Prebaci na sadržaj

Brzo i efikasno pranje sa LG Turbowash tehnologijom

Brzo i efikasno pranje
sa LG Turbowash tehnologijom

LG Turbowash tehnologija koristi specijalnu mlaznicu pomoću koje pranje može biti završeno za manje od jednog sata. Bićete uvek zadovoljni efikasnošću pranja, koje će vam uštediti vreme i energiju.

Saznajte više o TurboWash tehnologiji
Pametan Izbor za Bolje Sutra

PAMETAN IZBOR
ZA BOLJE SUTRA

Da li vam se odeća suši na različitim mestima
u kući? Preporučujemo vam F1695RDH7,
sa kapacitetom od 12/8 kg koja može da pere
i suši odeću cele porodice u isto vreme.
Zahvaljujući ECO Hybrid tehnologiji,
ne samo da štedite vreme i energiju, već i vodu!

F1695RDH7 ECO hibrid mašina sa parom za pranje i sušenje veša

ZAISTA VELIKA!

Kada smo osmišljavali model kapaciteta 11 kg,
znali smo da ovde veće znači i bolje. U bubnju
većeg kapaciteta perite i glomazne predmete,
pored običnog pranja, i uštedite više vremena
za porodicu.

F1443KDS7 Inverter Direct Drive veš mašina

6 Motion Direct Drive veš mašine

LG 6 Motion Direct Drive veš mašina će vam svaki put pružiti neverovatan učinak pranja i neuporedive rezultate. Spremite se da doživite veš mašinu sa šest načina kretanja i Direct Drive tehnologijom, koja ima program za svaku vrstu tkanine. Saznajte više

Šest načina pranja koje nude LG 6 Motion Direct Drive veš mašine omogućavaju vam da izaberete onaj koji vama odgovara:

Prevrtanje: Standardan način rada veš mašine okretanjem.

Trljanje: Intenzivno – tokom dotoka vode u LG 6 Motion veš mašinu, kombinacijom pokreta trljanja i podizanja u talasima postiže se figura u obliku broja 8 i jak mlaz vode. Time se postiže bolje i brže rastvaranje deterdženta u prahu.

Valjanje: Tihi način pranja – na ovaj način veš se valja ispod nivoa vode. Time se stvara veći stepen trenja sa unutrašnjom stranom bubnja, čime se odeća manje oštećuje. Prema tome, ovaj način rada je efikasniji, ali i nežniji.

Ljuljanje: Osetljiva odeća – nežni pokreti ljuljanja koje nudi Direct Drive veš mašina imaju oblik srca, kojima se veš pere ispod nivoa voda.

Filtriranje: Savršeni sprej – kombinacijom okretanja i spreja iz vodenih tuševa stvara se pokret filtriranja. Ovim načinom kretanja veš se potapa brže i ravnomernije.

Pritiskanje: Sprečavanje nabora – u konvencionalnim veš mašinama odeća se sabija u unutrašnjem bubnju posle centrifugiranja. Da bi se smanjio ovaj efekat, u konvencionalnim mašinama se okreće bubanj, samo u jednom smeru, čime se ne dozvoljava da odeća lako padne. Ponavljanjem rotiranja i zaustavljanja u LG veš mašini sa šest načina kretanja i Direct Drive tehnologijom sprečava se nastajanje nabora na odeći.

Nedavno pregledano

zatvori