Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

TWINWash™

RS_TWINWash24_2018_Feature_Story_01_Intro_D_21012019

Pojavljivanje mašine LG TWINWash™ označava početak nove ere u dizajnu uređaja, u kojoj ispunjavanje zahteva svakodnevnog života postaje praktičnije, a čak i pruža zadovoljstvo.

Kompanija LG Electronics proučavala je kako se veš pere širom sveta. Iako najnovije mašine za pranje prevazilaze svoje prethodnike u učinku i praktičnosti, pranje veša i dalje je za većinu korisnika tek nešto više od teške rutine.

Povećana zastupljenost specijalizovanih vrsta odeće i varijacije u tkaninama i teksturama doveli su do veće potrebe za zasebnim rutinama pranja. Time se samo povećalo vreme koje korisnici provode u pranju veša, a ovaj zadatak je postao stresniji.

Kompanija LG je počela da istražuje mogućnost mašine za pranje koja omogućava istovremene zasebne cikluse pranja kojim bi takođe lako mogle da se operu male količine veša. Kompanija LG je izabrala dizajn koji je uključivao dodatak mini mašine za pranje ispod standardne komore za pranje.

Sa ciljem da se maksimalno povećaju korisnost i jednostavnost postavljanja, kompanija LG je počela da radi na kompaktnoj, a efikasnoj mašini za pranje. To usavršavanje dizajna dovelo je do razvoja 40% manjeg patentiranog Direct Drive motora koji može da se smesti u predodređeni prostor druge mašine.

Kada su obe komore korišćene istovremeno, to je dovelo do značajne emisije buke i vibracija. Kompanija LG je otklonila te probleme postavljanjem naprednog sistema vešanja koji apsorbuje udarce i koji upotpunjuje patentirani DD motor.

*Taj glavni sistem vešanja mašine za pranje koji je istaknut na slici dostupan je samo kod modela od 12 kg.

Jednostavno upravljajte svojim uređajima

TWINWash™ maksimalno povećava zadovoljstvo korisnika kombinovanjem najboljih znanja kompanije LG u tehnologiji mašine za pranje, kao i uvida stečenih kroz povratne informacije korisnika. Inovacija usmerena na korisnika na ekranu mašine TWINWash™ omogućuje korisnicima širom sveta da konačno uživaju u pranju veša.