For en mer bærekraftig måte å leve på.

Oppdraget vårt

Forpliktet til en mer bærekraftig fremtid.

LGs OLED TV-er er laget for å være mer nyskapende og bærekraftige. Med banebrytende teknologi er LGs ultimate mål å påvirke miljøendringene og forbedre livene til forbrukerne. Ved å utvide miljøvennlige initiativer, finjustere produksjonsprosesser og forbedre produktopplevelsen fortsetter LG å bidra til samfunnet.
Fire puslespillbrikker i midten av et puslespill er dekket med et gress av tekster som “SUSTAINABILITY”, “ECO MINDED” og “EYE COMFORT”. Fire puslespillbrikker i midten av et puslespill er dekket med et gress av tekster som “SUSTAINABILITY”, “ECO MINDED” og “EYE COMFORT”.
Miljøvennlig prosess

Livslang økoutfordring

Livssyklusen til LGs OLED-produkter er mer miljøvennlig i hele prosessen. LGs OLED TV-er produseres uten baklys og med færre deler fordi de har selvlysende piksler. Når de brukes, slipper de ut mindre forurensing innendørs fordi de har færre giftige substanser. Og etter avhending reduserer LGs OLED TV-er avfallet og har en høy resirkuleringsrate.
En livssyklus for LG OLED TV. Et piktogram for LG OLED TV viser at det har færre lag. Et piktogram for LG OLED TV viser at det avgir mindre giftige stoffer. Et piktogram av avfall viser at det er mindre avfall med deler ved avhending. (spill av video) En livssyklus for LG OLED TV. Et piktogram for LG OLED TV viser at det har færre lag. Et piktogram for LG OLED TV viser at det avgir mindre giftige stoffer. Et piktogram av avfall viser at det er mindre avfall med deler ved avhending. (spill av video)
*Sammenligningen ble gjort mellom LG LED TV-er og LG OLED TV-er.

Det er offisielt, LGs OLED TV-er er sertifiserte ECO-produkter.

På grunn av de miljøvennlige prosessen over har Société Générale de Surveillance (SGS), et sveitsisk multinasjonalt testselskap, for en mengde grunner sertifisert LGs OLED TV-apparater og LGs OLED-paneler som ECO-produkter. TV-apparatene og panelene er uten kadmium, og er mer effektivt produsert med færre deler og høyere resirkuleringsrate enn LED TV-er. Panelene inneholder heller ikke indiumfosfid, og minimalt med flammehemmende produkter brukes i plastdelene.
En logo for SGS-sertifisering på OLED-paneler og OLED TV-pakker. En logo for SGS-sertifisering på OLED-paneler og OLED TV-pakker.
*LGs OLED-TV-pakker og paneler, med unntak av LG OLED R, har fått Eco-Product-sertifisering fra SGS.
*Sammenligningen ble gjort mellom LG LED TV-er og LG OLED TV-er.

Se hvordan OLED lages med færre deler enn LCD.

Sammenligning av de strukturelle forskjellene mellom LED som har baklys og OLED som ikke har baklys. (spill av videoen) Sammenligning av de strukturelle forskjellene mellom LED som har baklys og OLED som ikke har baklys. (spill av videoen)
*Sammenligningen ble gjort mellom LG LED TV-er og LG OLED TV-er.

Tror du at du har funnet din perfekte TV?


Lite blått lys

Reduserer eksponeringen for blått lys.

Blått lys kommer fra mange kilder, selv TV-en din, men LGs OLED TV-er er laget for å være behagelige for øynene å se på. Ifølge Eyesafe®, blir øynene dine utsatt for store mengder skadelig blått lys i lengre tid, kan melatonin bli hemmet, som kan føre til problemer som soveforstyrrelser. Barn og ungdommer med iris i utvikling er spesielt utsatt for skade på netthinnen. Derfor er det viktig hvilken TV man ser på, når man ser på TV. Tester har oppdaget at LG OLED-skjermer avgir mindre blått lys enn LED-skjermer.
Sammenlignet med blått lys på LED-skjermer som avgir mer blått lys og OLED-skjerm som avgir mindre blått lys under testing med påvisningsfilter for blått lys. (spill av video) Sammenlignet med blått lys på LED-skjermer som avgir mer blått lys og OLED-skjerm som avgir mindre blått lys under testing med påvisningsfilter for blått lys. (spill av video)
*Skjermbilder er simulerte.
*Informasjon fra eyesafe.com
*Sammenligningen ble gjort mellom LG LED TV-er og LG OLED TV-er.
Flimmerfri

Flimmerfri, bedre komfort.

