Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
03.feature_104_01.Indoor_LED_Signage_re_standard

LAS serija
(zatvoreni prostor)

LAS serija obuhvata raznovrsne popularne modele za zatvoreni prostor za različite primene unutar zatvorenog prostora. Modeli sa gusto napakovanim pikselima za visoku rezoluciju, tiha okruženja, standardni modeli za različita okruženja u zatvorenom prostoru i modeli velike svetline za prostrane lokacije.

03.feature_02.Outdoor-LED-Signage_re2_wide

LBS serija
(otvoreni prostor)

LBS serija se javlja u različitim oblicima za različite vrste primena na lokacijama na otvorenom. Osmišljeni i izrađeni da obezbede snažan kvalitet i vrhunski učinak, modeli LBS serije predstavljaju savršeno rešenje za LED ekrane za primenu na otvorenom.

03.feature_104_03.C-Display_D02

LG C-Display
Customer App

Preuzmite i proverite najnovije informacije o proizvodu uključujući referencu, alatku za konfigurisanje video zida, priručnik i podatke za kontakt.