Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Održivost

Održivost

Bićete prebačeni na website, van kontrole LG Electronics Srbija, koji je namenjen međunarodnom pristupu. Informacije sadržane u tom website-u ne moraju da važe za teritoriju Republike Srbije. Preporučujemo da pogledate marketing i informacioni materijal namenjen vašoj zemlji. Ovaj website takođe sadrži "Vizije budućnosti" tj. izjave koje se odnose na buduće, ne prošle, događaje i proizvode. Vizije budućnosti su, shodno svojoj prirodi, do određenog stepena neizvesne. Ove neizvesnosti mogu doprineti da realni rezultati budu drugačiji od onih prikazanih u Vizijama budućnosti na ovom sajtu.

PRIHVATAM