Skip to Contents Skip to Accessibility Help

Yksityisyyskäytäntö

TIETOSUOJAPOLITIIKAN KOHOKOHDAT

 

LG Electronics Inc. (”LGE”), yhdessä sen tytäryhtiöiden ja osakkuusyhtiöiden kanssa ("LG-konserni", "me", "meidän" tai "meitä") kunnioittavat yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilötietoja, joita käsittelemme lg.com-sivuston ("verkkosivusto"), muiden LG Groupin tarjoamien verkkosivustojen, LG-tilien, ThinQ-sovelluksen kautta tarjottujen SmartHome-palveluidemme ja SmartWorld App (yhteisnimitys "Palvelut"). Se koskee myös kaikkia muita henkilötietoja, jotka annat paikalliselle LG Group -jäsenelle.

LG Smart TV:n tai Smart Media -tuotteen käyttäjille on erillinen Smart Media -tuotteen jäsenyyden tietosuojakäytäntö lisätietoja siitä, kuinka LGE käsittelee henkilötietoja tarjoaessaan Smart TV/mediatuotepalveluaan. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske Smart Media -tuotteen jäsenyyden tietosuojakäytännön kattamaa käsittelyä, vaikka LG Group voi myös käyttää Smart TV/mediatuotepalveluaan kautta kerättyjä henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, ja LGE voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja. kerätään palvelujen kautta Smart Media -tuotteen jäsenyyden tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Lisätietoja on Smart Media -tuotteen jäsenyyden tietosuojakäytännössä Tilinhallinta-valikossa tai LG-tilin valikosta Smart TV:n/mediatuotteen asetuksista.

 

YLEISKATSAUS TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Tässä tietosuojakäytännössä kuvaamme, minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme Palvelujemme kautta, kuinka käytämme näitä tietoja, kuinka kauan säilytämme niitä ja mille osapuolille jaamme ne. Selitämme myös, mitä valintoja ja oikeuksia sinulla on tietojesi käytön suhteen, mukaan lukien oikeus vastustaa osaa suorittamastamme käsittelystä (jos sovellettava laki niin määrää). Lisätietoja oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä on kohdassa Oikeutesi. Annamme myös yhteystietomme, jotta voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä ja tietosuojakäytännöistämme.

 

 

TIETOSUOJAKÄYTTÖ

 

Viimeksi päivitetty: 27 / 06 / 2022

 

1. Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

Paikallinen LG-yksikkösi on vastuussa verkkosivuston tai muiden LG-konsernin verkkosivustojen toiminnasta maassasi ja sinusta verkkosivuston kautta kerätyistä tiedoista. Paikallinen LG-yksikkösi on myös vastuussa kaikista henkilötiedoista, jotka annat sille suoraan, esimerkiksi asiakaspalvelupuheluiden tai tuotteiden rekisteröintikorttien yhteydessä. LGE on vastuussa kaikkien muiden Palveluiden toiminnasta ja sinua koskevista tiedoista, jotka on kerätty näiden Palveluiden kautta tai niiden yhteydessä.

Paikallisen LG-yksikön ja LGE:n nimi ja yhteystiedot löytyvät alla olevasta Ota yhteyttä -osiosta.

 

2. Keräämämme henkilötiedot

Kun viittaamme "henkilötietoihin" tässä tietosuojakäytännössä, tarkoitamme tietoja, jotka liittyvät tunnistettavaan henkilöön (esimerkiksi nimi, yhteystiedot, ostotiedot). Palveluidemme yhteydessä kerätään seuraavan tyyppisiä henkilötietoja:

 

Tiedot, jotka annat suoraan meille tai kolmansille osapuolille

Jotkut Palvelut antavat meille mahdollisuuden kerätä tietoja suoraan sinulta tai muilta yrityksiltä, ​​joiden kanssa sinulla on suhde. Esimerkki:

• Kun luot LG-tilin ja rekisteröidyt palveluihimme tai käytät niitä, annat meille tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, puhujan ääni, valokuva, video, maksukorttitiedot, ostotiedot ja vuorovaikutus yhdistettyjen elektronisten laitteiden kanssa.

• Kun kirjaudut sisään kolmannen osapuolen tilillä tai profiililla, saamme pääsyn tietoihin, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä sosiaalisen median tunnisteet.

• Kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme tai muuhun LG Groupin henkilöstöön, käsittelemme nämä viestit ja muut tiedot, joita tarvitaan kyselyihisi vastaamiseksi ja pyyntöjesi tyydyttämiseksi.

Tietoja palveluidemme käytöstäsi

Antamiesi tietojen lisäksi keräämme tietoja Palvelujemme käytöstä laitteidesi ohjelmistojen ja muiden sähköisten keinojen (kuten evästeiden ja antureiden) avulla. Keräämme:

• Laitteen tiedot: Laitteesi nimi, IMEI, käyttöjärjestelmäversio, maa, sijainti, kieli, IP-osoite ja laitteiden asetukset.

• Lokitiedot: käyttötiedot, kuten URL-osoite, uudelleenohjattu URL-osoite, suorituskyvyn ajoitus, viittaus, verkon tyyppi, verkon tiedot, veloituksen tila, mainosestotiedot ja evästeet. Lisätietoja evästeiden käytöstä palveluissamme saat kohdasta Evästekäytäntö, joka liittyy käyttämiisi palveluihin.

• Sijaintitiedot: Käsittelemme sijaintitietojasi suostumuksesi perusteella tai silloin, kun se on tarpeen pyytämäsi Palvelun toimittamiseksi (esimerkiksi vaatimalla sijaintitietojasi ohjeiden antamiseksi).

• Muut tiedot palveluidemme käytöstä, kuten vierailemasi verkkosivustot, kirjoitustavat (automaattinen täyttö) ja vuorovaikutus Palvelujemme kautta tarjotun sisällön kanssa.

Selitämme alla tarkemmin, minkä tyyppisiä tietoja keräämme, kun käytät palveluitamme:

Keräyspiste

Henkilötietojen tyypit

Verkkosivuston kautta kerätyt tiedot

Tiedot , jotka on kerätty LG-tilin (katso tarkemmin alla), verkkorekisteröintilomakkeen, kyselylomakkeen, esittely- tai ostopyyntölomakkeiden, asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen tai online-chatin kautta.

 

 Tuote- ja palvelutiedot, mukaan lukien tiedot tuotteista ja palveluista, joita ostat tai käytät verkkosivuston kautta, mukaan lukien maakoodi, tuoteluokka, koodi ja mallinumero, laitetunnus, laskutus- ja maksutiedot, rekisteröintitiedot, IP-osoite ja laiteohjelmisto- ja ohjelmistotiedot.

 

Verkkosivuston käyttötiedot: mukaan lukien tiedot siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa, ja laitteeseen, jota käytät siihen. Katso lisätietoja tästä evästekäytännöstämme.

 

Kuva- ja äänitiedot.

 

Kommentit tai vastaavat julkaisut verkkosivustolla, jos sovellettavissa, mukaan lukien julkaisun aika, sähköpostiosoitteesi ja lempinimesi, liitteenä oleva kuva tai tiedostot

LG-tilin kautta kerätyt tiedot

Identiteettitiedot, mukaan lukien näyttönimesi, maakoodisi, kielisi, nimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja profiilikuvasi sekä käyttäjän todennus nimen perusteella. Jos olet yritysasiakas tai jonkun yritysasiakkaamme työntekijä, tämä sisältää myös kaikki yritystäsi koskevat tiedot, esim. yhteystiedot, työnimike ja toimiala.

 

Laitetiedot, mukaan lukien laitteen tunnistetiedot, kuten IMEI-numero ja tuotteen sarjanumero, mainostunnus ja IP-osoite

ThinQ-palvelun kautta kerätyt tiedot

Identiteettitiedot, mukaan lukien puhujan ääni ja sen käännetty teksti. Jos olet Jäsen virtuaalisessa kodissa tai huoneessa: käyttäjänumero, profiilikuva, nimi, sähköpostiosoite

 

Profiilitiedot, mukaan lukien isäntäkäyttäjän tila, jaetun kodin tunnus, asiakkaan luomat kodin ja huoneen tiedot (kuten kodin nimi, kodin tunnus, taustanäytön URL-osoite, osoite, suuntanumero, maantieteellinen sijainti)

 

Product information (used for product warranty benefit purposes): date and location of purchase, photo of receipt

 

Sijaintitiedot: mukaan lukien kaupunkikoodi, palvelimen osoite ja maantieteelliset sijaintitiedot

 

Viestintätiedot: mukaan lukien tiedustelutiedot ja liitetyt kuvat, kun käytät 1:1-kyselyä tai One Stop -palvelua

 

Tekniset tiedot, mukaan lukien tiedot verkkoyhteydestäsi, pääsystäsi sovellukseen (esim. kertojen lukumäärä, aikajana) ja Palvelumme käytön aikana luodut tiedot (kuten lokitiedot, evästetiedot)

ThinQ:han linkitetyillä elektronisilla laitteilla kerätyt tiedot

Laitetiedot, mukaan lukien laitteen rekisteröintitiedot (kuten yksilöllinen tunnistearvo, tyyppi, nimi, valmistaja, mallinumero, valmistusnumero, myyntimaa, versiotiedot), laitteen tila, laitteen asetukset, laitteen toiminta ja historia käyttötiedot, virran (päälle/pois) ja virrankäyttötiedot, tiedot verkkoyhteydestä ja ympäröivästä verkkoympäristöstä, tiedot LG Electronics Servicen eri toimintojen suorittamisesta ja toiminnasta, tuotevirhe-/häiriötiedot, IP-osoite

Ennakoiva asiakaspalvelu (PCC) -palvelun toimitusprosessin aikana kerätyt tiedot

Tuotetiedot, mukaan lukien mallin nimi, valmistusnumero, tuotteen tilatiedot, tuotehistoria, tiedot tuotteen diagnostiikasta, korjauspyyntötiedot, ostopäivämäärä ja -paikka

Tiedot kerätään käytettäessä Ilmastointi älykäs hoito

Tuote- ja asetustiedot, mukaan lukien varaustiedot, suodattimet, lämpötilayksikkötiedot, asetusarvot, sisätilojen saastetaso ja energian valvonta

 

Paikkatiedot, mukaan lukien käyttäjän sijainti (etäisyyden ja kulman mukaan), lämpötilatiedot (käytetyn tilan lämpötila, lämpötila-asetus), ihmisen tunnistustiedot ja sisäkuormitustiedot

Tiedot kerätään käytettäessä kameraa tai galleriakuvan lataustoimintoa

 

(tämä liittyy seuraaviin ominaisuuksiin: Jääkaapin panoraamanäkymä, Insta-view-jääkaapin taustanäyttö/lataa galleriakuva, Roboking Home View/Home Guard, Ilmastointi)

Kuva- ja videotiedot: mukaan lukien valokuvatiedot, älypuhelimen galleriakuvat, kotinäkymän/kodin vartijan sijaintinäytön tiedot, kotinäkymän valokuva-/videotiedot, Kotivartijan määritetty arvo, Home Care -valokuvatiedot, Oma koti -näkymä ( suoratoisto).

 

Näitä tietoja kerätään vain, jos käytät ominaisuuksia, jotka edellyttävät tai tukevat kuva- tai videotoimintoja ja/tai annat pääsyn laitteellasi olevaan kameraan tai valokuvagalleriaan käyttöjärjestelmäasetustesi kautta. Kuva- ja videotiedot säilytetään vain laitteellesi ja vain niin kauan kuin on tarpeen Palveluiden tarjoamiseksi.

Kun käytät Kotinäkymä/Kotivartija -toimintojamme, sinun on ilmoitettava missä tahansa tallennetussa tilassa oleville henkilöille, että käsittelemme heidän kuva- tai videotallenteensa, ja atettava tämä tietosuojakäytäntö heidän saatavilleen.

 

Tiedot kerätään, kun robottipölynimuriin yhdistetään

Kuvat ja piirustuskartta, siivousvaraustiedot, siivoushistoria, siivouspäiväkirjalista ja videotiedot

Äänilinkin käytön yhteydessä kerätyt tiedot

Laitteen tunnistustiedot,

Tekniset tiedot, joita tarvitaan linkittämiseen ulkoisiin laitteisiin ja

Tuotetiedot: mukaan lukien tuotemallin nimi ja tyyppi, tuotteen lempinimi, tila (päällä/pois, jäljellä oleva toiminta-aika, laitteen tilan arvo) ja tilan ominaisuudet, tuoteominaisuuksien arvoalue, tuotteen hallintatulokset, istunto avain

Äänitiedot.

Tiedot, jotka kerätään, kun yhdistetään Smart TV:hen

OTA-tunnus, TV-käyttöjärjestelmän versio, laitteen ominaisuuskoodi, sisältösuositusluettelon tunnus, sisältötunnus

SmartWorld käytettäessä kerätyt tiedot

Laitetiedot, mukaan lukien yhteystiedot (kuten päätemallin nimi, käyttöjärjestelmä, selain jne.), matkapuhelinoperaattoritiedot, laitteen tunnistetiedot, IP-osoite

 

Muut keräämämme tiedot

Kun pyydämme suostumustasi, selitämme suostumuksen saamisen yhteydessä, mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä.

Joskus saamme tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien muilta yrityksiltä, ​​kuten Facebook, Google, Amazon tai Line. Saatamme esimerkiksi saada tietosi kolmansien osapuolien sosiaalisten verkostojen tarjoajilta, jos päätät muodostaa yhteyden palveluihimme käyttämällä sosiaalisen verkoston tiliäsi.

Vahvistamme tietyt antamasi tiedot kolmansille osapuolille, esimerkiksi henkilöllisyyden todentamisen tarjoajille, suojautuaksemme petoksilta.

Käytämme myös LGE:n Smart TV/mediatuotepalveluaan kautta alun perin kerättyjä henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Katso lisätietoja LGE:n erillisestä Smart Media -tuotteiden jäsenyyden tietosuojakäytännöstä.

Keräämme sinusta tietoja myös muilta kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi markkinointiyrityksiltä ja tiedonvälittäjiltä, jotta voimme ymmärtää paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja tarjota sinulle räätälöidympiä palveluita ja mainontaa. Saamme esimerkiksi koottuja tietoja tiettyjen väestöryhmien elämäntavoista tai ostotottumuksista ymmärtääksemme paremmin todennäköisiä kiinnostuksen kohteitasi.

Saatamme myös kerätä muita tietoja sinusta, laitteistasi tai palveluidemme käytöstä lain niin vaatiessa (kuten silloin, kun laki velvoittaa meitä keräämään Internet-hakulokeja) tai suostumuksesi perusteella.

Linkit muihin verkkosivustoihin, laitteisiin, sovelluksiin ja ominaisuuksiin

Palvelumme avulla voit muodostaa yhteyden muihin verkkosivustoihin, laitteisiin, sovelluksiin ja muihin ominaisuuksiin, jotka voivat toimia meistä riippumattomasti ja joilla on omat tietosuojailmoituksensa tai käytäntönsä, joihin suosittelemme tutustumista. Siltä osin kuin emme omista tai hallitse linkitettyjä verkkosivustoja, laitteita, sovelluksia tai muita ominaisuuksia, emme ole vastuussa niiden sisällöstä, käytöstä tai tietosuojakäytännöistä.

 

3. Kuinka käytämme näitä tietoja

Tässä osiossa esittelemme lailliset perusteet, joihin turvaudumme henkilötietojesi käsittelyyn, ja selitämme kunkin laillisen perusteen mukaisesti, mihin tarkoitukseen keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

Jos käytät useampaa kuin yhtä palveluistamme, mukaan lukien tässä tietosuojakäytännössä kuvatut palvelut ja Smart TV/mediatuotepalveluaan, yhdistämme sinulta kunkin palvelun yhteydessä keräämämme henkilötiedot ja käytämme niitä asetettuihin tarkoituksiin. alla tai käyttämiisi palveluihin sovellettavassa tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tämä estää esimerkiksi sen, että sinun tarvitsee käyttää eri kirjautumistunnuksia eri palveluille.

Palvelujen tarjoaminen sopimussuhteeseesi meidän kanssamme

Käsittelemme henkilötietojasi, kun se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen mukaisesti, mukaan lukien:

• Tarjoamme sinulle palveluitamme ja erityisiä ominaisuuksia, jotka valitset palveluitamme käyttäessäsi, mikä saattaa edellyttää Palvelujemme sisällön personointia.

• Käsittelemme tilauksia ja maksuja ja toimitamme sinulle tuotteitamme tai kolmansien osapuolien tuotteita, jotka ostat palveluidemme kautta, ja antaa sinun käyttää takuuoikeuksiasi tai muita sopimukseesi perustuvia oikeuksiasi.

• Tunnista ja todenna sinut, jotta voit käyttää tiettyjä palveluitamme.

Asennuksien ja rekisteröintien helpottaminen, teknisten ongelmien ratkaiseminen, asiakastuen tarjoaminen ja palveluihin liittyvien tarvittavien tietojen lähettäminen.

LG-konsernin ja/tai kolmansien osapuolten oikeutetut edut

Käsittelemme henkilötietoja siinä määrin kuin se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai kolmansien osapuolien) toteuttamiseksi, mukaan lukien meidän etumme:

• Hallitsemme tehokkaasti suhdettamme asiakkaidemme kanssa, myös kommunikoimalla kanssasi ja vastaamalla kyselyihisi;

• Suorittaa suoramarkkinointitoimia (kun laki ei edellytä suostumustasi), mukaan lukien lähettämällä sinulle markkinointiviestintää sähköpostitse, puheluilla, postauksilla, tekstiviesteillä, sosiaalisen median kanavilla tai push-ilmoituksilla mobiilisovellustemme kautta, esittelemällä sinulle online-mainoksilla sekä palveluissamme että kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, luomalla markkinointiprofiileja ja personoimalla suosituksia ja markkinointisisältöä, joita me ja muut sinulle esittelemme, sekä järjestämällä kampanjoita, kilpailuja ja palkintoja. Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa tietojesi käyttöä suoramarkkinointiin – katso "Omat valintasi" -osio alla.

• Suojaa liiketoimintaamme petoksilta ja muulta laittomalta tai käyttöehdoissamme kiellettyltä toiminnalta, tunnista ja ehkäise.

• Suojaa palveluidemme ja tietojärjestelmiemme turvallisuus, saatavuus ja eheys muun muassa käyttämällä todennusmekanismeja ja muita turvatoimia, valvomalla järjestelmiämme tietoturvauhkien varalta, pitämällä varmuuskopioita, anonymisoimalla tiedot ja suorittamalla järjestelmän ylläpitopalveluita.

• Suojaa laillisia oikeuksiamme ja loppukäyttäjien turvallisuutta, mukaan lukien käsittelemällä valituksia, hankkimalla oikeudellista neuvontaa ja perustamalla, esittämällä tai puolustamalla oikeudellisia vaateita, jotka liittyvät meihin tai muihin konserniimme kuuluviin yrityksiin ja Palveluihimme;

• Paranna käyttökokemustasi muun muassa tarjoamalla sinulle räätälöityjä toimintoja, kuten automaattinen täyttötoiminto, pikahakutoiminto, joka perustuu eniten vierailtuihin verkkosivuihin, ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöityä lisäsisältöä;

• Paranna palveluitamme ja asiakaspalveluamme muun muassa pyytämällä palautettasi ja tekemällä kyselyitä ja markkinatutkimuksia, suorittamalla data-analytiikkaa palveluidemme käytöstä, analysoimalla asiakkaiden käyttäytymistä, rakentamalla asiakkaiden käyttötapoja ja profiileja alueellisten ja globaalien käyttäjätrendien tunnistamiseksi. ja optimoida tarjontamme asiakkaille maailmanlaajuisesti;

• Hallitse liiketoimintaamme tehokkaasti, mukaan lukien luomalla raportteja ja analysoimalla palveluidemme suorituskykyä (koostettujen tietojen avulla), tarkastamalla liiketoimintaprosessejamme ja käyttämällä tilastoja perusteltujen liiketoimintapäätösten tekemiseen.

Kun luotamme oikeutettuihin etuihimme, olemme suorittaneet tasapainotestin selvittääksemme, mitä vaikutuksia käsittelyllä on yksilöihin ja määrittääksemme, ovatko yksilöiden edut tärkeämpiä kuin meidän etujemme käsittelyssä. tapahtuu. Saat lisätietoja tästä tasapainotestistä käyttämällä tämän tietosuojaselosteen lopussa olevia yhteystietoja.

Sinun suostumuksesi

Pyydämme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, kun katsomme sen tarpeelliseksi tai kun laki sitä edellyttää. Käytämme suostumusta:

• Aseta evästeet ja käytä vastaavia tekniikoita evästekäytäntöjemme ja sinulle annettujen tietojen mukaisesti, kun näitä tekniikoita käytetään. Katso lisätietoja käyttämääsi palvelua koskevasta evästekäytännöstä.

• Lähetämme sinulle markkinointiviestintää (jos laki sitä vaatii tai jos päätämme muuten luottaa suostumukseen).

• Jos laki niin vaatii, anna lupa tarjota sinulle tai antaa sinun tarjota sinulle suosituksia ja räätälöityjä mainoksia sisällöstä, tuotteista ja palveluista, joita me tai muut uskomme sinun haluavan, analysoimalla Palveluiden käyttöäsi koskevia tietoja yhdistettynä erilaisiin tietoihin, joita sinä toimittaa meille muilla tavoilla tämän tietosuojakäytännön mukaisiin tarkoituksiin. Tämä voi sisältää markkinoinnin toimittamista eri kanavien kautta, mukaan lukien kautta, sähköpostitse, LG-tilin kautta, verkkosivustoillamme tai kolmansien osapuolien alustoilla (mukaan lukien sosiaaliset verkostot).

Muissa tapauksissa, joissa pyydämme sinulta suostumusta, käytämme tietoja sinulle tuolloin selitettyyn tarkoitukseen.

Kun luotamme suostumuksesi, sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen, jonka suoritimme ennen kuin peruutit suostumuksesi. Käyttääksesi tätä oikeutta, katso "Oikeutesi" -osio alla.

Lailliset velvoitteet

Käsittelemme henkilötietoja siltä osin kuin se on tarpeen:

• Noudata sovellettavien lakien mukaisia ​​lakivaatimuksiamme (esim. vero- ja kirjanpitovelvoitteet, tuoteturvallisuuteen liittyvät velvoitteet, takuut ja kuluttajansuoja).

• Noudata oikeuden määräyksiä ja haasteita ja vastaa hallituksen, lainvalvontaviranomaisten, viranomaisten ja/tai sääntelyviranomaisten laillisesti sitoviin pyyntöihin.

Jos tarvitsemme tietojasi täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, sinun on annettava nämä tiedot meille. Muissa tapauksissa sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta sen jättäminen voi vaikuttaa tapaan, jolla käytät palveluitamme.

 

4. Tietojen jakaminen

Siirrämme, paljastamme tai muutoin tarjoamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille alla kuvatulla tavalla:

LG-konserni ja henkilökunta: Jaamme henkilötietoja LG Groupin jäsenten välillä ja henkilöstömme, mukaan lukien urakoitsijat ja edustajat, sekä ryhmämme muiden yritysten kanssa siinä määrin kuin se on tarpeen tai kohtuullista palveluidemme tarjoamiseksi. ja täyttää edellä kohdassa 3 määritellyt tai muihin palveluihimme liittyvissä tietosuojakäytännöissä kuvatut tarkoitukset. Jaamme henkilötietosi esimerkiksi LGE:lle tuotekehitys- ja kehitystarkoituksiin ja paikallisen LG-konsernin jäsenen kanssa markkinointitarkoituksiin.

Palveluntarjoajat. Siirrämme tai luovutamme tietosi huolellisesti valituille yrityksille ja henkilöille, jotka tarjoavat meille palveluita; esimerkiksi yritykset, jotka auttavat meitä kehittämään ja käyttämään järjestelmiä palveluihimme, IT-palvelujen tarjoajat, tietoturva, hosting, verkkosivujen ylläpito, tietojen ylläpito ja analytiikka, asiakaspalvelu ja viestintä, tilausten käsittely ja toteutus, postitus, laskutus, markkinointi ja markkinatutkimuspalvelut , valtuutetut huolto- ja korjauskeskukset, muut hallintopalvelut ja yritykset, jotka järjestävät kilpailuja, arvontoja ja muita tarjouksia puolestamme. Näillä tahoilla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi ja käyttää niitä vain siinä määrin kuin se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi meille, ja niillä on sopimusvelvoitteet, joiden tarkoituksena on muun muassa estää heitä käyttämästä tietojasi muihin tarkoituksiin. Jotkut palveluntarjoajistamme sijaitsevat Korean tasavallassa tai muissa Euroopan ulkopuolisissa maissa.

Kolmannen osapuolen IoT-palveluntarjoajat: kun aktivoit kolmannen osapuolen yhteysominaisuuksia, esimerkiksi kun yhdistät kodin IoT-laitteita Palveluihimme, jaamme henkilökohtaisia ​​tietoja kyseisten IoT-laitteiden tarjoajien kanssa, jotta voit käyttää oleellisia ominaisuuksia palveluissamme.

Valtuutetut jälleenmyyjät. Tietyissä maissa verkkosivuillamme olevia tuotteita myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Kun ostat tuotteita verkkosivustoltamme näissä maissa, jaamme henkilötietosi näiden jälleenmyyjien kanssa.

Mainoskumppanit. Jaamme henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien kuinka olet vuorovaikutuksessa palveluidemme kanssa, näkemäsi mainokset ja tekemäsi ostokset sosiaalisten verkostojen ja muiden mainoskumppaneiden kanssa mitataksemme mainontamme tehokkuutta, parantaaksemme markkinointikäytäntöjämme ja auttaaksemme meitä toimittamaan osuvampaa mainontaa sinä. Markkinointiasetustesi mukaisesti voimme myös jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua tai jotka muutoin tekevät markkinointitutkimusta ja -analyyseja. Nämä osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä tarjousten tai mainosten yhteydessä.

Muut liikekumppanit. Ilmoitamme tarvittaessa henkilötietosi muille liikekumppaneille, jotta voit käyttää Palvelujemme kautta pyytämiäsi palveluita tai Palveluihimme liittyviä mainosmateriaaleja.

Vierailijat verkkosivustollamme. Muut verkkosivustomme vierailijat voivat tarkastella viestejä, jotka lähetät verkkosivuston joihinkin osiin, mukaan lukien tuotearviointitaulut, chat-huoneet, foorumit tai muut julkiset postitusalueet. [Teemme verkkosivustollamme selväksi, missä lähettämäsi tiedot näkyvät muille.]

Liikeneuvojamme: esimerkiksi lakimiehemme, kirjanpitäjämme, yrityskonsulttimme, vakuutusyhtiömme, tilintarkastajamme siinä laajuudessa, kuin heidän on tarpeen tarjota palveluitaan meille.

Valtion viranomaiset, oikeusviranomaiset, sääntelyviranomaiset tai muut kolmannet osapuolet tarvittaessa: luovutamme henkilötietoja viranomaisille, oikeusviranomaisille, sääntelijöille tai muille kolmansille osapuolille, jos meillä on siihen lakisääteinen vaatimus tai missä me usko, että tämä on välttämätöntä:

- noudattaa lakia tai vastata pakollisiin oikeusprosesseihin (kuten etsintälupa, haaste tai oikeuden määräys);

- todentaaksemme tai valvoaksemme palveluitamme koskevien ehtojen ja käytäntöjen noudattamista sekä tutkiaksemme ja estääksemme petoksia tai muuta laitonta toimintaa, joka liittyy Palveluidemme käyttöön tai vaikuttaa liiketoimintaamme, siltä osin kuin tällainen paljastaminen on sovellettavien tietosuojalakien sallimaa; ja

- suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme ja omaisuuttamme sekä liiketoimintamme ja kaikkien tytäryhtiöidemme, henkilöstömme, liikekumppaneiden, asiakkaidemme tai yleisön turvallisuutta.

Yritystapahtumat. Saatamme luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle (ja heidän neuvonantajilleen) osana sulautumista tai siirtoa, uudelleenjärjestelyä, hankintaa tai myyntiä (mukaan lukien neuvottelujen yhteydessä), purkamista tai muuta yritystapahtumaa tai konkurssitapauksessa.

Muut osapuolet suostumuksellasi tai pyynnöstäsi. Tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tietojen lisäksi voimme jakaa sinua koskevia tietoja kolmansille osapuolille, jos suostut tai pyydät tällaista jakamista.

Google Analytics / FireBase Saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja online-toiminnastasi verkkosivustoilla ja yhdistetyissä laitteissa ajan myötä sekä kolmansien osapuolien verkkosivustoilta, laitteista, sovelluksista ja muista online-ominaisuuksista ja -palveluista. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen analytiikkapalveluita, kuten Google Analytics ja Firebase. Nämä palveluntarjoajat ja muut asiaankuuluvat kolmannet osapuolet voivat luovuttaa saamamme tiedot tai kerätä niitä suoraan, jotka käyttävät tietoja esimerkiksi arvioidakseen Palveluiden käyttöä. Lisätietoja Google Analytics saat kohdasta “Miten Google käyttää tietoja, kun käytät kumppaniemme sivustoja tai sovelluksia” (sijaitsee osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners/), “Tietojesi suojaaminen” (sijaitsee osoitteessa https://support.google.com/analytics/answer/6004245#zippy=) ja “Google Analytics Opt-out Browser Add-on” (sijaitsee osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

5. Henkilötietojen säilyttäminen

Ryhdymme asianmukaisiin toimiin varmistaaksemme, että käsittelemme ja säilytämme tietoja seuraavien periaatteiden mukaisesti:

• vähintään sen ajan, jonka tietoja käytetään Palveluidemme tarjoamiseen sinulle;

• lain, sopimuksen tai lakisääteisten velvoitteidemme (esim. verolakien) edellyttämällä tavalla; tai

• vain niin kauan kuin se on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten se kerättiin, sitä käsitellään, tai pidempään, jos sopimus tai sovellettava laki sitä edellyttää, tai anonymisoidussa muodossa tilastotarkoituksiin asianmukaisin suojatoimin. Esimerkiksi, jos sinun ja LG Groupin välillä syntyy riita tai et maksa palveluistamme, voimme säilyttää asiaankuuluvat tiedot, kunnes riita on ratkaistu tai kunnes maksu on suoritettu. Jos poistat koko LG-tilisi, tietojasi säilytetään kolme kuukautta ja tuhotaan välittömästi sen jälkeen, ellei sovellettava laki toisin edellytä.

• Kun käsittelemme tietojasi markkinointitarkoituksiin tai suostumuksesi perusteella, käsittelemme tietoja, kunnes pyydät meitä lopettamaan ja lyhyen ajan tämän jälkeen (jotta voimme toteuttaa pyyntösi). Pidämme myös kirjaa siitä, että olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä sinulle suoramarkkinointia tai käsittelemään tietojasi toistaiseksi, jotta voimme jatkossa kunnioittaa pyyntöäsi.

 

6. Sinun valintasi

Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviesteillä tai push-ilmoituksilla, mikäli se on sallittua mobiilisovellustemme kautta. Jos haluat lähettää pyynnön tällaisten viestien vastaanottamisesta meiltä, ​​ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevassa "Ota yhteyttä" -osiossa määritettyjä tietoja.

 

Voit peruuttaa markkinointiviestintämme milloin tahansa napsauttamalla sähköpostien alareunassa olevaa "peru tilaus" -linkkiä tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä (katso "Ota yhteyttä" -osio alla). Kuten alla olevassa Oikeutesi-osiossa mainitaan, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Huomioithan, että jos peruutat markkinointiviestintämme, käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, mutta ota huomioon, että joissain olosuhteissa saatat saada markkinointiviestejä vielä hetken, kun käsittelemme pyyntöäsi. Jatkamme myös palveluviestien lähettämistä tarjotaksemme sinulle tarvittavat tiedot sopimukseesi ja käyttämiisi Palveluihin liittyen (esimerkiksi päivittääksemme sinut käyttöehtojemme muutoksista).

 

7. Sinun oikeutesi

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa voit pyytää paikalliselta LG Group -jäseneltäsi kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai korjaamaan mahdolliset epätarkkuudet, rajoittamaan tai rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, peruuttamaan suostumuksesi ja toimittamaan sinulle henkilötiedot, jotka olet antanut meille sopimusta tai suostumuksellasi jäsenneltyä, koneellisesti luettavaa muotoa ja pyytää meitä jakamaan (siirtämään) nämä tiedot toiselle ohjaimelle.

Lisäksi voit sovellettavan lain sallimissa rajoissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä joissakin olosuhteissa (erityisesti, jos meidän ei tarvitse käsitellä tietoja täyttääksemme sopimus- tai muu lakisääteinen vaatimus). Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien suoramarkkinointiin liittyvä profilointi.

Näitä oikeuksia voidaan kuitenkin rajoittaa, esimerkiksi jos pyyntösi täyttäminen paljastaisi henkilötietoja toisesta henkilöstä, jos ne loukkaisivat kolmannen osapuolen oikeuksia (mukaan lukien oikeuksiamme) tai jos pyydät meitä poistaa tiedot, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä tai joiden säilyttämiseen on pakottavia oikeutettuja etuja. Asiaankuuluvat poikkeukset sisältyvät sekä GDPR:ään että kansallisiin lakeihin. Ilmoitamme sinulle oleellisista poikkeuksista, joihin luotamme, kun vastaamme pyyntöönne. Jos haluat tehdä oikeuksiasi koskevan pyynnön tai tiedustelun, käytä alla olevan Ota yhteyttä -osiossa olevia yhteystietoja. Joissakin tapauksissa voit myös käyttää oikeuksiasi suoraan Verkkosivuston kautta.

 

8. Kuinka suojaamme henkilötietoja

Suhtaudumme tietojesi suojaamiseen vakavasti, ja meillä on turvatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan Palvelujemme kautta keräämiämme tietoja. Huomaa kuitenkin, että vaikka ryhdymmekin kohtuullisiin toimiin tietojesi suojaamiseksi, mikään verkkosivusto, Internet-lähetys, tietokonejärjestelmä tai langaton yhteys ei ole täysin suojattu.

 

9. Kansainvälinen tiedonsiirto

Kun käytät Palveluitamme, henkilötietojasi siirretään, säilytetään ja käsitellään tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti asuinmaassasi ja sen ulkopuolella. Henkilötietojasi siirretään erityisesti Korean tasavaltaan ja Yhdysvaltoihin. Huomaa, että tietosuojalait ja muut lait maissa, joihin tietojasi saatetaan siirtää, eivät ehkä ole yhtä kattavia kuin oman maasi vastaavat.

[Euroopan asukkaille]

Jos olet ETA:ssa (Euroopan talousalue, eli Euroopan unionissa ja Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa), Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, siirrämme henkilötietosi muihin maihin ETA:n, Yhdistyneen kuningaskunnan tai Sveitsin ulkopuolella, mukaan lukien Korea ja Yhdysvallat. Euroopan unionin lainsäädännössä tunnustetaan, että Korean tasavalta suojaa riittävästi henkilötietoja. Kuitenkin, jos siirrämme henkilötietosi lainkäyttöalueelle, jota sovellettava laki ei katso riittäväksi, ryhdymme soveltuvien lakien mukaisesti asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät suojassa. Tällaisia ​​toimenpiteitä ovat esimerkiksi EU:n, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Sveitsin hyväksymien mallilausekkeiden käyttö. Joissakin tapauksissa luotamme nimenomaiseen suostumukseesi, jos se on tarkoituksenmukaista. Jos haluat pyytää lisätietoja tai saada kopion sopimussopimuksista tai muista voimassa olevista suojatoimista, käytä alla olevan Ota yhteyttä -osiossa olevia yhteystietoja.

 

10. Tietosuojakäytäntömme päivitykset

 

Päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä, kun muutamme tapaa, jolla käytämme henkilötietojasi, tai kun meidän on tehtävä niin tietosuojalakien mukaan. Ohjaamme tietosi kaikki olennaiset muutokset tietosuojakäytäntöömme asianmukaisella tavalla (esimerkiksi lähettämällä ilmoituksen verkkosivuille ja sovelluksiin, joiden kautta tarjoamme palvelujamme ja ilmoittamalla ilmoituksen yläosassa, milloin se on viimeksi päivitetty ).

 

11. Ota yhteyttä

 

Ota meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi tai saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi.

Jos sinulla on pyyntöjä ja tiedusteluja, jotka liittyvät sivuston kautta tai paikallisen LG Groupin jäsenen muuten keräämiin tietoihin, ota yhteyttä paikalliseen LG Groupin jäseneen. Paikallisen LG Group -jäsenesi nimi ja yhteystiedot löytyvät täällä.

Jos sinulla on pyyntöjä ja tiedusteluja, jotka liittyvät kaikkien muiden Palveluiden kautta kerättyihin tietoihin, ota yhteyttä LGE:hen osoitteessa [täällä] tai postitse [LG Twin tower, 128 Yeoui—daero, Yeongdeungpo-gu, Soul, Korean tasavalta]. LGE:n yhteyshenkilö ETA-alueella on [dpo-eu@lge.com], LG Electronics Deutschland GmbH, Alfred-Herrhausen-Allee 3-5, 65760 Eschborn. Paikallisen LG Group -jäsenesi nimi ja yhteystiedot löytyvät täällä.

Tietosuojavastaavaamme voi ottaa yhteyttä osoitteeseen [dpo-eu@lge.com].

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käytämme henkilötietojasi tai uskot, että tämä ei ole tietosuojalakien mukaista, sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle, jossa asut, työskentelet tai jossa uskot, että tietoja on loukattu. suojelulakeja on annettu.

 

12. Lasten henkilötiedot

 

Palvelumme on suunniteltu suurelle yleisölle, eivätkä ne ole suunnattu lapsille. Palveluidemme yhteydessä emme tietoisesti kerää tai säilytä henkilötietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta tai tietoisesti salli näiden henkilöiden käyttää Palveluitamme. Älä anna meille henkilötietoja alle 18-vuotiaista henkilöistä. Jos olet alle 18-vuotias, älä yritä rekisteröityä Palveluihimme tai anna meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos saamme tietää, että alle 18-vuotias henkilö on antanut meille henkilötietoja, poistamme tällaiset henkilötiedot viipymättä. Jos uskot, että alle 18-vuotias lapsi on saattanut antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä käyttämällä yllä olevassa "Ota yhteyttä" -osiossa määritettyjä tietoja.

Joillakin lainkäyttöalueilla saatamme ottaa käyttöön tiukemman ikärajoituskäytännön. Lue oman lainkäyttöalueesi lisätiedot tämän tietosuojakäytännön alaosasta saadaksesi lisätietoja.


 

 

 

LG yksiköt

Maa

LG Entiteetti

Rekisteröity osoite

Yhteystiedot

Suomi

LG Pohjoismainen elektroniikka AB

LG Pohjoismainen elektroniikka AB, Box 83, SE-164 94 Kista, Ruotsi

https://www.lg.com/fi/tuki/email

 

Palvelut

Huolto

LG Entiteetti

Rekisteröity osoite

Yhteystiedot

ThinQ

LG Electronics Inc.

LG Twin tower, 128 Yeoui—daero, Yeongdeungpo-gu, Seoul,

Korean tasavalta

thinq@lge.com

LG SmartWorld

LG Electronics Inc.

LG Twin Tower, 128 Yeoui-daero, Yeongdeungpo-gu, Soul, Korean tasavalta

lgworld@lge.com

http://www.lg.com/fi

LG Pohjoismainen elektroniikka AB

LG Pohjoismainen elektroniikka AB, Box 83, SE-164 94 Kista, Ruotsi

https://www.lg.com/fi/tuki/email

 

 

 

Evästeseloste

 

Voimaantulopäivä: 26 / 04 / 2022

 

Sivustot käyttävät evästeitä. Alla saat tietää lisää evästeistä ja niiden hallinnasta.

Käyttämällä sivustoja hyväksyt evästeiden käytön tämän evästekäytännön mukaisesti. Ellet hyväksy näiden evästeiden käyttöä, poista ne käytöstä tämän evästekäytännön ohjeiden mukaisesti.

 

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä määriä tietoja sisältäviä tekstitiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi käydessäsi verkkosivustolla. Sitten evästeet lähetetään takaisin lähdeverkkosivustolle jokaisella myöhemmällä käynnillä tai toiselle verkkosivustolle, joka tunnistaa tuon evästeen. Evästeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän laitteen.

