Seuraa TV:n webOS-version valikkopolkua ja valitse sitten reset-vaihtoehto.
Tehdasasetusten palauttaminen poistaa tallennetut asetukset, tilitiedot, ladatut sovellukset ja muut tiedot.
Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tallennetut asetukset ja tiedot, mukaan lukien kuva- ja ääniasetukset, tilitiedot ja ladatut sovellukset.
Nollauksen jälkeen sinun täytyy asentaa televisio uudelleen. Ennen kuin jatkat, varmista, että tehdasasetusten palautus on tarpeen.
Kuinka palauttaa LG-televisiosi tehdasasetuksiin
Paina TV:n kaukosäätimen Asetukset (vaihde) tai Mykistyspainiketta kolme kertaa peräkkäin. Televisiosi näyttää webOS-version.
Vaihe 1. Avaa Reset -asetukset -valikko
- Vuoden 2026 tai uudemmat televisiot (webOS 26 tai uudempi): Paina kaukosäätimellä Asetukset, valitse sitten Kaikki asetukset, Järjestelmä ja Palauta alkuasetukset.
- 2021–2025 televisiot (webOS 6.0–25): Paina kaukosäätimelläsi Asetukset, mene sitten Kaikki asetukset, Yleiset, Järjestelmä ja valitse Nollaa alkuasetuksiin.
- 2020 TV:t (webOS 5.0): Paina kaukosäätimelläsi Asetukset, mene sitten Kaikki asetukset, tuki ja valitse Palauta alkuasetuksiin.
- 2019 tai vanhemmat televisiot (webOS 4.5 tai aiemmin): Paina kaukosäätimellä Asetukset, mene sitten Kaikki asetukset, yleiset ja valitse Palauta alkuasetuksiin.
Vaihe 2. Valitse nollausvaihtoehto
- Nollaa kaikki: Palauttaa kaikki asetukset ja tiedot tehdasasetuksiin, mukaan lukien kuva- ja ääniasetukset, tilitiedot ja ladatut sovellukset.
- Nollaa kaikki paitsi verkkoasetukset: palauttaa kaikki asetukset paitsi verkkoasetukset tehdasasetuksiin. Saatavilla joissakin malleissa, jotka julkaistiin vuonna 2024 tai myöhemmin.
Vaihe 3. Tarvitsetko vielä apua?
Jos ongelma jatkuu, pyydä korjauspalvelua.
Usein kysytyt kysymykset
- Q.Mitä minun pitäisi tehdä, jos unohdan salasanani enkä voi nollata televisiota?
-
A.Jos oletussalasana 0000 ei toimi, salasana on vaihdettu.
Ota yhteyttä LG:n asiakastukeen saadaksesi apua.
- Q.Täytyykö minun kirjautua uudelleen Netflixiin ja YouTubeen TV:n nollauksen jälkeen?
-
A.Kyllä. TV:n tehdasasetusten palauttaminen poistaa tilitiedot ja televisioon tallennetut tiedot.
Nollauksen jälkeen avaa jokainen sovellus ja kirjaudu uudelleen sisään tilitunnuksellasi ja salasanallasi.
Siirry vasemmalle tai oikealle tarkistaaksesi sisällön.
Tämä opas perustuu standardimalleihin. Asetusvalikko voi vaihdella mallin mukaan.

