THERMA V R32 Split

LG THERMA V R32 Split obezbeđuje snažno rešenje za grejanje za unutrašnje prostorije. Može da se koristi u ekstremno hladnim vremenskim uslovima kao na primer na -25℃ i da zagreva vodu do temperature od 65℃.
Pregled
Pregled Upit za kupovinu
 • Revolucionarni R1 kompresor1

  Revolucionarni R1 kompresor

  THERMA V R32 Split opremljen je revolucionarnim R1 kompresorom. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

 • Ekološki održivo rashladno sredstvo1

  Ekološki održivo rashladno sredstvo

  THERMA V R32 Split opremljen je rashladnim sredstvom R32, ekološki održivim rashladnim sredstvom čiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, što je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V R32 Split je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije rešenje za grejanje.

*Gorenavedeni rezultat zasnovan je na grejanju u prostorijama na 35 ℃ .
*Za grejanje u prostorijama na 55 °C dodeljena je ocena A++.
* Required Accessory : PWFMDD200(LG Wi-Fi Modem) and PWYREWO00
 • Jednostavna i fleksibilna instalacija1

  Jednostavna i fleksibilna instalacija

  THEMRA V R32 Split se može jednostavno i fleksibilno instalirati u svim tipovima kuća. Integrisane komponente za vodu u unutrašnjoj jedinici značajno pojednostavljuju i skraćuju vreme instalacije. Pored toga, produžena cev za rashladno sredstvo ide do 50 metara, a cevi se mogu povezati u tri različita pravca (napred, bočno i nazad), čime instalacija postaje uređenija i fleksibilnija.

 • Podešavanje pre instalacije1

  Podešavanje pre instalacije

  Na osnovu informacija o mestu ugradnje, instalateri mogu sa LG konfiguratorom grejanja da iz svoje kancelarije obave podešavanja i sačuvaju podatke na memorijskoj kartici. Zatim, instalateri mogu na mestu ugradnje jednostavno da ubace memorijsku karticu sa zadnje strane daljinskog upravljača kako bi aktivirali podatke o konfiguraciji. Ovo instalaterima omogućava jednostavno i brzo puštanje u rad.

*Komponente za vodu obuhvataju senzor protoka, pumpu za vodu, ekspanzionu posudu, ventil za ventilaciju vazduha, bezbednosni ventil, pločasti izmenjivač toplote, sito, kontroler i električni grejač.

Preuzimanje kataloga i brošure i dokumenta

Title , Size Table List
Vrsta resursa Naziv Veličina
Leaflet 2024_THERMA V R290 Monobloc 8P leaflet_web_holo_O(with links).pdf File PDF5,841K
Catalogue (2024)_Therma V(AWHP)_Product_Catalogue_Fin.pdf File PDF42,894K
Leaflet THERMA V (AWHP) Split series leaflet.pdf File PDF6,180K
Leaflet THERMA V (AWHP) R290 Monobloc Hydro Unit leaflet.pdf File PDF5,495K
Leaflet THERMA V (AWHP) R32 Monobloc S leaflet.pdf File PDF4,614K