Skip to Contents Skip to Accessibility Help

Yksityisyyskäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Kerätyt tiedot

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain sivustoilta kerättyjä tietoja, ei LGESW:n muin keinoin keräämiä tietoja (ellemme nimenomaisesti toisin esitä).

Keräämme kahdenlaisia tietoja sivustoilla kävijöiltä: (1) henkilötietoja ja (2) ei-henkilökohtaisia tietoja.

1. Henkilötiedot

”Henkilötiedot” ovat tietoja, jotka yksilöivät sinut henkilökohtaisesti, tai tietoja, joista olet tunnistettavissa, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, yhtiösi nimi tai joissakin tapauksissa IP-osoitteesi, kun sitä voidaan käyttää yksilöimään sinut.

LGESW voi kerätä ja tallentaa meille antamasi henkilötiedot. Tässä on joitakin esimerkkejä tavoista, joilla voimme kerätä henkilötietojasi sivustoilla:

antamasi henkilötiedot
Esimerkkejä henkilötiedoista, joita keräämme ja voimme luovuttaa Esimerkkejä tarkoituksista Käsittelyn perusteet
  • • koko nimi
  • • osoite
  • • sähköposti
  • • laskutustiedot
  • • syntymäaika
  • • tuote-/palvelutiedot, jotka voidaan sitoa henkilötietoihisi
  • • IP-osoite
  • • sosiaalisen median tunnisteet
  • • palvelun toimittaminen sinulle, esimerkiksi LG:n tuotteen takuupalvelu, tuoteostos, tai kun otat meihin yhteyttä kysyäksesi tuotteesta tai palvelustamme, tai yleinen asiakaspalvelu
  • • jos annat tietosi kyselytutkimusta varten
  • • jos luot LG:n käyttäjätilin
  • • jos annat tietosi jonkin kampanjan, kilpailun tai arvonnan yhteydessä
  • • Jos annat henkilötietosi mihin tahansa tarkoitukseen
  • • sen varmistamiseksi, että sivustot vastaavat vaatimuksiasi
  • Sopimusperusteinen tarve: – Tässä meidän on tarpeen tallentaa, käyttää, jakaa tai kerätä henkilötietosi toimittaaksemme sinulle jonkin palvelun, kuten vastaaminen kyselyyn, jonka esität meille, tai takuupalvelun toimittaminen sinulle. Tarvittaessa voimme luovuttaa tietosi kolmannelle osapuolelle avustamaan meitä näiden palvelujen tarjoamisessa, kuten logistiikkayhtiölle tavaroidesi palauttamiseksi, valtuutetulle palvelukeskukselle tavaroidesi korjaamiseksi tai verkkosivustopalvelun tarjoajalle, joka ylläpitää ja päivittää sivustoja.
  • Oikeutettu etu: - Tässä tallennamme, käytämme, jaamme tai keräämme henkilötietojasi liiketoiminnallisen edun (tai kolmannen osapuolen liiketoiminnallisen edun) saavuttamiseksi. Tässä me (tai jokin toinen osapuoli puolestamme) voimme ottaa sinuun yhteyttä kampanjoiden yhteydessä, jos olet aiemmin osallistunut kampanjoihin, tai me (tai jokin toinen osapuoli puolestamme) voimme ottaa sinuun yhteyttä tiedottaaksemme tuotteistamme ja palveluistamme. Voit myös antaa tietosi suoraan näille puolestamme toimiville kolmansille osapuolille, tai vaihtoehtoisesti voimme jakaa tietosi näille osapuolille ainoastaan tuon liiketoiminnallisen edun saavuttamiseksi.
  • Lainsäädännön noudattaminen: – Tässä meidän on kerättävä, tallennettava, käytettävä, jaettava tai säilytettävä henkilötietosi lain noudattamistarkoituksiin. Voimme luovuttaa ja säilyttää henkilötietosi, kun se on lakisääteinen vaatimus, tuoteturvallisuuden vuoksi tai Ruotsin tai muun sovellettavan lainsäädännön rajoitusaikojen mukaan esimerkiksi, jos esität vaateen.
  • Suostumus – Kun olet antanut meille aktiivisen suostumuksen henkilötietojesi käyttöön tiettyyn tarkoitukseen. Tämä voi tapahtua suostumusruudun tai painikkeen kautta tai kirjoittamalla meille tai millä tahansa muulla aktiivisella tavalla ilmaista suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi tietyllä tavalla. Kun olet antanut suostumuksesi, voit käyttää oikeuttasi perua kaikki markkinointisähköpostien tilauksesi tai jättäytyä pois markkinointiviestinnästä, johon olet aiemmin suostunut.
  • Oikeudenkäyttö – Voimme luovuttaa henkilötietosi tilanteissa, joissa meidän on suojeltava loppukäyttäjien turvallisuutta, ja/tai petostentorjuntaa ja muita oikeudenkäyttöön liittyviä asioita varten.

