Prebaci na sadržaj

Neverovatni bioskopski doživljaj sa 9.1 kn. surroundom

NEVEROVATNI
BIOSKOPSKI DOŽIVLJAJ
SA 9.1 kn. SURROUNDOM

Neka nova dimenzija zvuka sa svih strana.
Novi 9.1 kanalni sistem sa 4 vertikalna zvučnika
ispuniće vaš prostor čistim zvukom sa svih strana.

BH9540TW SMART 3D BLU-RAY HOME CINEMA

Da li ste spremni za najbolje?

Da li ste spremni za kućni bioskop koji vam pruža
neverovatan 3D zvuk sa 9.1 uspravnim zvučnicima
i funkcijom ekspanzije 3D zvučnog polja? Kućni
bioskop koji vam pruža obilje zabave!

Više informacija

Smart 3D kućni bioskop

Zvuk i slika kakve ste oduvek zamišljali u svom domu. 3D kućni bioskopi ne donose samo sliku 3D kvaliteta, već i bogat i kristalno jasan zvuk koji ispunjava svaki kutak vaše sobe. Saznajte više

LG Smart 3D kućni bioskop sa najrealnijim 3D doživljajem zvuka. Da li ste se ikada pitali kako bi bilo čuti 3D zvuk umesto da samo gledate 3D sliku? 3D kućni bioskop vam omogućava doživljaj nove dimenzije zvuka. U sebi objedinjuje full HD audio sistem i dodaje vertikalnu dimenziju uobičajenom surround sistemu kućnog bioskopa, kako bi se upotpunio 3D doživljaj. Probudite svoja čula sa stvarnim 3D zvukom i uživajte u sjajnom bioskopskom 3D iskustvu.

Opcije koje nudi su USB snimanje, reprodukcija sa spoljnog hard diska, moćni surround zvučnici, veliki izbor audio formata (mp3, WMA, MPEG, DTS HD audio visoke rezolucije i drugi), širok spektar video formata (MPEG2 i MPEG4, DivX HD itd.), FM radio sa memorisanim frekvencijama.

Uživajte u funkcijama kao što su tehnologija pojačavanja 3D zvuka, bežični zadnji zvučnici koji zauzimaju malo mesta, kao i Smart podrška: zabavni video sadržaj, igrice, aplikacije i veza sa društvenim centrima i još mnogo drugih funkcija. Svako od ovih rešenja kućnog bioskopa vam nudi neprevaziđen surround zvuk.

Nedavno pregledano

zatvori