Evästeet tekevät monia eri asioita, kuten antavat sinun navigoida sivujen välillä tehokkaasti, muistavat valitsemasi asetukset ja parantavat yleistä käyttökokemusta. Ne voivat myös auttaa varmistamaan, että näkemäsi verkkomainokset vastaavat paremmin kiinnostuksesi kohteita.

Lisätietoa evästeistä ja siitä, mitä evästeitä laitteellesi on asetettu ja kuinka hallita ja poistaa niitä, on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org/.

 

Mitä evästeitä käytämme sivustoilla?

Käytämme seuraavia evästeitä:

Ehdottoman tarpeelliset evästeet ovat verkkosivustomme toimintaan tarpeellisia evästeitä. Niitä ovat esimerkiksi evästeet, joiden avulla voit kirjautua verkkosivustomme suojattuihin osioihin. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointiin tai sen muistamiseen, missä olet ollut Internetissä. Tätä evästeluokkaa ei voi poistaa käytöstä.

Analyyttisten evästeiden avulla tunnistamme kävijät ja laskemme heidän lukumääränsä ja näemme, kuinka kävijät liikkuvat verkkosivustollamme käyttäessään sitä. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme toimintaa, esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Kaikki tiedot, joita nämä evästeet keräävät, ovat anonyymejä, ja niitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston toimintaa.

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsin evästeitä. Google Analyticsin evästeiden keräämät tiedot lähetetään Googlelle, joka tallentaa ne palvelimille Yhdysvalloissa tietotietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Yleiskatsaus Googlen tietosuojaan ja siihen, kuinka se pätee Google Analyticsiin, on osoitteessa http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Voit kieltäytyä Google Analyticsin seurannasta osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en-GB.

 

Toiminnallisia evästeitä. käytetään tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivustollemme. Niiden avulla voimme personoida sisältömme sinulle ja muistaa mieltymyksesi (esimerkiksi kieli- tai aluevalintasi). Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Kaikki tiedot, joita nämä evästeet keräävät, ovat anonyymejä, ja niitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston toimintaa.

 

Lisätietoja yksittäisistä evästeistä, joita käytämme, ja tarkoituksista, joihin käytämme niitä, on alla olevassa taulukossa:

Evästetyyppi, Evästeen nimi, Lähde, Tarkoitus

Evästetyyppi

Evästeen nimi

Lähde

Tarkoitus

Ehdottoman tarpeellinen

FRONT_JSESSIONID, CS_JSESSIONID, DOWN__JSESSIONID, plbw, WMONID

LG

Ylläpitää istuntoa

Ehdottoman tarpeellinen

CS_JSESSIONID

LG

Tämä on istuntokohtainen ID jonka verkkosovelluksen palvelin luo asiakastukisivuja varten.

Ehdottoman tarpeellinen

LG_Survey/{locale}

LG

Tätä käytetään, jotta mielipidekyselyn pop-up –ikkuna ei avautuisi enää, kun käyttäjä klikkaa ’Ei enää’ –nappia asiakastuessa > LG mielipidekyselyn pop-up.

Ehdottoman tarpeellinen

LG4_LOGIN_{locale}

LG

Tätä käytetään ylläpitämään käyttäjän kirjautumisstatusta.

Ehdottoman tarpeellinen

MKT_JSESSIONID

LG

Tämä on istuntokohtainen ID jonka verkkosovelluksen palvelin luo markkinointisivuja varten.

Ehdottoman tarpeellinen

RT

Akamai

Tätä käytetään sivustojen suorituskyvyn seurantaan mPulse-palvelun avulla.

Ehdottoman tarpeellinen

WMONID

LG

Tämä on istuntokohtainen ID jonka Jennifer –palvelu tuottaa verkkosovelluksen seurantaan.

Ehdottoman tarpeellinen

Ehdottoman tarpeellinenFI_LGCOM_ADVERTISING, FI_LGCOM_ANALYSIS_OF_SITE, FI_LGCOM_IMPROVEMENTS, FI_LGCOM_SOCIAL_MEDIA, FI_eCookieOpenFlag, FI_implicitStrictOpenFlag

LG

Käytetään evästebanneritoimintoa varten

Ehdottoman tarpeellinen

SESSION

LG

Käytetään istunnon ylläpitämistä varten

Ehdottoman tarpeellinen

LG5_ExcitingOffer

LG

Eväste, jota käytetään ostettavien tuotteiden ja ostoskoriin lisättyjen tuotteiden tallentamiseen GPC0003- ja GPC0004-komponenteissa

Ehdottoman tarpeellinen

LG5_ReviewHelpful

LG

Eväste, jota käytetään, kun Hyödyllinen-painiketta napsautetaan GPC0103-komponentissa

Analyyttinen

s_cc, s_sq, s_vi, s_incusit, s_nr, s_vnum, s_sv_sid, s_sv_s1, s_sv_p1

LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)

Koostaa sivuston liikenteen ja kävijöiden käyttäytymisen

Analyyttinen

s_sp

LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)

JavaScript-koodi lukee tämän, kun ClickMap-toiminto on käytössä. Se sisältää tietoja edellisestä käyttäjän napsauttamasta linkistä.

Analyyttinen

aw1599, UniqueUserld

Kumppanin ikkuna ( awin1.com, ist-track.com)

Käyttäjän napsauttaessa verkkovähittäismyyjien linkkejä palveluntarjoajan ”Kumppanin ikkuna” asettaa evästeitä uudelleenohjausten reitille.

Analyyttinen

_utma

Google Analytics

Määrittää yksittäiset kävijät sivustollanne. Se päivitetään yksilöivällä tunnisteella, jota Google Analytics käyttää lisäturvatoimena evästeen kelpoisuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi.

Analyyttinen

_utmb

Google Analytics

Muodostaa käyttäjäistunnon sivustollamme ja jatkaa sitä. Kun käyttäjä katselee sivua sivustollanne, Google Analyticsin koodi yrittää päivittää tämän evästeen. Ellei se löydä evästettä, kirjoitetaan uusi ja muodostetaan uusi istunto.

Analyyttinen

_utmb

Google Analytics

Tallentaa kävijän sivustollenne tuloon käyttämän viitteen, joka voi olla suora menetelmä, viittaava linkki, verkkosivustohaku tai kampanja, kuten mainos tai sähköpostilinkki. Sitä käytetään hakukoneliikenteen ja mainoskampanjoiden ja sivujen selaamisen laskemiseen omalla sivustollanne. Eväste päivitetään jokaisella sivun katselukerralla sivustollenne.

Analyyttinen

C

Adform

Tämä eväste tarjoaa järjestelmän luoman ainutkertaisen käyttäjätunnuksen ja kerää tietoja toimista sivustolla. Nämä tiedot voidaan lähettää kolmannelle osapuolelle analysointia ja raportointia varten.

Analyyttinen

s_fid

Adobe

Tätä evästettä käytetään yksittäisen kävijän tunnistamiseen, jos normaali s_vi-eväste ei ole käytettävissä kolmannen osapuolen evästerajoitusten takia. Ei käytössä ensimmäisen osapuolen evästeitä käyttävissä toteutuksissa.

Analyyttinen

s_invisit

Adobe

Eväste tunnistaa, saapuuko käyttäjä toimialueelle ensimmäistä kertaa. Arvo on joko TOSI tai EPÄTOSI.

Analyyttinen

s_ppv

Adobe

Eväste sisältää yllä olevaan neljään muuttujaan lisätyt arvot ja vanhenee istunnon päättyessä.

Analyyttinen

s_ppvl

Adobe

Tämän evästeen asettaa Adobe Analytics, ja se sisältää tietoja loppukäyttäjälle näytetyn sivun prosenttiosuudesta.

Analyyttinen

sat_track

Adobe

Sitä käytetään sivuston liikenteen seuraamiseen Omniture-ratkaisun kautta

Analyyttinen

_dc_gtm_UA-69014947-18

Google

Käytetään pyyntönopeuden rajoittamiseen. Jos Google Analytics otetaan käyttöön Google Tag Managerin kautta, tämän evästeen nimi on "_dc_gtm_".

