Apsorpciona toplotna pumpa

LG apsorpciona toplotna pumpa je visokoefikasan i ekonomičan sistem koji obezbeđuje toplu vodu temperature do 80℃, a koristi 70–80% neiskorišćene energije, kao što su izvori otpadne toplote.
Pregled
Pregled Upit za kupovinu
 • Apsorpciona toplotna pumpa tipa 11

  Apsorpciona toplotna pumpa tipa 1

  Ovaj sistem proizvodi energiju srednje temperature korišćenjem radne energije visoke temperature i energije otpadne toplote niske temperature. To je ekonomična opcija jer smanjuje obim grejanja apsorbujući toplotu iz izvora toplote niske temperature koja se koristi pri srednjim temperaturama.

 • Apsorpciona toplotna pumpa tipa 21

  Apsorpciona toplotna pumpa tipa 2

  Ovaj sistem proizvodi energiju visoke temperature i niske temperature korišćenjem energije otpadne toplote srednje temperature. Kada se toplota doprema pri srednjoj temperaturi, konvertuje se u visoku temperaturu i nisku temperaturu, a to je koristan način za obnovu industrijske otpadne toplote.

 • Vrhunska praktična instalacija1

  Vrhunska praktična instalacija

  Trodelna struktura omogućava jednostavnu instalaciju u uskim prostorima kao na primer na lokacijama koje se rekonstruišu i renoviraju.

 • Jednostavno čišćenje cevovoda1

  Jednostavno čišćenje cevovoda

  Prilikom čišćenja cevovoda samo poklopac kutije za vodu može da se otvori bez odvajanja cevovoda.

 • Digitalna provera pritiska1

  Digitalna provera pritiska

  Digitalni merač pritiska koristi se za praćenje pritiska unutar frižidera u realnom vremenu. Stopa vakuuma se automatski podešava i čuva. Sačuvani podaci mogu da se koriste za precizno i brzo praćenje i dijagnostikovanje curenja.

 • Optimizovana centralna kontrola1

  Optimizovana centralna kontrola

  Kontrolna rešenja kao što su ACP i AC Smart omogućavaju jednostavno praćenje i daljinsko upravljanje za rukovođenje različitim HVAC modelima na svakoj lokaciji.