Yllä oleva luettelo ei ole tyhjentävä, mutta se tarjoaa esimerkkejä henkilötiedoista, joita voidaan kerätä sivustoilla. Ellet halua LGESW:n keräävän henkilötietojasi, älä anna niitä meille, mutta ne voivat olla tarpeen jonkin palvelun toimittamiseksi sinulle.

  • Laitetiedot. Voimme kerätä tietoja tuotteistasi, joita ostat tai joille pyydät asiakaspalvelua sivustojen kautta. Laitetietoja voivat olla tuotekoodi tai mallinumero, IP-osoitteesi, tuoteluokka, laiteohjelmisto- ja ohjelmistotiedot, maakoodi tai laitetunnus (MAC-osoite, UUID jne.).
  • Tilitiedot. Kun rekisteröidyt ensi kerran sivustoille, sinulta pyydetään ja sinua kehotetaan syöttämään tietyt tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi (josta tulee käyttäjätunnuksesi), salasanasi, puhelinnumerosi, nimesi ja osoitteesi.
  • Käyttötiedot. Käyttötiedot tarkoittavat kaikkia sivustoilta kerättyjä tietoja, kuten mitä toimenpiteitä sivustoilla on tehty, esimerkiksi napsautuslokit, rekisteröintitietosi ja kuinka käytät sivustoja.
  • IP-osoite Käyttäessäsi sivustoja voimme kirjata automaattisesti IP-osoitteesi (yksilöllinen osoite, joka yksilöi tietokoneesi Internetissä), jonka palvelimemme tunnistaa automaattisesti.
  • Eväste. Eväste on pieni tekstitiedosto, jota voidaan käyttää tietojen keräämiseen toiminnastasi sivustoilla. Esimerkiksi, kun joku käy jollakin sivustojen sivulla, käyttäjän koneelle laitetaan eväste (jos käyttäjä hyväksyy evästeet), tai se luetaan, jos käyttäjä on käynyt sivustoilla aiemmin. Evästeitä voidaan myös käyttää käyttäjien seuraamiseen verkossa. Useimmat selaimet voi asettaa ilmoittamaan, kun eväste vastaanotetaan. Voit myös estää evästeet selaimellasi, mutta jos teet sen, et ehkä voi hyödyntää personoituja toimintoja, joista muut sivustoilla kävijät nauttivat. Jotkin käyttämämme evästeet voivat olla flash-evästeitä tai Adoben evästeitä. Selaimestasi riippuen näitä evästeitä ei ehkä poisteta automaattisesti. Tarkista selaimestasi, mihin tämäntyyppiset evästeet tallennetaan ja kuinka ne voidaan poistaa.
  • Verkkojäljitteet.Verkkojäljitteet (joita kutsutaan myös tyhjiksi GIFeiksi, jäljitteiksi tai toimintatunnisteiksi) ovat pieniä grafiikkoja, joilla on yksilöivä tunniste. Ne ovat toiminnaltaan evästeiden kaltaisia, ja käytämme niitä laskemaan käyttäjät, jotka ovat käyneet tietyillä sivustojen sivuilla, ja apuna myynninedistämis- tai mainoskampanjoiden tehokkuuden määrittämisessä. HTML-muotoisissa sähköpostiviesteissä käytettyinä verkkojäljitteet voivat kertoa lähettäjälle, onko sähköposti avattu ja milloin. Toisin kuin evästeet, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneen kiintolevylle, verkkojäljitteet on sisäänrakennettu näkymättömästi verkkosivuihin.

2. Ei-henkilökohtaiset tiedot

Nämä voivat olla teknisiä tietoja kuten:

  • • Evästeitä. Lisätietoa evästeistä evästekäytännössämme alla.
  • • Tuotetietoja. Voimme kerätä rekisteröintitietoja tai muita tietoja tuotteestasi tai palvelustasi. Ellei näitä tietoja ole sidottu nimeesi tai osoitteeseesi, niitä ei pidetä henkilön tunnistavina tietoina.

Keräämme yllä olevat ei-henkilökohtaiset tiedot kaikilta sivustoillamme kävijöiltä. Ellet halua LGESW:n saavan näitä tietoja, ole hyvä äläkä käy sivustoillamme.

Evästekäytäntö  

Sivustot käyttävät evästeitä. Alla saat tietää lisää evästeistä ja niiden hallinnasta.

Käyttämällä sivustoja hyväksyt evästeiden käytön tämän evästekäytännön mukaisesti. Ellet hyväksy näiden evästeiden käyttöä, poista ne käytöstä tämän evästekäytännön ohjeiden mukaisesti.

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä määriä tietoja sisältäviä tekstitiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi käydessäsi verkkosivustolla. Sitten evästeet lähetetään takaisin lähdeverkkosivustolle jokaisella myöhemmällä käynnillä tai toiselle verkkosivustolle, joka tunnistaa tuon evästeen. Evästeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän laitteen.

