Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

TWINWash™

RS_TWINWash24_2018_Feature_Usage_01_Intro_D_21012019

Briga o zdravlju porodice

Zasebno pranje veša omogućava vam da vodite brigu o zdravlju svoje porodice. Mašina TWINWash™ dolazi sa odvojenom gornjom i donjom mašinom za istovremeno pranje različitih vrsta veša.

Global_TWINWash24_2018_Feature_Usage_02_2_Underwear_D

Perite odvojeno donji veš

Kako možemo da peremo donji veš i blatnjavi dres istovremeno, a da ne narušavamo higijenu?

Global_TWINWash24_2018_Feature_Usage_02_3_Baby_D

Zaštitite osetljivu odeću za bebe

Da bih mogla da koristim deterdžent za bebe, odeću za bebe perem odvojeno od odeće za odrasle, jer ta situacija zahteva višestruke cikluse pranja.

Global_TWINWash24_2018_Feature_Usage_02_4_Towel_D

Oslobodite se prašine sa peškira

Zašto kada zajedno perete odeću i peškire, na peškire dospeva više prašine?

Čuvar boja

Nema potrebe da brinete o gubitku boja i nenamernom prenošenju boja prilikom pranja odeće koja je razvrstana po boji. Korišćenjem mašine TWINWash™, možete zasebno da perete belu odeću i odeću drugih boja istovremeno.

Global_TWINWash24_2018_Feature_Usage_03_2_ColorCare_D

Sačuvajte originalne boje i belu boju

Pranje bele odeće i odeće u drugim bojama korišćenjem standardne mašine za pranje prilično je nepraktično i iziskuje dosta vremena – a takođe sam svaki put vezana za jedan deterdžent.

Nega tkanina

Mašina TWINWash™ ima različite režime pranja kako bi se ispunili zahtevi svake vrste veša, što omogućava korisnicima da peru dve količine veša istovremeno uz svođenje oštećenja odeće na minimum.

*Poznati wfk institut za testiranje pregledao je program ručnog pranja mašine LG TWINWash Mini i potvrdio je njegovu efikasnost.

Briga o energiji

Ne morate da čekate da se veš nagomila. Takođe ne morate da brinete ni o potrošnji energije. Jednostavno perite malu količinu veša u mini mašini.

ŽIVOT UZ LG TWINWASH™

Lakoća uz TWINWash™

Pranje i centrifuga za dve količine veša istovremeno uz LG TWINWash™.

Perite zasebno

Perite obojenu i belu odeću zasebno uz LG TWINWash™.