Skip to Contents Skip to Accessibility Help

Personvernerklæring

Privatvernpolitikk

Innsamlet informasjon

Denne privatvernpolitikken gjelder bare for informasjon innsamlet på nettstedene og gjelder ikke for informasjon innsamlet av LGESW med andre midler (med mindre noe annet er uttrykkelig opplyst av oss).

Vi samler inn to typer informasjon fra besøkende på nettstedene: (1) personligopplysninger' og (2) ikke-personopplysninger.

(1) Personopplysninger

«Personopplysninger» er informasjon som identifiserer deg personlig eller informasjon som du kan identifiseres fra, slik som ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, firmanavn eller i noen tilfeller din IP-adresse hvor denne kan brukes til å identifisere deg.

LGESW kan samle inn og lagre personopplysningene du har gitt oss. Her er noen eksempler på måter som vi kan bruke til å samle inn dine personopplysninger på nettstedene:

antamasi henkilötiedot
Eksempler på personopplysninger vi samler inn og kan offentliggjøre Eksempler på hvorfor? Behandlingsgrunner
  • • Fullt navn
  • • Adresse
  • • E-post
  • • Fakturainformasjon
  • • Fødselsdato
  • • Produkt/tjenesteinformasjon som kan vᴂre knyttet til dine personopplysninger
  • • IP-adresse
  • • Sosiale medie-merker
  • • For å oppfylle en tjeneste for deg, slik som en garantiservice på et LG-produkt, et produktkjøp eller der du kontakter oss med et spørsmål i forbindelse med et produkt eller vår tjeneste eller generell kundetjeneste.
  • • Hvis du oppgir dine detaljer for en undersøkelse
  • • Hvis du oppretter en LG-brukerkonto
  • • Hvis du oppgir dine detaljer i forbindelse med en kampanje, konkurranse eller lotteri
  • • Hvis du oppgir dine personopplysninger for andre formål
  • • For å sikre at nettsteder er relevante for dine behov
  • Kontraktsmessig nødvendighet – dette er der hvor det er nødvendig for oss å oppbevare, bruke, dele eller samle inn dine personopplysninger for å oppfylle en tjeneste til deg, slik som å svare deg på et spørsmål du har stilt oss, eller oppfylle en garantiservice for deg. Der det er nødvendig, kan vi avsløre din informasjon til en tredjepart for å hjelpe oss å gi slike tjenester, slik som et logistikkfirma for å returnere dine varer, et autorisert servicesenter for å reparere dine varer eller leverandøren av nettstedtjenester som vedlikeholder og oppdaterer nettstedene.
  • Legitim interesse -dette er der hvor vi oppbevarer, bruker, deler eller samler inn dine personopplysninger for å oppfylle en forretnings- (eller tredjeparts forretnings-)interesse. Dette kan inkludere at vi (eller en hvilken som helst annen part på våre vegne) kontakter deg om kampanjer, hvor du tidligere har deltatt i kampanjer, eller at vi (eller en hvilken som helst annen part på våre vegne) kontakter deg med informasjon om våre produkter og tjenester. Du kan også gi din informasjon direkte til disse tredjepartene som handler på våre vegne, eller alternativt, kan vi dele dine data med disse partene bare for å oppfylle denne forretningsinteressen.
  • Juridisk overholdelse – Dette er der hvor vi trenger å samle inn, oppbevare, bruke eller bevare dine personopplysninger for formål i forbindelse med overholdelse av lov. Vi kan avsløre og bevare dine personopplysninger der det er et juridisk krav, for produktsikkerhet eller ifølge begrensningsperiodene under svensk eller annen gjeldende lovgivning f.eks. hvis du innleverer et krav.
  • Samtykke – Der hvor du Har gitt aktivt samtykke for oss til å bruke dine personopplysninger til et spesielt formål, dette kan vᴂre via en velge-inn-boks, en knapp, ved å skrive til oss eller en hvilken som helst annen aktiv metode for å indikere ditt samtykke for oss til å bruke dine data på en spesiell måte. Der du har samtykket, kan du bruke din rett til å avslutte abonnement for hvilke som helst markedsførings e-poster eller til å velge bort markedsførings e-poster du tidligere samtykket til.
  • Rettspleie – vi kan avsløre dine personopplysninger under omstendigheter hvor vi trenger å beskytte sikkerheten til sluttbrukere og/eller for forebyggelsen av bedrageri og andre saker forbundet med rettspleie.

Listen ovenfor er ikke uttømmende, men gir eksempler på de personopplysninger som kan bli innsamlet på nettstedene. Hvis du ikke vil at LGESW skal samle inn dine personopplysninger, skal ikke gi den til oss, men det kan vᴂre nødvendig for å oppfylle en tjeneste for deg.

  • Enhetsinformasjon. Vi kan samle inn informasjon om dine produkter som du kjøper eller spør kundetjenesten om gjennom nettstedene. Enhetsinformasjon kan inkludere produktkode eller modellnummer, din IP-adresse, produktkategori eller fastvare- og programvareinformasjon, landkode eller enhets-ID (MAC-adresse, UUID, osv.)
  • Kontoinformasjon. Når du først registrerer med nettstedene, vil du bli spurt og bedt om å legge inn en viss informasjon, slik som din e-postadresse (som vil vᴂre din bruker-ID), passord, telefonnummer, navn og adresse.
  • Bruksinformasjon. Bruksinformasjon henviser til all informasjon samlet inn fra nettstedene slik som handlinger som er blitt brukt på nettstedene slik som å klikke på logger; dine registreringsdetaljer eller hvordan du bruker nettstedene.
  • IP-adresse Når du bruker nettstedene, kan vi automatisk logge din IP-adresse (den unike adressen som identifiserer din datamaskin på Internett) som automatisk blir gjenkjent av vår server.
  • Datakapsel. En «datakapsel» er en liten tekstfil som kan brukes til å samle inn informasjon om din aktivitet på nettstedene. For eksempel, når noen besøker en side innen nettstedet, blir en datakapsel plassert på brukerens maskin (hvis brukeren godtar datakapsler) eller blir lest hvis brukeren tidligere har besøkt nettstedene Datakapsler kan også brukes til å spore brukere over hele nettet. Du kan innstille de fleste nettlesere til å underrette deg hvis du mottar en datakapsel, eller du kan velge å blokkere datakapsler med din nettleser, men hvis du gjør det, vil du kanskje ikke kunne dra fordel av de personlige funksjonene som andre brukere som besøker nettstedene har glede av. Noen av datakapslene kan vᴂre flash-informasjonskapsler eller Adobe-datakapsler. Avhengig av din netteleser, kan disse informasjonskapslene ikke automatisk slettes. Sjekk din nettleser for å avgjøre hvor disse typene informasjonskapsler oppbevares og hvordan de kan slettes.
  • Usynlige sporingsbilder (også kjent som «klare gif-er», «nettfeil» eller «pikselkoder»).«Usynlige sporingsbilder» er bittesmå grafiske tegn med en unik identifikator, lignende i funksjon som informasjonskapsler, og brukes til å la oss telle brukere som har besøkt visse sider på nettstedene og for å hjelpe til med å bestemme effektiviteten av salgsfremmende og reklamekampanjer. Når de brukes i HTML-formatterte e-postmeldinger, kan de usynlige sporingsbildene fortelle senderen om og når e-posten har blitt åpnet. I motsetning til informasjonskapsler som lagres på harddriven til en brukers datamaskin, er de usynlige sporingsbildene usynlig innebygd i nettsider.

(2) Ikke-personopplysninger

Dette kan vᴂre teknisk informasjon, slik som:

  • • Informasjonskapsler - For mer informasjon om informasjonskapsler, se vår informasjonskapselpolitikk nedenfor.
  • • Produktinformasjon - Vi kan samle inn registreringsinformasjon eller andre detaljer pm ditt produkt eller tjeneste. Med mindre denne informasjonen er knyttet til ditt navn eller adresse, er den ikke betraktet som personlig identifiserbar.

Vi samler inn ikke-personopplysningene ovenfor fra alle besøkende på våre nettsider. Hvis du ikke vil at LGESW skal ha tilgang til denne informasjonen, skal du ikke besøke våre nettsteder.

Informasjonskapselpolitikk

Nettstedene bruker informasjonskapsler. Du kan finne ut mer om informasjonskapsler og hvordan du kontrollerer den nedenfor.

Ved å bruke nettstedene aksepterer du bruken av informasjonskapsler i henhold til denne informasjonskapselpolitikken. Hvis du ikke aksepterer bruken av disse informasjonskapslene, skal du deaktivere dem ved å følge instruksjonene i denne informasjonskapselpolitikken.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er tekstfiler som inneholder små mengder av informasjon som blir nedlastet til din datamaskin eller mobilenhet når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler blir deretter sendt tilbake til nettstedet de kom fra på hvert etterfølgende besøk eller til et annet nettsted som gjenkjenner denne informasjonskapselen. Informasjonskapsler er nyttige fordi de lar et nettsted gjenkjenne en brukers enhet.

