Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents
02_ModernDesign-D

Kako integrisani sistem za vruću vodu funkcioniše

Toplota koju generiše spoljašnja jedinica putem razmene toplote sa spoljašnjim vazduhom prenosi se do rezervoara za vruću vodu za domaćinstva da bi se omogućilo grejanje i topla voda. S obzirom na to da unutrašnja jedinica sadrži rezervoar za vodu, vruća voda i grejanje mogu da se obezbede bez dodatne instalacije rezervoara za vodu.

03_Split-Domestic-Hot-Water-Integrated-Works-Operation-Flow-D

Pojedinačna kontrola grejanja za 2 zasebne zone

THERMA V Split integrisani sistem za vruću vodu za domaćinstva može pojedinačno da kontroliše 2 zasebne zone sa 2 kola za grejanje da bi se zadovoljite različite potrebe za temperaturom u zatvorenom prostoru.

04_2nd-Heating-Circuit

Biranje i zakazivanje režima rada

THERMA V Split integrisani sistem za vruću vodu za domaćinstva radi u tri režima rada koje vi podešavate. U cilju smanjenja troškova za grejanje, podesite rad u režimu uštede. Za povećanje temperature u prostoriji , režim udobnosti je idealna opcija. Podesite željeni režim rada u željenoj vremenskoj zoni biranjem funkcije zakazivanja.

05_Optimized-Operation_new

Prijatno zagrevanje u skladu sa uslovima vremena

Temperatura izlazne vode će automatski biti usklađena sa spoljnom temperaturom putem rada u zavisnosti od vremenskih uslova. Ako se spoljašnja temperatura snizi, kapacitet grejanja za kuću će se povećati automatski da bi se održala ista sobna temperatura.

*Temperatura naznačena iznad je primer. Stvarna radna temperatura može da se prilagođava i podešava u skladu sa željom korisnika.

06_Save-Space-&-Time

Uštedite prostor uz integrisani sistem

Zahvaljujući sveobuhvatnom proizvoda sa integrisanom unutrašnjom jedinicom i rezervoarom za vodu, sa spoljašnjom jedinicom se povezuje samo jedan THERMA V Split integrisani sistem za vruću vodu za domaćinstva bez potrebe za dodatnom složenom instalacijom.

04-D-V01

Prijatno zagrevanje u skladu sa uslovima vremena

Temperatura izlazne vode će automatski biti usklađena sa spoljnom temperaturom putem rada u zavisnosti od vremenskih uslova. Ako se spoljašnja temperatura snizi, kapacitet grejanja za kuću će se povećati automatski da bi se održala ista sobna temperatura.

05-D-V01_D

Brzo i pouzdano grejanje pomoću Smart senzora

Jedinstveni inteligentni senzor kompanije LG sa tehnologijom za kontrolu pritiska i temperature detektuje pritisak direktno za bržu i tačniju reakciju na varijaciju opterećenja.

03-D

Energetska efikasnost uz LG inverter tehnologiju

LG je prikupio opširno znanje u oblasti tehnologija kompresora i motora, što se nalazi u osnovi energetske efikasnosti. LG inverter tehnologija smanjuje troškove za energiju tako što optimizuje učinak koristeći samo energiju potrebnu za rad.

06-D-V01_Vt

Rad u hitnim slučajevima

Čak i u slučaju iznenadne greške, THERMA V nastavlja sa neprekidnom proizvodnjom toplote do obavljanja servisa. U slučaju manje greške koja je uglavnom izazvana kvarom senzora, rad ciklusa pumpe za grejanje se forsira. Kod većih grešaka izazvanih kvarovima u delovima ciklusa, aktivira se električni grejač koji održava grejanje.