Evästeet tekevät monia eri asioita, kuten antavat sinun navigoida sivujen välillä tehokkaasti, muistavat valitsemasi asetukset ja parantavat yleistä käyttökokemusta. Ne voivat myös auttaa varmistamaan, että näkemäsi verkkomainokset vastaavat paremmin kiinnostuksesi kohteita.

Lisätietoa evästeistä ja siitä, mitä evästeitä laitteellesi on asetettu ja kuinka hallita ja poistaa niitä, on osoitteessahttp://www.allaboutcookies.org/.

Mitä evästeitä käytämme sivustoilla?

Käytämme seuraavia evästeitä:

Ehdottoman tarpeelliset evästeet ovat verkkosivustomme toimintaan tarpeellisia evästeitä. Niitä ovat esimerkiksi evästeet, joiden avulla voit kirjautua verkkosivustomme suojattuihin osioihin. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoja, joita voitaisiin käyttää markkinointiin tai sen muistamiseen, missä olet ollut Internetissä. Tätä evästeluokkaa ei voi poistaa käytöstä.

Analyyttisten evästeiden avulla tunnistamme kävijät ja laskemme heidän lukumääränsä ja näemme, kuinka kävijät liikkuvat verkkosivustollamme käyttäessään sitä. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme toimintaa, esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Kaikki tiedot, joita nämä evästeet keräävät, ovat anonyymejä, ja niitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston toimintaa.

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsin evästeitä. Google Analyticsin evästeiden keräämät tiedot lähetetään Googlelle, joka tallentaa ne palvelimille Yhdysvalloissa tietotietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Yleiskatsaus Googlen tietosuojaan ja siihen, kuinka se pätee Google Analyticsiin, on osoitteessa http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Voit kieltäytyä Google Analyticsin seurannasta osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en-GB.

Toiminnallisia evästeitä. käytetään tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivustollemme. Niiden avulla voimme personoida sisältömme sinulle ja muistaa mieltymyksesi (esimerkiksi kieli- tai aluevalintasi). Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Kaikki tiedot, joita nämä evästeet keräävät, ovat anonyymejä, ja niitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston toimintaa.

Lisätietoja yksittäisistä evästeistä, joita käytämme, ja tarkoituksista, joihin käytämme niitä, on alla olevassa taulukossa:

Evästetyyppi, Evästeen nimi, Lähde, Tarkoitus
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi FRONT_JSESSIONID, CS_JSESSIONID, DOWN__JSESSIONID, plbw, WMONID
Lähde LG
Tarkoitus Ylläpitää istuntoa
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi CS_JSESSIONID
Lähde LG
Tarkoitus Tämä on istuntokohtainen ID jonka verkkosovelluksen palvelin luo asiakastukisivuja varten.
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi LG_Survey/{locale}
Lähde LG
Tarkoitus Tätä käytetään, jotta mielipidekyselyn pop-up –ikkuna ei avautuisi enää, kun käyttäjä klikkaa ’Ei enää’ –nappia asiakastuessa > LG mielipidekyselyn pop-up.
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi LG4_LOGIN_{locale}
Lähde LG
Tarkoitus Tätä käytetään ylläpitämään käyttäjän kirjautumisstatusta.
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi MKT_JSESSIONID
Lähde LG
Tarkoitus Tämä on istuntokohtainen ID jonka verkkosovelluksen palvelin luo markkinointisivuja varten.
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi RT
Lähde Akamai
Tarkoitus Tätä käytetään sivustojen suorituskyvyn seurantaan mPulse-palvelun avulla.
Evästetyyppi Ehdottoman tarpeellinen
Evästeen nimi WMONID
Lähde LG
Tarkoitus Tämä on istuntokohtainen ID jonka Jennifer –palvelu tuottaa verkkosovelluksen seurantaan.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_cc, s_sq, s_vi, s_incusit, s_nr, s_vnum, s_sv_sid, s_sv_s1, s_sv_p1
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus Koostaa sivuston liikenteen ja kävijöiden käyttäytymisen
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_cc
Lähde JavaScript-koodi lukee tämän määrittääkseen, ovatko evästeet käytössä (yksinkertaisesti asetettu arvoon ”tosi”).
Tarkoitus Læses af JavaScript-koden til at bestemme, om cookies er aktiverede (indstil ganske enkelt til "True" (Sand))
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_sp
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus JavaScript-koodi lukee tämän, kun ClickMap-toiminto on käytössä. Se sisältää tietoja edellisestä käyttäjän napsauttamasta linkistä.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_vi
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus JavaScript-koodi lukee tämän, kun ClickMap-toiminto on käytössä. Se sisältää tietoja edellisestä käyttäjän napsauttamasta linkistä.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_sv_sid
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus Tallentaa yksilöllisen numeron kyselyihin selaimessa käytettyjen JavaScript-tiedostojen tallentamiseksi asianmukaisesti välimuistiin.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_sv_s1
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus Tallentaa sellaisten kyselyjen tunnisteet, joita kävijä on lykännyt napsauttamalla "Myöhemmin", kun häntä on pyydetty osallistumaan kyselyyn. Tallentaa sellaisten kyselyjen tunnisteet, jotka voivat käynnistyä verkkosivuston seuraavalla sivulla. Tallentaa sellaisten kyselyjen tunnisteet, jotka ovat alkaneet käynnistyä. Tallentaa ajan, jolloin kyselyjärjestelmän suoritus alkoi (viivästetyille kyselyille).
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_sv_p1
Lähde LG (Ellei JavaScript käyttäjän selaimessa toimi, käytetään kolmannen osapuolen evästeitä.)
Tarkoitus Tallentaa sellaisten kyselyjen tunnisteet, joihin on vastattu tai joista on kieltäydytty. Tallentaa tiedon sen määrittämiseksi, vastasiko kävijä näytteenottotaajuutta. Tallentaa jatkuvasti kasvavan luvun käynnistettäessä sivustoltapoistumiskyselyjä sen varmistamiseksi, että kävijä on saavuttanut asiakaskohtaiset väsymysasetukset, ja hänet pitäisi sulkea pois kyselyistä.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi aw1599, UniqueUserld
Lähde Kumppanin ikkuna ( awin1.com, ist-track.com)
Tarkoitus Käyttäjän napsauttaessa verkkovähittäismyyjien linkkejä palveluntarjoajan ”Kumppanin ikkuna” asettaa evästeitä uudelleenohjausten reitille.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi _utma
Lähde Google Analytics
Tarkoitus Määrittää yksittäiset kävijät sivustollanne. Se päivitetään yksilöivällä tunnisteella, jota Google Analytics käyttää lisäturvatoimena evästeen kelpoisuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi _utmb
Lähde Google Analytics
Tarkoitus Muodostaa käyttäjäistunnon sivustollamme ja jatkaa sitä. Kun käyttäjä katselee sivua sivustollanne, Google Analyticsin koodi yrittää päivittää tämän evästeen. Ellei se löydä evästettä, kirjoitetaan uusi ja muodostetaan uusi istunto.
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi _utmb
Lähde Google Analytics
Tarkoitus Tallentaa kävijän sivustollenne tuloon käyttämän viitteen, joka voi olla suora menetelmä, viittaava linkki, verkkosivustohaku tai kampanja, kuten mainos tai sähköpostilinkki. Sitä käytetään hakukoneliikenteen ja mainoskampanjoiden ja sivujen selaamisen laskemiseen omalla sivustollanne. Eväste päivitetään jokaisella sivun katselukerralla sivustollenne.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi pid (twitter) datr, locate, c_user,tr, locate, c_user, L, lu, W, xs(Facebook)
Lähde Twitter Facebook
Tarkoitus Mahdollistaa jakamisen sosiaalisessa verkkopalvelussa. Käyttäjän tunnistusevästeitä tuodaan sosiaalisen verkkopalvelun sivustoilta. (Ei sisällä henkilöä tunnistavia tietoja)
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi LG_COMPARE_CART
Lähde LG
Tarkoitus Mahdollistaa vertailutoiminnon
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi LG_RECENARE_VIEW
Lähde LG
Tarkoitus Mahdollistaa "Äskettäin tarkastellut" -toiminnon
Evästetyyppi Analytisk
Evästeen nimi s_vi_bikx7Becalgbkjkxx, s_vi_gqfjh (Cookie-variabler indstilles tilfældigt)
Lähde Site Catalyst
Tarkoitus Koostaa sivuston liikenteen ja kävijöiden käyttäytymisen
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi email_addr
Lähde LG
Tarkoitus Muistaa käyttäjien kirjoittaman sähköpostiosoitteen. Seuraavalla vierailulla tällä sivulla sähköpostiosoite täytetään automaattisesti.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi NID, PREF
Lähde Google Maps
Tarkoitus Google Mapsin näyttö ja käytön seuranta.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi pcVersion
Lähde LG
Tarkoitus Muistaa käyttäjän valinnan nähdä työpöytäversio.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi Bc-visit-id
Lähde BoldChat
Tarkoitus BoldChatin toimialue-eväste, joka tallentaa yksilöllisen käyntitunnisteen vierailun verkkosivustolle tunnistamiseksi.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi Bc-visitor-id
Lähde BoldChat
Tarkoitus BoldChatin toimialue-eväste, joka tallentaa yksilöllisen kävijätunnisteen verkkosivustolla kävijän tunnistamiseksi
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi _bcvm_vid_xxx:
Lähde BoldChat
Tarkoitus Ensimmäisen osapuolen eväste verkkosivuston toimialueella. Tallentaa samat tiedot kuin käyntitunniste.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi _bcvm_vrid_xxx:
Lähde BoldChat
Tarkoitus Ensimmäisen osapuolen eväste verkkosivuston toimialueella. Tallentaa samat tiedot kuin kävijätunniste.
Evästetyyppi Funktionel
Evästeen nimi _bcvm_vrid_xxx:
Lähde BoldChat
Tarkoitus Ensimmäisen osapuolen eväste verkkosivuston toimialueella. Tunnistaa sivun katselukerran. Luodaan kävijän poistuessa sivulta.

