Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Sve velike stvari se grade na suštini

Šta proizvodi LG SIGNATURE imaju zajedničko sa izuzetnim arhitekturama? Svi su izuzetno funkcionalni, lepi i sažetak su sopstvene jedinstvene suštine.

LG SIGNATURE brend film

Šta je Izuzetnost? Rečima se ne može opisati. Jednostavno je prepoznate kada je VIDITE, OKUSITE, UDAHNETE i kada je OSETITE.

Brand-story_08_Disclaimer_pxinnewRS

Brand-story_09_p_B type

Umetnost suštine

Svaki vrhunski proizvod LG SIGNATURE temeljno je projektovan tako da bude vizuelno zapanjujuć, a istovremeno i dalje veran svojoj suštini: pruža predivni užitak ljudskim čulima. Upoznajte se sa našom linijom revolucionarnih proizvoda.


Imate li pitanja?

Dajte da pomognemo. Izaberite tip podrške pomoću donjih ikonica: