Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
02_feature_01_ID_01_Digital-Signage

Digital Signage

Doživite LG Digital Signage i povećajte svoju prodaju. Pronađite neočekivane pogodnosti za svoje poslovanje uz LG digitalno oglašavanje.

02_feature_01_ID_02_Commercial-TV

Komercijalni televizor

Sa LG Pro: Zahvaljujući svrsishodnom rešenju za oglašavanje kod hotelskih televizora, rukovodioci mogu da kreiraju sadržaj koji je usmeren na goste na jednostavan i lakši način.

02_feature_01_ID_03_OLED-Signage

OLED oglašavanje

OLED komercijalni ekrani sa dvostrukim prikazom koji su dostupni sa konfiguracijama flat i curved tiling

02_feature_01_ID_04_LED-Signage

LED oglašavanje

Zahvaljujući kompaktnim LED ekranima Smart LED Indoor Signage zatvoreni prostor će izgledati briljantno, a serija Smart LED Outdoor Signage LBS postaće prepoznatljivo sredstvo digitalnog prikaza za vaše poslovanje.