Kuinka poistaa evästeet käytöstä tai poistaa ne?

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksella, jolla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Jos kuitenkin käytät selaimesi asetuksia kaikkien evästeiden poistamiseksi käytöstä (mukaan lukien ehdottoman tarpeelliset evästeet), et ehkä pääse koko sivustoille tai joihinkin niiden osiin.

Evästeen tai evästeluokan poistaminen ei poista evästettä selaimeltasi. Sinun on tehtävä se erikseen selaimessasi.

Jos haluat muuttaa evästeasetuksiasi, mene selaimesi Valinnat- tai Asetukset-valikkoon. Voit myös saada lisätietoja selaimesi Ohje-toiminnosta.

Lisätietoja selaimesi evästeasetuksista saat napsauttamalla alla olevia linkkejä:

Jos olet poistanut käytöstä yhden tai useamman analyyttisen evästeen, voimme silti käyttää tietoja, jotka on kerätty evästeistä ennen käytöstäpoistoasetusta, mutta lopetamme käytöstä poistetun evästeen käytön lisätietojen keräämiseen.

Ehdottoman tarpeellisia evästeitä lukuun ottamatta kaikki evästeet vanhenevat kahden vuoden jälkeen.

Tietojen käyttö ja käsittelyn perusteet

Henkilötiedot

Käytämme näillä sivustoilla kerättyjä henkilötietojasi ensisijaisesti seuraaviin tarkoituksiin:

Käytämme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin sillä perusteella, että tämä henkilötietojesi käyttö on tarpeen (i) kanssasi voimassa olevan sopimuksen toteuttamiseksi, (ii) meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen tarkoituksiin (mukaan lukien oikeutetut kaupalliset ja niihin liittyvät etumme, kuten etumme maailmanlaajuisena kuluttajaelektroniikkatuotteiden valmistajana ja palveluntarjoajana tuotteidemme ja palvelujemme kehittämiseksi, asiakkaidemme ja mahdollisten asiakkaidemme ymmärtämiseksi sekä tietojen tarjoamiseksi sinulle tuotteistamme ja palveluistamme), tai (iii) noudattaaksemme laillista velvoitettamme, tai kun olet antanut meille suostumuksesi.

Tietojen jakaminen ja luovuttaminen (jakaminen kolmansille osapuolille)

Seuraavat ovat esimerkkejä siitä, kuinka voimme jakaa tai luovuttaa henkilötietosi:

  • • Toimittaaksemme palvelun sinulle. Esimerkiksi, jos ostat tai lataat jonkin tuotenimikkeen sivustoilta, voimme jakaa henkilötietosi sen toimittamiseksi sinulle. Lisäksi, jos sähköpostitat meille kysymyksen, voimme käyttää sähköpostiosoitettasi pyyntösi käsittelemiseksi ja kysymykseesi vastaamiseksi. Lisäksi, jos ostat tuotteen sivustojen kautta, meidän on ehkä jaettava tietosi kolmansille osapuolille tuon tuotteen toimittamiseksi sinulle ja asentamiseksi pyytämälläsi tavalla. Jos osallistut kilpailuun tai arvontaan, meidän on ehkä myös käytettävä henkilötietojasi tuon kampanjan ehtojen täyttämiseksi.
  • • Emoyhtiöllemme, tytäryhtiöillemme ja kumppaneillemme palvellaksemme sinua paremmin. LGESW:n on ehkä jaettava tietosi näille osapuolille pyytämiesi palvelujen tarjoamiseksi sinulle tai jotta voimme varmistaa, että palvelumme ja tuotteemme vastaavat tarpeitasi. Esimerkiksi joissakin tapauksissa LGESW:n voidaan vaatia siirtämään tietosi emoyhtiöllemme Etelä-Koreaan pyytämäsi tuotteen tai palvelun tarjoamiseksi sinulle, mutta teemme sen noudattaen täysin kaikkea sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä (mukaan lukien GDPR, mutta rajoittumatta siihen).
  • • Valituille kolmansille osapuolille, mukaan lukien
  • 1. palveluntarjoajat, asiamiehet tai urakoitsijat jotka auttavat meitä ylläpitämään sivustojamme ja tarjoavat meille muita hallinnollisia palveluja (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta; tilausten käsittely ja toteutus, asiakaspalvelun tarjoaminen, tietojen ylläpito ja analysointi, asiakastiedotteiden lähettäminen LGESW:n puolesta ja osallistumisten keruu, voittajan valinta ja palkinnon jako kilpailuissa ja muissa kampanjoissa)
  • 2. liikekumppanit tarvittaessa jotta pääset tuotteidemme kautta pyytämiisi palveluihin tai palveluihin, joihin rekisteröidyt niiden kautta, tai näihin palveluihin liittyvä kampanja-aineisto
  • 3. muut kolmannet osapuolet sellaisten myynninedistämis- tai markkinointitiedotteiden tarjoamiseksi sinulle, joiden uskomme kiinnostavan sinua tai olevan sinulle merkityksellisiä. Näin tehdään vain, mikäli olet suostunut vastaanottamaan näitä tiedotteita, ja voit kieltäytyä niistä milloin tahansa kirjoittamalla meille tai napsauttamalla kieltäytymislinkkiä kolmannen osapuolen markkinointisähköpostien alaosassa.