Du kan ha oppdaget blinkingen på skjermen før — det er flimmer. Effekten kan være både synlig og usynlig, og til og med usynlig flimmer anstrenger øynene dine. Flimmer skjer på LED TV-er når de har et operativsystem som får baklys til å blinke for å kontrollere lysstyrken, og fordi responstiden til LED-panelene er relativt trege sammenlignet med OLED-paneler. Raskere responstid og fravær av baklys betyr at LG OLED TV-er ikke har flimmer.
Sammenligning av flimmer på LED-skjerm som viser et flimmer og OLED-skjerm som er flimmerfri, når den viser en video av en galopperende, hvit hest. (spill av video) Sammenligning av flimmer på LED-skjerm som viser et flimmer og OLED-skjerm som er flimmerfri, når den viser en video av en galopperende, hvit hest. (spill av video)
*Resultatet av flimmerfri sertifisering er relatert til paneltestene til OLED. Sammenligningen ble gjort mellom LG LED TV-er og LG OLED TV-er.
*Visningsforhold: 120 Hz skjerm for både OLED og LED, standard bildeinnstilling / lukketid: 50FPS 120°.
*Resultatet avhenger av forholdende for visning og tilbakespilling.
*Skjermbilder er simulerte.
Visning uten reflekser

En forbedret visning.

LGs OLED-paneler er de første av sin type til å være verifiserte som refleksfrie av Underwriter Laboratories (UL). Reflekterende visning skjer når det er stor forskjell mellom lysstyrken på miljøet rundt og lyset fra skjermen. UL utførte tester ved å bruke en evalueringsmetode som er offisielt anerkjent av den Internasjonale standard for belysning (CIE), de verifiserte at OLED-paneler ga moderat luminans under alle forhold.
Sammenligning av reflekterende visning på LED-skjerm og OLED-skjerm som viser et par som er på piknik ved siden av en elv. Til og med i mørket viser OLED ingen refleksjon. (spill av video) Sammenligning av reflekterende visning på LED-skjerm og OLED-skjerm som viser et par som er på piknik ved siden av en elv. Til og med i mørket viser OLED ingen refleksjon. (spill av video)
*Resultatene er basert på vurderingsmetoden UGR (beregning av blendingstall)
*Sertifisering er utstedt når UGR er mindre enn 22 ved å se på TV mellom 70 lux og 300 lux.
*LG OLED TV-paneler har blitt sertifisert som visning uten reflekser av UL.
Øyekomfort

Mer behagelig titting i en lengre periode.

Med LGs OLED TV-er er det mer behagelig å se i en lengre periode. De har blitt sertifisert som skjermer med lite blått lys, uten flimring og uten reflekser av de internasjonale byråene TÜV Rheinland (TUV) og Underwriter Laboratories (UL). LG OLED TV-er også de første panelene av noe slag til å motta Eyesafe®-sertifiseringen utviklet av TUV-Eyesafe®.
En logo fra Eyesafe® og TÜV Rheinland-sertifisering for lite blått lys. En logo fra Underwriter Laboratories-sertifisering av flimmerfri skjerm.  En logo fra Underwriter Laboratories-sertifisering refleksfritt titting. En logo fra Eyesafe® og TÜV Rheinland-sertifisering for lite blått lys. En logo fra Underwriter Laboratories-sertifisering av flimmerfri skjerm.  En logo fra Underwriter Laboratories-sertifisering refleksfritt titting.
*LG OLED TV-er, bortsett fra LG OLED R, har blitt sertifisert som skjermer med lite blått lys av TUV-Eyesafe®.
*LG OLED TV-paneler har blitt sertifisert som flimmerfrie og uten reflekser av UL.

Går foran med bærekraft.

LG fortsetter å bevise at de er en global leder innen det elektroniske markedet ved å tilpasse seg til de miljømessige og samfunnsmessige utfordringene forbundet med livstiden til produkter, arbeidsforhold, produksjonsprosesser og resirkulering. Miljømessige, samfunnsmessige og eierstyring og selskapsledelse (ESG) er hovedfaktorene på å måle selskapets bærekraft og samfunnsmessige påvirkning. ESG-vurdering samles basert på omfattende årlige vurderinger for retningslinjer og ytelse av bærekraft. LG har vært bransjeledende for niende året på rad, vurdert av Dow Jones bærekraft-indeks (DJSI), et mandat av FTSE4Good indeks-serien, og har også mottatt beste rangering fra Ecovadis og MSCI.
En logo av Dow Jones bærekraft-indeks. En logo av FTSE4Good. En logo for EcoVadis bærekraftvurdering. En log for MSCI ESG vurderinger En logo av Dow Jones bærekraft-indeks. En logo av FTSE4Good. En logo for EcoVadis bærekraftvurdering. En log for MSCI ESG vurderinger