Informasjonskapsler gjør mange forskjellige jobber, som å la deg navigere effektivt mellom sider, huske dine preferanser og generelt sett forbedre brukeropplevelsen. De kan også hjelpe til å sikre at annonser du ser online er mer relevante for deg og dine interesser.

For videre informasjon om datakapsler, inkludert hvordan du kan se hvilke datakapsler som er blitt satt på din enhet og hvordan du administrerer og sletter dem, gå til http://www.allaboutcookies.org/.

Hvilke datakapsler bruker vi på nettstedene?

Vi bruker følgende datakapsler:

Strengt nødvendige datakapsler. Disse er datakapsler som kreves for driften av vårt nettsted. De inkluderer, for eksempel, informasjonskapsler som gjør det mulig for deg å logge inn i sikre områder på våre nettsteder. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon om deg som kan brukes til markedsføring eller som husker hvor du har vᴂrt på Internett. Denne kategorien av datakapsler kan ikke bli deaktivert.

Analytiske datakapsler. De lar oss gjenkjenne og telle antallet av besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt vårt nettsted når de bruker det. Dette hjelper oss å forbedre måten vårt nettsted virker, for ekesmpel, ved å sikre at brukere lett finner det de ser etter. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg. All informasjonen som disse datakapslene samler inn er anonym og brukes bare til å forbedre hvordan nettstedet virker.

Vårt nettsted bruker Google Analytics-datakapsler. Informasjon innsamlet av Google Analytics-datakapsler vil bli sendt til og lagret av Google på servere i USA i henhold til deres privatvernpraksis. For å se en oversikt over privatvern hos Google og hvordan dette gjelder for Google Analytics, gå til http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Du kan velge bort sporing med Google Analytics ved å gå til >https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl+en-GB.

Funksjonelle datakapsler. Disse brukes til å gjenkjenne deg når du returnerer til vårt nettsted. Dette gjør det mulig for oss å tilpasse vårt innhold til deg og huske dine preferanser (for eksempel, ditt valg av språk og region). Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg. All informasjonen som disse datakapslene samler inn er anonym og blir bare brukt til å forbedre hvordan nettstedet virker.

Du kan finne mer infromasjon om de individuelle datakapslene vi bruker og formålene som vi bruker dem til i tabellen nedenfor:

Type datakapsel, Datakapselnavn, Kilde, Formål
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn FRONT_JSESSIONID, CS_JSESSIONID, DOWN__JSESSIONID, plbw, WMONID
Kilde LG
Formål Opprettholder økt
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn CS_JSESSIONID
Kilde LG
Formål Dette er ID som web applikasjonsserver genererer for kundesupport sider.
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn LG_Survey/{locale}
Kilde LG
Formål Dette brukes til ikke å åpne spørreundersøkelsen igjen når brukeren klikker 'Ikke Mer' -knappen på kundesupport> LG-spørreundersøkelsen.
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn LG4_LOGIN_{locale}
Kilde LG
Formål Dette brukes til å opprettholde brukerens innloggingsstatus.
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn MKT_JSESSIONID
Kilde LG
Formål Dette er ID som webapplikasjonsserver genererer for markedsføringssider.
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn RT
Kilde Akamai
Formål Dette brukes til å overvåke webytelsen gjennom mPulse-løsningen.
Type datakapsel Strengt nødvendig
Datakapselnavn WMONID
Kilde LG
Formål Dette er ID som Jennifer-løsningen genererer for å overvåke webapplikasjonens ytelse.
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_cc, s_sq, s_vi, s_incusit, s_nr, s_vnum, s_sv_sid, s_sv_s1, s_sv_p1
Kilde LG (hvis javascript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Aggregerer nettstedstrafikk og besøkendes oppførsel
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_cc
Kilde LG (hvis JavaScript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Les med JavaScript-koden for å fastslå om datakapsler er aktivert (innstill ganske enkelt til «Sann»)
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_sp
Kilde LG (hvis Javascript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Les med JavaScript-koden når ClickMap-funksjonen er aktivert. Den inneholder informasjon om den forrige lenken som ble klikket på av brukeren
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_vi
Kilde LG (hvis JavaScript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Identifiserer en unik besøkende
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_sv_sid
Kilde LG (hvis JavaScript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Lager et unikt nummer for å sikre riktig innløsing av JavaScript-filer brukt til å foreta undersøkelser innen nettleseren
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_sv_s1
Kilde Lager et unikt nummer for å sikre riktig innløsing av JavaScript-filer brukt til å foreta undersøkelser innen nettleseren
Formål Lagrer ID-ene til undersøkelser som den besøkende har utsatt ved å klikke på «Senere» når bedt om å delta i en undersøkelse. Lagrer ID-ene til undersøkelser som kan igangsettes på den følgende siden av et nettsted. Lagrer ID-ene til undersøkelser som har begynt. Lagrer tiden da undersøkelsesysremet begynte (for forsinkede undersøkelser)
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_sv_p1
Kilde LG (hvis JavaScript på brukers nettleser ikke virker, blir tredjepartdatakapsler brukt)
Formål Lagrer ID-ene for undersøkelser som har blitt tatt eller avslått. Lagrer informasjon for å spesifisere om den besøkende matchet prøveraten. Lagrer et stadig økende tall når Site Exit [Utgang fra nettsted]-undersøkelser igangsettes for å vᴂre sikker på at den besøkende har nådd de kundespesifiserte utmattelseinnstillingene og skal bli ekskludert fra undersøkelser.
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn aw1599, UniqueUserld
Kilde Affiliate Window [Tilknyttet vindu] ( awin1.com, ist-track.com)
Formål Mot brukerhandling på klikke på online-forhandlerlenker, tjenesteleverandør «Affiliatewindow», innstiller datakapsler ved hjelp av omdirigeringer
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn _utma
Kilde Google Analytics
Formål Bestemmer unike besøkende på ditt nettsted og det oppdateres med et unikt ID som Google Analytics bruker til å sikre både gyldigheten og tilgjengeligheten til datakapslene som et ekstra sikkerhetstiltak.
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn _utmb
Kilde Google Analytics
Formål Oppretter og fortsetter et brukerøkt med vårt nettsted. Når en bruker viser en side på ditt nettsted, forsøker Google Analytics-koden å oppdatere denne datakapselen. Hvis den ikke finner datakapselen, blir en ny en skrevet og en ny økt blir opprettet.
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn _utmb
Kilde Google Analytics
Formål Lagrer typen henvisning brukt av den besøkende for å nå ditt sted, enten via en direkte metode, en henvisende lenke, en nettstedsøk eller en kampanje slik som en annonse eller en e-postlenke. Den brukes til å beregne søkemotortrafikk, reklamekampanje og sidenavigering innen ditt eget nettsted. Informasjonskapselen blir oppdatert med hver sidevisning til ditt nettsted.
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn pid (twitter) datr, locate, c_user,tr, locate, c_user, L, lu, W, xs(Facebook)
Kilde Twitter Facebook
Formål Aktiverer SNS-del. Brukeridentifikasjonsinformasjonskapsler blir injisert fra SNS-steder. (Inkluderer ikke personlig identifiserbar informasjon
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn LG_COMPARE_CART
Kilde LG
Formål Aktiverer en sammenligningsfunksjon
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn LG_RECENARE_VIEW
Kilde LG
Formål Aktiverer «Nylig vist»-funksjon
Type datakapsel Analytisk
Datakapselnavn s_vi_bikx7Becalgbkjkxx, s_vi_gqfjh (Cookie-variabler indstilles tilfældigt)
Kilde Site Catalyst
Formål Aggregerer nettstedstrafikk og besøkendes oppførsel
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn email_addr
Kilde LG
Formål Husker e-postadresse brukere taster inn, på det neste besøket til denne siden, e-postadressen fylles automatisk inn
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn NID, PREF
Kilde Google Maps
Formål Google Maps-display og bruksporing
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn pcVersion
Kilde LG
Formål Husker brukervalg for å se skrivebordversjon
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn Bc-visit-id
Kilde BoldChat
Formål BoldChat-domene informasjonskapsel som lagrer et unikt besøk-ID for å identifiere et besøk på nettstedet.
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn Bc-visitor-id
Kilde BoldChat
Formål BoldChat-domene informasjonskapsel som lagrer et unikt besøkende-ID for å identifiere en besøkende på nettstedet.
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn _bcvm_vid_xxx:
Kilde BoldChat
Formål Førstepart-informasjonskapsel på nettsidedomenet - lagrer samme data som VisitID
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn _bcvm_vrid_xxx:
Kilde BoldChat
Formål Førstepart-informasjonskapsel på nettsidedomenet - lagrer samme data som VisitID
Type datakapsel Funksjonell
Datakapselnavn _bcvm_vrid_xxx:
Kilde BoldChat
Formål Førstepart-informasjonskapsel på nettsidedomenet - identifiserer en sidevisning - skapt når besøkende forlater en side

Hvordan deaktiverer eller sletter du informasjonskapsler?

Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen på din nettleser som lar deg nekte innstillingen av alle eller noen informasjonskapsler. Men hvis du bruker nettleserinnstillingene til å deaktivere alle informasjonskapsler (inkludert strengt nødvendige informasjonskapsler), vil du kanskje ikke kunne få tilgang til alle eller deler av nettstedene.

Å deaktivere en informasjonskapsel eller kategori av informasjonskapsler sletter ikke informasjonskapselen fra din nettleser. Du må gjøre dette separat innen nettleseren.

Hvis du vil gjøre endringer av dine informasjonskapselinnstillinger, gå til «Options» (Valg) eller «Preference» (Preferanse)-menyen på nettleseren. Alternativt, gå til «Help» (Hjelp)-valget i nettleseren for flere detaljer.

For å finne ut mer om informasjonskapselinnstillingene for din nettleser, se lenkene nedenfor:

Hvis du har deaktivert én eller flere analytiske datakapsler, kan vi fremdeles bruke informasjon innsamlet fra datakapslene før din deaktiverte preferanse ble innstilt, men vi vil slutte å bruke den deaktiverte informasjonskapselen til å samle inn noen som helst videre informasjon.

Bortsett fra strengt nødvendige informasjonskapsler, vil alle informasjonskapsler utløpe etter to år.

Bruk av informasjon og grunner for å behandle

personopplysninger

Vi bruker din personlige informasjon som blir innsamlet på disse nettstedene primᴂrt for følgende formål:

Vi bruker din personlige informasjon for disse formål på den basis at slik bruk av din personlige informasjon er nødvendig: (i) for å oppfylle en kontrakt vi har på plass med deg, (ii) for formålene til våre eller en tredjeparts legitime interesser (inkludert våre legitime kommersielle og tilknyttede interesser, slik som våre interesser som en verdensomfattene produsent av elektroniske forbrukerprodukter og tjenesteleverandør i å forbedre våre produkter og tjenester, forstå våre kunder og potensielle kunder, pluss gi deg informasjon om våre produkter og tjenester); eller (iii) for overholdelse av en juridisk forpliktelse som vi er underlagt, eller der du har gitt oss ditt samtykke.

Deling og avsløring av informasjon (Tredjepartdeling)

Det følgende er noen eksempler på hvordan vi kan dele eller avsløre dine personopplysninger:

  • • For å oppfylle en tjeneste for deg. For eksempel, hvis du kjøpte eller lastet ned en artikkel fra nettstedene, kan vi dele dine personopplysninger for å levere artikkelen til deg. I tillegg, hvis du sender oss et spørsmål med e-poast, kan vi bruke din e-postadresse til å behandle din anmodning og svare på ditt spørsmål. I tillegg, hvis du kjøper et produkt via nettstedene, kan vi trenge å dele dine data med tredjeparter for å få dette produktet levert til deg og installert som du har bedt om. Og hvis du er med i en konkurranse eller trekning av en gevinst, kan vi bruke dine personopplysninger for å oppfylle betingelsene for denne kampanjen.
  • • Til vårt morselskap, datterselskaper og tilknyttede selskaper for å bedre tjene deg. LGESW vil kanskje måtte dele dine data med disse partene for å yte deg tjenester som du har anmodet om, eller slik at vi kan sikre at våre tjenester og produkter oppfyller dine behov. For eksempel, i noen tilfeller kan det kreves at LGESW overfører dine data til vårt morselskap i Republikken Korea for å levere et produkt eller en tjeneste du har bedt, men vil gjøre det i full overholdelse av all gjeldende datavernlovgivning (inkludert, men ikke begrenset til GDPR).
  • • Til utvalgte tredjeparter, inkludert:
  • 1. Tjenesteleverandører, agenter eller uavhengige kontraktører som hjelper oss å vedlikeholde våre nettsteder og levere andre administrative tjenester til oss (inkludert, men ikke begrenset til, behandling av bestillinger og oppfyllelse, gi kundetjeneste, vedlikeholde og analysere data, sende kundekommunikasjoner på LGESWs vegne, og innsamling av påmelding, valg av vinner og prisutdeling for konkurranser og andre kampanjer).
  • 2. Forretningspartnere der det er nødvendig, for å gi deg tilgang til tjenester du ber om eller melder deg på gjennom våre produkter eller reklamemateriale i forbindelse med disse tjenestene.
  • 3. Andre tredjeparter for å levere reklame- eller markedsføringskommunikasjoner til deg som vi føler du er interessert i eller som kan vᴂre relevante for deg. Dette er bare hvis du har valgt å motta slike kommunikasjoner og du kan velge bort når som helst ved å skrive til oss eller klikke på en velge bort-lenke nederst på hvilke som helst tredjeparts markedsførings e-poster.

Vi vil forsøke å sikre at disse utilknyttede tredjepartene ikke vil bruke dine personopplysninger på en måte som faller utenfor omfanget av disse personvernsreglene og der det er aktuelt, for noe som helst annet formål enn for å levere de administrative tjenesten som de er ansvarlige for. Siden slike utilknyttede tredjeparttjenesteleverandører hjelper oss å administrere våre nettsteder, vil de ha tilgang til brukeres personlige informasjon. Hvis du ikke ønsker at våre utilknyttede tredjeparttjenesteleverandører skal ha tilgang til din informasjon, skal du ikke registrere eller innlevere noen som helst personlig informasjon til oss.

  • • For å overholde loven eller i god tro mener at en slik handling er nødvendig for å opptre ifølge lovens krav eller overholde et rettslig skritt forkynt for oss, beskytte og forsvare våre rettigheter eller eiendom, inkludert rettighetene eller eiendommen til LGESW eller handle under spesielt hastende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til våre sluttbrukere.
  • • Til tredjeparter som en del av en omorganisering av et selskap, inkludert, men ikke begrenset til, fusjoner, kjøp og salg av alle eller stort sett alle våre aktiva.
  • • For å beskytte mot potensielt bedrageri kan vi verifisere informasjon innsamlet fra disse nettstedene med tredjeparter. I løpet av slik verifisering kan vi motta personopplysninger om deg fra slike tjenester.
  • • Til strategiske partnere, agenter eller andre utilknyttede parter, men bare med ditt ytterligere, uttrykte samtykke. Disse partene kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med et tilbud eller reklame i forbindelse med et produkt eller tjeneste.

Bortsett fra som beskrevet i denne privatvernpolitikken eller på tidspunktet når vi ber om informasjonen, bruker, deler eller på annen måte avslører vi ikke dine personopplysninger til noen som helst tredjeparter.

Innsamling og bruk av informasjon fra barn under 15 år

LGESW innsamler eller ber ikke med viten og vilje om personopplysninger fra noen under 15 år eller med viten og vilje tillater slike personer å bruke nettstedene. Hvis du er under 15 år, skal du ikke forsøke å registrere på nettstedene eller å sende oss personopplysninger.

Fora, praterom og andre offentlige områder for å legge ut innlegg

Vᴂr oppmerksom på at enhver informasjon du inkluderer i en melding du legger ut på enhver produktanmeldelsetavle, praterom, forum eller andre offentlige oppslagssteder er tilgjengelig for enhver med tilgang til Internett. Hvis du f.eks. ikke vil at folk skal vite din e-postadresse, må du ikke inkludere den i noen melding du legger ut for offentligheten.

Tredjeparts nettsteder

Denne erklᴂringen gjelder bare for informasjon innsamlet på nettstedene. Nettstedene kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for privatvernpraksisen eller innholdet av disse andre nettsteder.

Tildeling

I tilfelle alle eller en del av våre aktiva blir solgt eller kjøpt av en annen part eller i tilfelle av en fusjon, gir du oss retten til å tildele personopplysningen og ikke-personopplysningene samlet inn via nettstedene.

Endringer av denne privatvernpolitikken

Vi forbeholder oss retten til å endre denne privatvernpolitikken fra tid til annen etter eget skjønn. Når vi gjør det, vil vi også revidere den «siste oppdaterte» datoen nederst på denne privatvernpolitikken og bare der det er aktuelt, kan dette bli kommunisert til deg via e-post. Sjekk ofte for å se eventuelle oppdateringer eller endringer av vår privatvernpolitikk.

Sikkerhet

Vi bruker rimelige tekniske og organisasjonsmessige metoder til å sikre din informasjon, f.eks. med passord som beskytter (via brukernavn og passord som er unike for deg) på visse deler av nettstedene og ved å bruke SSL-kryptering og brannvegger for å beskytte mot uautorisert tilgang, avsløring, endring eller destruksjon. Men vᴂr oppmerksom på at dette ikke en garanti for at slik informasjon ikke kan bli gitt tilgang til, avslørt, endret eller destruert ved brudd på slike brannvegger og sikker serverprogramvare..

Selv om vi vil bruke alle rimelige tiltak for å sikre din informasjon, erkjenner du at dataoverføring over Internett ikke kan garanteres å vᴂre 100 % sikker og av den grunn, kan vi ikke garantere sikkerheten eller integriteten av noen som helst personopplysninger som blir overført fra deg eller til deg via Internett, og derfor blir enhver informasjon du overfører til LGESW gjort med din egen risiko.

Der hvor vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av vårt nettsted, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om å ikke dele et passord med noen andre.

Hvis vi blir oppmerksom på et sikkerhetssystembrudd, kan vi forsøke å underrette deg elektronisk slik at du kan ta egnede beskyttende skritt. Ved å bruke disse nettstedene eller gi oss personopplysninger, samtykker du til at vi kan kommunisere elektronisk med deg angående sikkerhet, privatvern og administrative problemer i forbindelse med din bruk av disse nettstedene. Vi kan offentliggjøre en underretning på våre nettsteder hvis det forekommer en sikkerhetsbrudd. Vi kan også sende deg en e-post på e-postadressen du har gitt oss under disse omstendighetene. Avhengig av hvor du bor, kan du ha en juridisk rett til å motta en skriftlig underretning om et sikkerhetsbrudd..

Tilbakeholdelse

Dine personopplysninger kan holdes tilbake for så lenge som det er rimelig nødvendig for formålene oppført i denne politikken og de er enten for legitime forretningsinteresser, som kreves ved lov eller som er nødvendig for å utføre en tjeneste for deg. Ta kontakt med oss for ytterligere detaljer om gjeldende tilbakeholdelseperioder.

Vi kan beholde en anonymisert form av dine personopplysninger som ikke lenger vil henvises til deg, for statistiske formål uten tidsbegrensninger, i den utstrekning vi har en legitim og lovlig interesse av å gjøre det.

Styrende lov / Jurisdiksjon / Forum

Denne Avtalen skal styres av Sveriges lover..

Dine rettigheter

Du har retten til å: (i) anmode om informasjon om og få tilgang til alle personopplysninger vi oppbevarer om deg; (ii) anmode om at enhver ukorrekt personopplysning vi oppbevarer blir rettet; (iii) nekte visse typer behandling av dine personopplysninger som vi foretar (inkludert retten til å velge bort direkte markedsføring); (iv) anmode om at vi sletter personopplysninger vi oppbevarer om deg, underlagt våre tilbakeholdelseregler; og (v) anmode om en kopi av dine personopplysninger i et maskinlesbart, vanlig brukt format (eller til å anmode om at vi overfører dine personopplysninger i et slikt format til en tredjeparttjenesteleverandør).

Selv om noen av disse rettighetene kan bli utøvd av deg direkte gjennom nettstedene, må mange av rettighetene, slik som de som er forbundet med anmodninger om å slette dine personopplysninger, bli innlevert til oss. Vi vil overveie slike responser og svare deg innen 30 dager. Vi kan kreve et lite gebyr og kan kreve verifisering av din identitet for å skaffe en kopi av dine opplysninger, som tillatt ved lov.

Pikaviite :

Hurtighenvisning
Åpenhet og rett til å bli informert Du har retten til å bli informert om hvordan dine personopplysninger brukes. Denne informasjonen, der det er aktuelt, er enten oppført i denne privatvernpolitikken, eller du kan kontakte oss for ytterligere informasjon.
Korreksjon Der hvor noen av personopplysningene vi oppbevarer om deg er ukorrekte, har du retten til å anmode om retting av dette.
Sletting og restriksjoner av behandling Du har retten til å kreve sletting av din personlige informasjon eller til å anmode om en restriksjon av hvordan vi bruker den. Disse reglene er ikke absolutte og vi kan trenge å holde tilbake dine personopplysninger, f.eks. for å overholde rettslige forpliktelser eller for å utøve eller forsvare et rettslig krav.
Nekte Du har retten til å nekte at dine personopplysninger brukes til et spesielt formål, og du kan utøve disse rettighetene f.eks. via en avabonnere-lenke nederst på enhver e-post.
Tilgang Du har retten til å anmode om informasjon angående personopplysningene vi oppbevarer som gjelder deg.

Overføring utenfor EØS

Hvis du velger å gi oss personopplysninger, kan LGESW overføre informasjonen til sine tilknyttede selskaper og datterselskaper eller andre tredjeparter, over landegrenser og lagre den på et sted utenfor Europeisk økonomisk samarbeid («EØS»). Det kan også bli behandlet av stab som driver utenfor EØS som arbeider for oss, vårt morselskap i Republikken Korea eller for én av våre leverandører. Dette inkluderer bl.a. stab engasjert i oppfyllelse av din bestilling, behandlingen av dine betalingsdetaljer og leveringen av støttetjenester. Merk at det kan vᴂre til andre jurisdiksjoner verden rundt som kanskje ikke har de samme datavernlovene som ditt land, men der det er mulig, skal vi foreta rimelige tiltak for å skaffe beskyttelse av dine data, dvs. ved å ha tilstrekkelige (dataoverføring)-kontrakter på plass med alle vi overfører til og/eller ved å passe på at de det overføres til er sertifisert av mekanismer slik som Privacy Shield (gjelder bare for USA).

