδευτικά κλιπ και άλλα!

Magic Remote

Magic Remote

Το πιο βολικό και προηγμένο χειριστήριο τηλεόρασης με τις λειτουργίες Universal Control, Pointing, Wheel, Gesture και Voice.

SmartShareTM

SmartShareTM

Δείτε και μοιραστείτε αρχεία από εξωτερικές συσκευές ασύρματα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης ή παρακολουθήστε τηλεοπτικά προγράμματα σε άλλη έξυπνη συσκευή, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SmartShare των τηλεοράσεων LG Smart TV. Η LG παρουσιάζει μια πραγματικά έξυπνη τηλεόραση που συνδέεται με άλλες συσκευές, πιο εύκολα από ποτέ. Απολαύστε κάθε είδους περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Premium Content

Premium Content

Έχετε τη δυνατότητα να έχετε εύκολη πρόσβαση στην καλύτερη συλλογή ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Η κάρτα Premium Content επιλέγει και κατηγοριοποιεί το πιο δημοφιλές και χρήσιμο περιεχόμενο στη χώρα σας, που παρέχεται μέσω συνεργασιών με τους καλύτερους παρόχους περιεχομένου. Απολαύστε την καλύτερη ψυχαγωγία όποτε εσείς το επιθυμείτε.

You Might Also Be Interested In

You’ve got better things to do than spend all day doing your laundry. LG’s amazing TurboWash™ Technology allows you to save 20 minutes per load, even on larger loads! This state-of-the-art washer showcases supercharged steam cleaning that virtually eliminates dirt and wrinkles, plus ColdWash™ powered by 6Motion™ technology to save you some bucks. With so many amazing features, you might be sorry that it all happens so quickly!

Design, features and specifications subject to change without notice. Screen images simulated and/or dramatized. Some features in videos may not be available on all models. Please refer to the TECHNICAL SPECIFICATIONS tab for a complete list of features by model.
Design, features and specifications subject to change without notice.

Recently Viewed

close
WM3070HWA

WM3070HWA

$999.99

Suggested Price

top