Analyyttinen

_ga

Google

Tämän evästeen nimi liittyy Google Universal Analyticsiin – mikä on merkittävä päivitys Googlen useammin käytettyyn analysointipalveluun. Evästeellä erotetaan yksittäiset käyttäjät määrittämällä satunnaisluku asiakastunnisteeksi Se sisältyy jokaiseen sivupyyntöön sivustolla, ja sitä käytetään kävijän, istunnon ja kampanjan tietojen laskemiseen sivuston analysointiraportteja varten. Se vanhenee oletusarvoisesti 2 vuoden jälkeen, mutta sivuston omistajat voivat mukauttaa tätä.

Analyyttinen

_gat_UA-101423321-1

Google

_gat (1 minuutin TTL) Käytetään rajoittamaan pyyntönopeutta. Jos Google Analytics otetaan käyttöön Google Tag Managerin kautta, tämän evästeen nimi on "_dc_gtm_".

Analyyttinen

_gid

Google

Käytetään käyttäjien erottamiseksi toisistaan.

Analyyttinen

s_adserv

SIZMEK

Kävijäevästeen nimi, jolla rajoitetaan ADSERV-kutsut yhteen/käynti.

Analyyttinen

_uetvid

Bing

Bing käyttää tätä evästettä sen määrittämiseen, mitkä mainokset ovat mahdollisesti merkityksellisiä sivuston käyttäjille.

Analyyttinen

aam_uuid, at_check

Adobe

Tietojenhallinta-alusta käyttää näitä evästeitä yksilöllisen tunnisteen antamiseen, kun käyttäjät vierailevat sivustolla.

Analyyttinen

_4c_ , _derived_epik, _gaexp, _pin_unauth, _td, _td_ssc_id, adcloud

Google

Tämä on yksi neljästä Google Analytics -palvelun asettamasta pääevästeestä, joiden avulla verkkosivuston omistajat voivat seurata kävijäkäyttäytymisen mittaamista sivuston suorituskyvystä. Tämä eväste tunnistaa sivuston liikenteen lähteen, joten Google Analytics voi ilmoittaa sivuston omistajille, mistä vierailijat ovat tulleet saapuessaan sivustolle. Evästeen elinikä on 6 kuukautta, ja se päivitetään joka kerta, kun tietoja lähetetään Google Analyticsille.

Analyyttinen

beusable

Beusable

beusable

Analyyttinen

bv_metrics

analytics

Adobe

Analyyttinen

nmstat

Adobe

Adobe

Analyyttinen

yourekoUserId

Youreko

Tallennamme tietoja siitä, miten käyttäjä on käyttänyt työkaluamme, kuten mitä ominaisuuksia käyttäjä on käyttänyt, liittyen evästetunnisteeseen ja IP-osoitteeseen. Emme koskaan jaa näitä tietoja kolmansille osapuolille.

Toiminnallinen

ps-location

LG

Etsi jälleenmyyjä -toiminnolle sijaintitunnuksen tallentamiseksi

Toiminnallinen

amp_87a1d7

Google

Käytetään yhdessä c_user-evästeen kanssa henkilöllisyytesi todentamiseen Facebookiin

Toiminnallinen

_fbc, _uetsid

Facebook

Tämä on yksi neljästä Google Analytics -palvelun asettamasta pääevästeestä, joiden avulla verkkosivuston omistajat voivat seurata kävijäkäyttäytymisen mittaamista sivuston suorituskyvystä. Tämä eväste tunnistaa sivuston liikenteen lähteen, joten Google Analytics voi ilmoittaa sivuston omistajille, mistä vierailijat ovat tulleet saapuessaan sivustolle. Evästeen elinikä on 6 kuukautta, ja se päivitetään joka kerta, kun tietoja lähetetään Google Analyticsille.

Toiminnallinen

__adroll_fpc

advertising

Tätä evästettä käytetään kävijän tunnistamiseen eri käynneillä ja laitteilla. Sitä käytetään reaaliaikaisissa tarjouksissa mainostajille relevantin mainoksen esittämiseksi.

Toiminnallinen

__ar_v4

advertising

acer

Toiminnallinen

__qca

QuantCast

Tämä eväste liittyy yleensä digitaaliseen Quantcast-mainostoimistoon. Ne tarjoavat verkkosivustojen sijoituskohteita, ja keräämiään tietoja käytetään myös yleisön segmentointiin ja kohdennettuun mainontaan.

Toiminnallinen

pid (Twitter) datr, locate, c_user, tr, locate, c_user, L, lu, W, xs (Facebook)

Twitter Facebook

Mahdollistaa jakamisen sosiaalisessa verkkopalvelussa. Käyttäjän tunnistusevästeitä tuodaan sosiaalisen verkkopalvelun sivustoilta. (Ei sisällä henkilöä tunnistavia tietoja)

Toiminnallinen

LG_COMPARE_CART

LG

Mahdollistaa vertailutoiminnon

Toiminnallinen

LG_RECENARE_VIEW

LG

Mahdollistaa "Äskettäin tarkastellut" -toiminnon

Analyyttinen

s_vi_bikx7Becalgbkjkxx, s_vi_gqfjh (evästeen muuttujat asetetaan sattumanvaraisesti)

Site Catalyst

Koostaa sivuston liikenteen ja kävijöiden käyttäytymisen

Toiminnallinen

email_addr

LG

Muistaa käyttäjien kirjoittaman sähköpostiosoitteen. Seuraavalla vierailulla tällä sivulla sähköpostiosoite täytetään automaattisesti.

Toiminnallinen

NID, PREF

Google Maps

Google Mapsin näyttö ja käytön seuranta.

Toiminnallinen

pcVersion

LG

Muistaa käyttäjän valinnan nähdä työpöytäversio.

Toiminnallinen

__zlcmld

Zendesk

Zendesk domain-eväste, joka tallentaa käyttäjän tunnuksen Chat-widgetin todentamista varten.

Toiminnallinen

__zlcprivacy

Zendesk

Zendesk domain-eväste, joka tallentaa käyttäjän valinnat live-chatin sekä evästeiden käytön lopettamiseen liittyen.

Toiminnallinen

_fbp

Facebook

Tunnistaa selaimet mainosten ja sivuston analysointipalvelujen tarjoamista varten

Toiminnallinen

_gcl_au

Google

Käytetään yhdessä c_user-evästeen kanssa todentamaan henkilöllisyytesi Facebookille

Toiminnallinen

IDE

Google

Google käyttää yhtä tai useampaa evästettä netissä näkyviä mainoksia varten. Yksi tärkeimmistä muilla kuin Googlen sivustoilla käytettävä mainontaeväste on nimeltään "IDE", joka tallennetaan selaimen doubleclick.net-toimialueeseen.

Toiminnallinen

NID

Google

Useimmilla Google-käyttäjillä on selaimessa asetuseväste nimeltä "NID". Selain lähettää tämän evästeen Google-sivustolle yhdessä pyynnön kanssa. Muista, että NID-evästeet sisältävät ensisijaisen kielen (esim. suomi), sivulla näytettävien hakutulosten määrän (esim. 10 tai 20), asetuksesi ja muita tietoja, kuten käytetäänkö SafeSearch-suodatinta. Tämä sisältää Googlen käyttämät ainutkertaiset tunnisteet.

Toiminnallinen

TDCPM, TDID

ADSRVR

Tämä eväste sisältää tietoja siitä, miten loppukäyttäjä käyttää sivustoa, ja mainokset, jotka loppukäyttäjä on saattanut nähdä ennen kyseisellä sivustolla vierailemista.

Toiminnallinen

ActivityInfo2

SIZMEK

SEURANTAEVÄSTE KOHDENNETTUA MAINONTAA VARTEN

Toiminnallinen

cid,uid

Adform

Tämän toimialueen omistaa Adform. Pääliiketoimintana on: tosiaikainen tarjoaminen mainosten näyttämiseksi kohdeyleisöille.

Toiminnallinen

BVBRANDID

BazaarVoice

Sallii sisäisen Bazaarvoice Web Analyticsin korreloimisen samaan käyttäjään tietyn asiakastoimialueen vuorovaikutuksia varten.

Toiminnallinen

BVBRANDSID

BazaarVoice

Sallii sisäisen Bazaarvoice Web Analyticsin korreloimisen saman käyttäjän selausistuntoon tietyn asiakastoimialueen vuorovaikutuksia varten.