Ved å gi dine personopplysninger, skal du vᴂre oppmerksom på at vi vil:

  • • bruke dine personopplysninger til brukene identifisert ovenfor i henhold til denne privatvernpolitikken; og
  • • overføre dine personopplysninger til et land utenfor landet der du er bosatt, som beskrevet ovenfor.

Vi vil ta i bruk egnede sikkerhetstiltak som er nødvendige for å sikre at dine personopplysninger blir sikkert behandlet og i henhold til denne politikken og gjeldende lover. For ytterligere informasjon om slike sikkerhetstiltak, kontakt oss.

Vi vil ta alle rimelige, nødvendige skritt for å sikre at dine data behandles sikkert og i henhold til denne privatvernpolitikken. Hvis du er på besøk fra et land utenfor Sverige, vᴂr oppmerksom på at du overfører dine personopplysninger til Sverige, som kanskje ikke har de samme datavernlovene som ditt land.

For forretninger

Der hvor du handler i løpet av din forretning, kan vi behandle dine data som rimelig forventet for å opprettholde vårt forretningsforhold, utføre en tjeneste for deg og/eller for å sende deg markedsføringsmateriale om våre produkter/tjenester. Dette vil vᴂre for en legitim interesse, kontraktsmessig nødvendighet, rettpleie eller for å overholde en juridisk forpliktelse.

I tillegg, der hvor en hvilken som helst forretning eller et hvilket som helst individ handler i løpet av en forretning (enten alene eller på vegne av en annen) deler data med oss, ber vi om at du bare gir personopplysninger der det er nødvendig og forsvarlig av en behandlingsårsak, slik som kontraktsmessig nødvendighet, legitim interesse eller for å overholde en rettslig forpliktelse. Du må også påse at dataobjektet er klar over at du vil dele deres personopplysninger for slike formål og at din innsamling/behandling er i henhold til bestemmelsene i Data Protection Law [Datavernloven].

Der hvor det er mulig, vil du minimere mengden av personopplysninger du deler med oss, slik at vi begge overholder prinsippet om dataminimering. Hvis du deler personopplysninger som er mer enn formålene som kreves, skal den vᴂre i et pseudonomisert eller anonymisert format. Alle personopplysninger skal sendes til oss på en sikker måte.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om denne politikken eller om ditt privatvern hos LGESW generelt, kan du enten skrive til vår adresse ovenfor og rette enhver kommunikasjon til privatvernslederen eller alternativt, sende en e-post dpo-eu@lge.com.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon, gå til nettstedet til Datainspektionen (den svenske datavernmyndigheten) på https://www.datainspektionen.se/ eller alternativt, ta kontakt med oss.

Sist oppdatert: 25. mai 2018

Direkte markedsføring

Fra tid til annen kommuniserer vi med brukere som abonnerer på våre tjenester via e-post eller tekstmelding, eller det er innen vår legitime interesse å gjøre det. Vi kan f.eks. bruke din e-postadresse til å bekrefte din anmodning, til å sende deg en underretning om betalinger, til å sende deg informasjon om endringer av våre produkter og tjenester, og til å sende underretninger og andre fremleggelser som krevd ved lov, Selv om du kan velge bort fra markedsføringsmeldinger, vᴂr oppmerksom på at det er i din interesse å sikre at vi er i stand til levere visse ikke-markedsføringsrelaterte meldinger, slik som underretninger om betaling, og at det kan kreves ved lov at vi leverer visse underretninger til deg.

Men vi gir deg muligheten til å utøve et velge bort-valg hvis du ikke vil motta markedsførings- eller andre typer kommunikasjoner fra oss, slik som e-poster eller oppdateringer fra oss angående nye tjenester og produkter tilbudt på nettstedene eller hvis du ikke vil at vi skal dele dine personopplysninger med tredjeparter. Velge bort-valget kan utøves ved å huke av eller fjerne avhuking fra vedkommende boks skaffet på tidspunktene hvor personopplysninger blir innsamlet, eller ved å kontakte oss ved bruk av kontaktdetaljene oppgitt på www.lg.com/no/support/contact/chat-email.

Vi vil behandle din abonnering så snart som mulig, men vᴂr oppmerksom på at under visse omstendigheter kan du motta noen få meldinger til inntil abonneringen blir behandlet. Du kan også velge bort fra å motta slike e-poster ved å klikke på abonnement-lenken i teksten til e-posten.