Pyrimme varmistamaan, että nämä riippumattomat kolmannet osapuolet eivät käytä henkilötietoja tavalla, joka ei kuulu tämän tietosuojakäytännön soveltamisalaan eivätkä, soveltuvin osin, mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin niiden hallinnollisten palvelujen tarjoamiseen, joista ne ovat vastuussa. Koska nämä riippumattomat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat auttavat meitä hallinnoimaan sivustojamme, niillä on pääsy käyttäjien henkilötietoihin. Ellet halua riippumattomilla kolmannen osapuolen palveluntarjoajillamme olevan pääsyä tietoihisi, älä rekisteröidy äläkä lähetä henkilötietoja meille.

  • • noudattaaksemme lakia tai vilpittömässä uskossa, että tällainen toimenpide on tarpeen lain vaatimusten tai oikeusprosessin, johon meidät on haastettu, noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme, mukaan lukien LGESW:n oikeudet ja omaisuus, suojelemiseksi ja puolustamiseksi tai toimimiseksi kiireellisissä tapauksissa loppukäyttäjiemme henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi
  • • kolmansille osapuolille osana yrityssaneerausprosessia, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, fuusiot, yritysostot ja kaikkien tai olennaisesti kaikkien varojemme myynti
  • • suojaksi mahdollista petosta vastaan voimme tarkistaa kolmansilta osapuolilta näiltä sivustoilta kerätyt tiedot. Tällaisen tarkistuksen aikana voimme saada henkilötietojasi näiltä palveluilta.
  • • strategisille kumppaneille, asiamiehille tai muille riippumattomille osapuolille, mutta vain nimenomaisella lisäsuostumuksellasi. Nämä osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteeseen tai palveluun liittyvällä tarjouksella tai mainoksella.

Lukuun ottamatta sitä, mikä kuvataan tässä tietosuojakäytännössä tai pyytäessämme tietoja, emme muutoin käytä, jaa tai muutoin luovuta henkilötietojasi millekään kolmansille osapuolille.

Tietojen keruu alle 15-vuotiailta lapsilta ja niiden käyttö

LGESW ei tietoisesti kerää tai pyydä henkilötietoja keneltäkään alle 15-vuotiaalta tai tietoisesti salli näiden henkilöiden käyttää sivustoja. Jos olet alle 15-vuotias, älä yritä rekisteröityä sivustoille äläkä lähetä meille henkilötietoja.

Keskustelupalstat, keskusteluryhmät ja muut julkiset julkaisualueet

Huomaa, että kaikki tiedot, jotka sisällytät tuotearviotaululle, keskusteluryhmälle, keskustelupalstalle tai muulle julkiselle julkaisualueelle lähettämääsi viestiin, ovat kaikkien Internet-yhteyden omaavien saatavilla. Ellet esimerkiksi halua ihmisten tietävän sähköpostiosoitettasi, älä sisällytä sitä mihinkään julkisesti lähettämääsi viestiin.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Tämä lausunto koskee ainoastaan sivustoilla kerättyjä tietoja. Verkkosivustot voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Oikeussiirto

Siinä tapauksessa, että kaikki varamme tai osa niistä myydään kolmannelle osapuolelle tai se hankkii ne tai sen, tai fuusion tapauksessa myönnät meille oikeuden siirtää sivustojen kautta kerätyt henkilötiedot ja ei-henkilökohtaiset tiedot.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin omasta harkinnastamme. Kun teemme niin, muutamme myös "Päivitetty viimeksi" -päivämäärää tämän tietosuojakäytännön alaosassa, ja tämä voidaan ilmoittaa sinulle sähköpostitse vain, kun se on asianmukaista. Palaa usein nähdäksesi mahdolliset päivitykset tai muutokset tietosuojakäytäntöömme.

Turvallisuus

Käytämme kohtuullisia teknisiä ja organisatorisia menetelmiä suojataksemme tietosi, esimerkiksi salasanasuojauksella (sinulle yksilöllisillä käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla) tietyissä sivustojen osissa ja käyttämällä SSL-salausta ja palomuureja suojaksi luvattomalta käytöltä, paljastukselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta. Huomaa kuitenkin, ettei tämä ole takuu sille, että näitä tietoja ei voida käyttää, paljastaa, muuttaa tai tuhota rikkomalla nämä palomuurit ja turvallisen palvelimen ohjelmisto..

Vaikka ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin ponnistuksiin suojataksemme tietosi, ymmärrät, että tiedonsiirtojen Internetin yli ei voida taata olevan täysin turvallisia, ja tästä syystä emme voi taata Internetin kautta sinulta tai sinulle siirrettyjen henkilötietojen turvallisuutta tai koskemattomuutta, ja siten kaikki tiedonsiirtosi LGESW:lle tapahtuvat omalla vastuullasi.

Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jolla pääset tiettyihin sivustomme osiin, vastaat tämän salasanan salassapitämisestä. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenellekään.

Jos huomaamme systeemimurron, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle sähköisesti, jotta voit ryhtyä asianmukaisiin suojaustoimenpiteisiin. Käyttämällä näitä sivustoja tai antamalla meille henkilötietoja suostut siihen, että voimme viestiä kanssasi sähköisesti näiden sivustojen käyttöösi liittyvissä turvallisuus-, yksityisyys- ja hallinnollisissa asioissa. Voimme julkaista ilmoituksen sivustoillamme, jos systeemimurto tapahtuu. Näissä tilanteissa voimme myös lähettää sinulle sähköpostin meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Riippuen siitä, missä asut, sinulle voi olla oikeus saada kirjallinen ilmoitus systeemimurrosta.

Säilytys

Henkilötietosi säilytetään niin kauan kuin on kohtuudella tarpeen tässä käytännössä lueteltuihin tarkoituksiin, jotka ovat joko oikeutetut liiketoiminnalliset edut, lain vaatimukset tai tarpeen palvelun suorittamiseksi sinulle. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja sovellettavista säilytysajoista.

Voimme säilyttää henkilötietosi nimettömäksi tehdyssä muodossa, joka ei enää viittaa sinuun, ja tilastollisiin tarkoituksiin ilman aikarajoja sikäli kuin meillä on oikeutettu ja laillinen etu tehdä niin.

Sovellettava laki/oikeuspaikka/tuomioistuin

Tähän sopimukseen sovelletaan Ruotsin lakeja.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus: (i) pyytää tietoja kaikista henkilötiedoista, joita säilytämme sinusta, ja saada ne, (ii) pyytää, että säilyttämämme virheelliset henkilötiedot korjataan, (iii) vastustaa tiettyjä suorittamiamme henkilötietojesi käsittelyn tyyppejä (mukaan lukien oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista), (iv) pyytää meitä poistamaan sinusta säilyttämämme henkilötiedot, säilytyskäytäntöjemme mukaisesti ja (v) pyytää kopiota henkilötiedoistasi koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa (tai pyytää meitä siirtämään henkilötietosi tällaisessa muodossa kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle).

Voit käyttää joitakin näistä oikeuksista suoraan sivustojen kautta, mutta monia oikeuksia, kuten pyyntöihin poistaa henkilötietosi liittyviä, on käytettävä lähettämällä pyyntö meille. Käsittelemme nämä pyynnöt ja vastaamme sinulle 30 päivän kuluessa. Voimme periä sinulta pienen maksun ja voimme vaatia henkilöllisyytesi todentamista toimittamalla kopion tiedoistasi, jos laki sen sallii.

Pikaviite :

Pikaviite
Avoimuus ja tiedonsaanti Sinulla on oikeus saada tietää, kuinka henkilötietojasi käytetään. Nämä tiedot on soveltuvin osin joko lueteltu tässä tietosuojakäytännössä tai voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Oikaisu Jos jotkin sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää niiden oikaisua
Poistaminen ja käsittelyn rajoittaminen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai niiden käyttötapamme rajoittamista. Nämä oikeudet eivät ole ehdottomia, ja meidän on ehkä säilytettävä henkilötietosi esimerkiksi laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeusvaateen esittämiseksi tai puolustamiseksi.
Vastustus Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä tiettyyn tarkoitukseen, ja voit käyttää näitä oikeuksia esimerkiksi tilauksen perumislinkkiä kaikkien sähköpostien alaosassa.
Tiedonsaanti Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinua koskevista, säilyttämistämme henkilötiedoista.

Siirto ETA:n ulkopuolelle

Jos päätät antaa meille henkilötietoja, LGESW voi siirtää tiedot kumppaneilleen ja tytäryhtiöilleen tai kolmansille osapuolille yli rajojen ja tallentaa ne Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolisessa kohteessa. Niitä saattaa käsitellä myös meille työskentelevä ETA:n ulkopuolinen henkilökunta, emoyhtiömme Etelä-Koreassa tai jokin toimittajamme. Tähän kuuluu henkilökunta, jonka tehtävänä on muiden muassa tilauksesi toimittaminen, maksutietojesi käsittely ja tukipalvelujen tarjonta. Huomaa, että ympäri maailman voi olla oikeudenkäyttöalueita, joiden tietosuojalait eivät ehkä ole samat kuin sinun maasi, mutta ryhdymme mahdollisuuksien mukaan kohtuullisiin toimiin sen varmistamiseksi, että tietosi ovat suojatut, so. asianmukaisin (tiedonsiirto-) sopimuksin siirronsaajan tai -saajien ja/tai varmistamalla, että siirronsaajat on sertifioitu Safe Harbor -tietosuojaperiaatteiden (soveltuu vain Yhdysvaltoihin) kaltaisilla menetelmillä.

Huomaa, että jos annat henkilötietosi,

  • • käytämme henkilötietojasi yllä yksilöityihin tarkoituksiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja
  • • siirrämme henkilötietosi asuinmaasi ulkopuoliseen maahan, kuten yllä on kuvattu.

Ryhdymme asianmukaisiin suojatoimiin, jotka ovat tarpeen sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja näistä suojatoimista saat ottamalla meihin yhteyttä.

Ryhdymme kaikkiin kohtuudella tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos vierailet Ruotsin ulkopuolisesta maasta, huomaa, että siirrät henkilötietosi Ruotsiin, jossa ei ehkä ole samoja tietosuojalakeja kuin omassa maassasi.

Liikeyrityksille

Toimiessasi liiketoiminnassasi voimme käsitellä tietosi niin kuin voidaan kohtuudella odottaa ylläpitääksemme liikesuhdettamme, toimittaaksemme palvelun sinulle ja/tai lähettääksemme sinulle markkinointisisältöä tuotteistamme/palveluistamme. Tämä tapahtuu oikeutetusta syystä, sopimusperusteisesta tarpeesta, oikeudenkäytöstä tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi.

Lisäksi, kun liikeyritys tai liiketoiminnassa toimiva henkilö (joko yksin tai toisen puolesta) jakaa tietoja meille, pyydämme, että annat henkilötietoja vain, kun se on tarpeen ja perusteltua käsittelysyystä, kuten sopimusperusteisesta tarpeesta, oikeutetusta syystä tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi. Sinun on myös varmistettava, että rekisteröity on tietoinen siitä, että jaat hänen henkilötietojaan näihin tarkoituksiin ja että hänen henkilötietojensa keruusi/käsittelysi on tietosuojalain määräysten mukaista.

Kun mahdollista, minimoit meille jakamiesi henkilötietojen määrän, jotta molemmat noudattaisimme tietojen minimointiperiaatetta. Jos jaat vaaditut tarkoitukset ylittäviä henkilötietoja, niiden on oltava muodossa, jossa nimet on muutettu tai josta nimet on poistettu. Kaikki henkilötiedot on välitettävä meille suojatusti.

Ottaa yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai yksityisyydestäsi LGESW:llä yleensä, joko kirjoita yllä olevaan osoitteeseemme osoittaen kaikki viestit tietosuojajohtajalle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen dpo-eu@lge.com.

Jos haluat lisätietoja, käy Datainspektionenin (Ruotsin tietosuojaviranomainen) verkkosivustolla osoitteessahttps://www.datainspektionen.se/ tai vaihtoehtoisesti ota meihin yhteyttä.

Päivitetty viimeksi: 25. toukokuuta 2018

Suoramarkkinointi

Aika ajoin viestimme käyttäjille, jotka tilaavat palvelujamme, sähköpostitse tai tekstiviestitse, tai koska on oikeutettu etumme tehdä niin. Voimme esimerkiksi käyttää sähköpostiosoitettasi vahvistaaksemme pyyntösi, lähettääksemme sinulle maksuilmoituksia, lähettääksemme sinulle tietoja muutoksista tuotteisiimme ja palveluihimme ja lähettääksemme ilmoituksia ja muita lain vaatimia tiedonantoja. Vaikka voit kieltäytyä markkinointiviesteistä, huomaa, että on etusi mukaista varmistaa, että voimme toimittaa tiettyjä markkinointiin liittymättömiä viestejä, kuten maksuilmoituksia, ja että laki voi vaatia meitä toimittamaan sinulla tietyt ilmoitukset.

Voimme kuitenkin tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää kieltäytymisvalintaa, ellet halua vastaanottaa markkinointi- tai muun tyyppisiä viestejä meiltä, kuten sivustoilla tarjottuja uusia palveluja ja tuotteita koskevia sähköposteja tai päivityksiä, tai ellet halua meidän jakavan henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kieltäytymisvalintaa voi käyttää valitsemalla ruudun tai poistamalla valinnan asianomaisesta ruudusta, joka on paikoissa, joissa henkilötietoja kerätään, tai ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä osoitteessa http://www.lg.com/fi/tuki/chat-email olevia yhteystietoja.

Käsittelemme tilauksesi peruutuksen mahdollisimman pian, mutta huomaa, että joissakin tilanteissa voit saada muutaman viestin lisää, ennen kuin tilauksen peruutus käsitellään. Voit myös kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia sähköposteja napsauttamalla "peruuta tilaus" -linkkiä sähköpostin tekstissä.