Toiminnallinen

BVID

BazaarVoice

Sallii sisäisen Bazaarvoice Web Analyticsin korreloimisen samaan käyttäjään Bazaarvoice-verkossa tapahtuvia vuorovaikutuksia varten.

Toiminnallinen

BVImplmain_site

BazaarVoice

BazaarVoicen kolmannen osapuolen käytössä, käytetään tapahtumiemme käyttäjäarvostelujen hallintaan.

Toiminnallinen

BVSID

BazaarVoice

Sallii sisäisen Bazaarvoice Web Analyticsin korreloimisen saman käyttäjän selausistuntoon Bazaarvoice-verkossa tapahtuvia vuorovaikutuksia varten.

Toiminnallinen

fr

Facebook

Käyttäjän ja selaimen tunnus; aikaleima; sekalaiset muut tiedot; Facebookin ensisijainen mainontaeväste, käytetään mainosten toimittamiseen, mittaamiseen ja niiden osuvuuden parantamiseen.

Toiminnallinen

spin

Facebook

Facebookiin yhteyden muodostavan selaimen tunnistaminen. Ne eivät ole suoraan sidoksissa yksittäiseen Facebook-käyttäjään. Niitä käytetään myös rajoittamaan, montako kertaa mainos näytetään, ja mainoskampanjan tehokkuuden mittaamiseen.

Toiminnallinen

xs

Facebook

Seuraavien tietojen kerääminen: 1) toteutetaan enintään 2-numeroisella luvulla istunnon numeron tunnistamiseksi, 2) istunnon salaisuus 3) (valinnainen) suojattu-merkintä siltä varalta, että käyttäjä on ottanut käyttöön suojatun selausominaisuuden.

Toiminnallinen

c_user

Facebook

sisältää kirjautuneen käyttäjän käyttäjätunnuksen.

Toiminnallinen

dpr

Facebook

Facebookin suorituskyvyn parantaminen

Toiminnallinen

sb

Facebook

Facebookiin yhteyden muodostavan selaimen tunnistaminen. Ne eivät ole suoraan sidoksissa yksittäiseen Facebook-käyttäjään. Näitä evästeitä käytetään tarjoamaan mainoksia, jotka ovat kiinnostavampia sinulle ja mielenkiintosi kohteille. Niitä käytetään myös rajoittamaan, montako kertaa mainos näytetään, ja mainoskampanjan tehokkuuden mittaamiseen.

Toiminnallinen

datr

Facebook

Facebookiin yhteyden muodostavan selaimen tunnistaminen kirjautuneesta käyttäjästä riippumatta. Tällä evästeellä on tärkeä rooli Facebookin suojaus- ja sivuston eheysominaisuuksissa.

Toiminnallinen

wd

Facebook

Selainikkunan koon tallentaminen; Facebook käyttää sivun muodostamisen optimoimiseksi.

Toiminnallinen

presence

Facebook

Sisältää käyttäjän keskustelutilan

Toiminnallinen

act

Facebook

Erottaa saman käyttäjän kaksi eri aikoina luotua istuntoa toisistaan.

Toiminnallinen

LG5_SupportSearch

LG

Käytetään, kun hakusanoja syötetään tuen aloitussivulta

Toiminnallinen

LG5_RememberAccount

LG

Käytetään, kun käyttäjä valitsee Muista sähköposti -vaihtoehdon kirjautumissivulla

Toiminnallinen

LG5_filter

LG

Käytetään, kun suodatustoimintoa käytetään GPC0007-komponenttiin

Toiminnallinen

LG5_RecentlyView

LG

Viimeksi näytettyjen tuotteiden näyttäminen kullekin käyttäjälle (B2C)

Toiminnallinen

LG5_B2B_RecentlyView

LG

Viimeksi näytettyjen tuotteiden näyttäminen kullekin käyttäjälle (B2B)

Toiminnallinen

LG5_CST_RecentlyView, LG5_B2B_CompareCart

LG

Käytetään B2B-tuotteiden vertailutoimintoa varten.

Toiminnallinen

LG5_CompareCart

LG

Käytetään B2C-tuotteiden vertailutoimintoa varten.

Toiminnallinen

LG5_CompareLock

LG

Käytetään, kun Lukitse-painiketta napsautetaan Vertaa tuotteita -sivulla

Toiminnallinen

LG5_PageHistory

LG

Eväste GPC0007-komponentin Näytä kaikki- tai Sivutus-painiketta varten

Toiminnallinen

LG5_SearchResult

LG

Hakutoiminnon eväste GNB:ssä tai Hakutulos-sivulla (B2C)

Toiminnallinen

LG5_B2B_SearchResult

LG

Hakutoiminnon eväste GNB:ssä tai Hakutulos-sivulla (B2B)

Toiminnallinen

_td, _td_ssc_id

LG

Toiminnalliset evästeet

 

Kuinka poistaa evästeet käytöstä tai poistaa ne?

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksella, jolla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Jos kuitenkin käytät selaimesi asetuksia kaikkien evästeiden poistamiseksi käytöstä (mukaan lukien ehdottoman tarpeelliset evästeet), et ehkä pääse koko sivustoille tai joihinkin niiden osiin.

Evästeen tai evästeluokan poistaminen ei poista evästettä selaimeltasi. Sinun on tehtävä se erikseen selaimessasi.

Jos haluat muuttaa evästeasetuksiasi, mene selaimesi Valinnat- tai Asetukset-valikkoon. Voit myös saada lisätietoja selaimesi Ohje-toiminnosta.

Lisätietoja selaimesi evästeasetuksista saat napsauttamalla alla olevia linkkejä:

 

Internet Explorer

Firefox

Chrome

Android

Safari/iOS

 

Jos olet poistanut käytöstä yhden tai useamman analyyttisen evästeen, voimme silti käyttää tietoja, jotka on kerätty evästeistä ennen käytöstäpoistoasetusta, mutta lopetamme käytöstä poistetun evästeen käytön lisätietojen keräämiseen.

 

Ehdottoman tarpeellisia evästeitä lukuun ottamatta kaikki evästeet vanhenevat kahden vuoden jälkeen.

 

Suoramarkkinointi

 

Aika ajoin viestimme käyttäjille, jotka tilaavat palvelujamme tai ovat antaneet hyväksyntänsä yhteydenotoille, sähköpostitse tai tekstiviestitse, (tietoa tuotteihimme, kampanjoihin tai tarjouksiin liittyen) tai koska on oikeutettu etumme tehdä niin. Voimme esimerkiksi käyttää sähköpostiosoitettasi (tai jos soveliaampaa osoitettasi tai puhelinnumeroasi) vahvistaaksemme pyyntösi, lähettääksemme sinulle maksuilmoituksia, lähettääksemme sinulle tietoja muutoksista tuotteisiimme ja palveluihimme, jotta yhteyistyökumppanimme voivat informoida sinua tuotetakuun pidentämisestä (tällä hetkellä AQILO Business Consulting GmbH), pyytääksemme sinua arvioimaan tuotteen ja lähettääksemme ilmoituksia ja muita lain vaatimia tiedonantoja. Vaikka voit kieltäytyä markkinointiviesteistä, huomaa, että on etusi mukaista varmistaa, että voimme toimittaa tiettyjä markkinointiin liittymättömiä viestejä, kuten maksuilmoituksia, ja että laki voi vaatia meitä toimittamaan sinulla tietyt ilmoitukset.

 

Voimme kuitenkin tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää kieltäytymisvalintaa, ellet halua vastaanottaa markkinointi- tai muun tyyppisiä viestejä meiltä, kuten sivustoilla tarjottuja uusia palveluja ja tuotteita koskevia sähköposteja tai päivityksiä, tai ellet halua meidän jakavan henkilötietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoitukseen. Kieltäytymisvalintaa voi käyttää valitsemalla ruudun tai poistamalla valinnan asianomaisesta ruudusta, joka on paikoissa, joissa henkilötietoja kerätään, tai ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä osoitteessa  http://www.lg.com/fi/tuki/chat-email olevia yhteystietoja.

 

Käsittelemme tilauksesi peruutuksen mahdollisimman pian, mutta huomaa, että joissakin tilanteissa voit saada muutaman viestin lisää, ennen kuin tilauksen peruutus käsitellään. Voit myös kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia sähköposteja napsauttamalla "peruuta tilaus" -linkkiä sähköpostin tekstissä.