Bojler sa toplotnom pumpom

Efikasno rešenje za zagrevanje vode sa pametnom kontrolom

Šta je to bojler sa
toplotnom pumpom?

Uz sve veći naglasak na ekološkim energetskim rešenjima, LG toplotne pumpe 75% energije dobijaju iz spoljašnjeg vazduha.
Ovaj obnovljiv izvor energije pretvara nisku temperaturu u visoku temperaturu korišćenjem dva izmenjivača toplote, kondenzator i isparivač.
Električni/gasni bojler i bojler sa toplotnom pumpom Slika za poređenje Električni/gasni bojler i bojler sa toplotnom pumpom Slika za poređenje

Odlična efikasnost

Novi LG bojler sa inverterskom toplotnom pumpom omogućava impresivnu uštedu energije od preko 70% u poređenju sa standardnim električnim bojlerom zahvaljujući visokoefikasnom DUAL Inverter Compressor-u
Novi LG bojler sa inverterskom toplotnom pumpom donosi više od 70% uštede energije. Novi LG bojler sa inverterskom toplotnom pumpom donosi više od 70% uštede energije.
*Na osnovu internih podataka simulacije kompanije LG u vezi sa dnevnom upotrebom struje na osnovu prosečnih klimatskih uslova EUt. Godišnja potrošnja energije je 74% niža kada se koristi LG bojler sa inverterskom toplotnom pumpom kapaciteta 270 litara u poređenju kada se koristi standardni električni bojler (C klasa).
*Koeficijent učinka (COP) za model kapaciteta 270 litara dostiže 3,85 (energetska oznaka A++) dok COP za model od 200 L dostiže 3,60 (energetska oznaka A+).
*U turbo režimu za 30% brže vreme zagrevanja vode za prvu upotrebu u odnosu na automatski režim rada.
*Turbo režim je zasnovan na maksimalnoj frekvenciji rada Dual Invertera sa optimizacijom logičkog rada grejača. Test je sproveden interno na osnovu standarda testiranja FHR u SAD.

Elegantni dizajn

LG-jev ekskluzivni četvrtasti dizajn i luksuzna srebrna boja čine ga odličnim dizajnom za enterijer.
Dobitnik nagrade Stylish Design DESIGN AWARD 2020 Reddot 2020 Dobitnik nagrade Stylish Design DESIGN AWARD 2020 Reddot 2020

Pametna Kontrola

Pomoću LG ThinQ aplikacije za pametni telefon, korisnici mogu jednostavno da kontrolišu i prate toplotnu pumpu, da proveravaju aktuelne temperature vode, podešavaju raspored rada i još toga.
Wi-Fi daljinsko upravljanje pomoću aplikacije LG ThinQ™ Wi-Fi daljinsko upravljanje pomoću aplikacije LG ThinQ™
 • Ikonica Toplotna pumpa

  Toplotna pumpa

  Grejanje vode pomoću funkcije toplotne pumpe

 • Ikonica Automatska pumpa

  Auto

  Automatski kontroliše funkcije toplotne pumpe i grejanja za optimalne performanse

 • Ikonica Turbo

  Turbo

  Funkcija povećanja toplote za brzo zagrevanje vode

 • Ikonica Odmor

  Odmor

  Smanjuje se gubitak energije dok se funkcija grejanja ne koristi

Različito mesto instalacije

Uz premijum i luksuzni dizajn, novi LG bojler sa inverterskom toplotnom pumpom je pogodan za postavljanje u garaži, kuhinji, perionici, kupatilu i bilo kojim drugim prostorima u vašem domu.
Različiti tipovi unutrašnje jedinice koji vam najviše odgovaraju Različiti tipovi unutrašnje jedinice koji vam najviše odgovaraju

Ekstremno trajanje

Garancija 10 godina

Garancija 10 godina

Korisnici mogu da budu bezbrižni uz garanciju od 10 godina na osnovne delove uređaja: rezervoar za vodu i kompresor. TUV Rheinland daje potvrdu za 10-godišnje trajanje DUAL Inverter Compressor-a dok keramički premaz rezervoara za vodu pruža otpornost na koroziju u trajanju od 10 godina na osnovu nemačkog standarda o keramici DIN 4753.
Jednostavna instalacija i održavanje

Jednostavna instalacija i održavanje

Jednosmerni ulaz mašine i izlazne cevi i žice koje se jednostavno povezuju u razvodnoj kutiji omogućavaju brzu i jednostavnu instalaciju. Pored toga, aplikacija LG ThinQ sadrži programe za alarm za servisiranje i samostalnu dijagnostiku za praktično održavanje.

Asortiman bojlera

Slika asortimana bojlera. Slika asortimana bojlera.
*Energetska efikasnost je bila testirana u nezagrevanom prostoru na 15 °C u skladu sa standardom EN16147 i sa profilom opterećenja L.

Preuzimanje kataloga i brošure i dokumenta

Title , Size Table List
Vrsta resursa Naziv Veličina
Leaflet 2024_THERMA V R290 Monobloc 8P leaflet_web_holo_O(with links).pdf File PDF5,841K
Catalogue (2024)_Therma V(AWHP)_Product_Catalogue_Fin.pdf File PDF42,894K
Leaflet THERMA V (AWHP) Split series leaflet.pdf File PDF6,180K
Leaflet THERMA V (AWHP) R290 Monobloc Hydro Unit leaflet.pdf File PDF5,495K
Leaflet THERMA V (AWHP) R32 Monobloc S leaflet.pdf File PDF4,614K