Besplatna Ugradnja

Besplatna Ugradnja


Za 2014 LG Inverter klima uređaje od 12.000BTU

Besplatna ugradnja uslovi promocije

LG AC Akademija

Prijavite se za najnovije, besplatne HVAC treninge!

LG AC Akademija
LG Athena Inverter V - Leto tokom zime

Leto tokom zime

Unesite toplinu u svoj dom tokom zime,
uz pomoć LG Inverter klima uređaja.
Energetski efikasni, stilizovani uređaji
donose nečujan i dugotrajan rad.

LG Athena Inverter V H09AK
  • 1
  • 2
  • 3

Klima uređaji

Kada sunce ugreje, možete da rashladite svoj dom pomoću LG sobnog klima uređaja. Zahvaljujući brzom podešavanju temperature u prostoriji, sada možete da se opustite i uživate. Saznajte više

Saznajte više o inovativnim funkcijama i mogućnostima koje nude LG klima-uređaji:

LG klima uređaji sadrže širok opseg funkcija koje omogućavaju da u svakoj prostoriji, u zavisnosti od veličine, prilagodite temperaturu i potrošnju energije, kako biste ostvarili optimalne uslove. Kod izbora klime uzmite u obzir: broj prozora u prostoriji i ulaza, osunčanost prostorije i broj električnih uređaja koji emituju toplotu.

Ocena energetske efikasnosti (EER): Svaki LG klima uređaj ima EER koji meri koliko energije je potrebno kako bi klima radila u određenim uslovima. Što je viši EER to je veća ušteda energije. Kompanija LG učestvuje u programu označavanja proizvoda oznakom EnergyStar® koja pokazuje energetsku efikasnost proizvoda.


Daljinska kontrola: Samo jednim pritiskom na taster možete da podesite temperaturu i strujanje vazduha klime u celoj prostoriji.

Tajmer sa programiranjem: LG klima-uređaji sa tajmerima sa programiranjem omogućavaju da rashladite ili ugrejete dom pre nego što stignete sa posla i da ih isključite kada svi izađu iz kuće.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori