Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
About-LG-Business_LG.com_PC_02_LG-Exceeds-Expectations-with-Innovative-Products_RS

LG premašuje očekivanja inovativnim proizvodima

Uz dugogodišnju istoriju dostignuća, kompanije LG je odlučna da održi svoj napredak. Neprekidno podstičemo svoj profesionalizam i preduzimamo korake sa ciljem da postanemo vodeća kompanija na globalnom nivou.Kompanija LG Electronics teži da poboljša kvalitet života i poslovanja klijenata uz vodeće proizvode i tehnologiju svetske klase.

white

Proširivanje usluga na klijente kompanije

Kompanija LG je čvrsto zastupljena u zonama B2C, kao što su kućni aparati, kućna zabava i mobilne komunikacije. Da bismo podržali budući razvoj na B2B tržištu, nastavljamo da razvijamo B2B portfelj. Takođe se pripremamo za promene u domenu industrije i potreba klijenata.

Kućna zabava Kućni aparati & Rešenja za vazduh Sistemska klimatizacija
Information Display System Air Conditioning Solar
Monitor Commercial Laundry Lighting
Styler ESS(Energy Storage System)
Compressor & Motor EMS(Energy Management Solution)
Membrane
About-LG-Business_LG.com_PC_05_Sustainable-Global-Partnership_RS

Održivo globalno partnerstvo

Kompanije LG Electronics poseduje snažnu globalnu mrežu. Posedujemo proizvodne pogone koji su u procesu proizvodnje, prodajna predstavništva i objekte za istraživanje i razvoj u 125 poslovnih jedinica širom sveta.