Prebaci na sadržaj

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa
LG X-Boom Theater

X-Boom Theater, sistem kućnog bioskopa nove generacije, opremljen dvostrukim sabvuferima, daje vam dubok i moćan bas-zvuk. Kombinovanje postojećih 6 zvučnika vašeg sistema za kućni bioskop u 2 kule omogućava lako postavljanje i uštedu prostora. Takođe, sa podrškom za Bluetooth, možete slobodno da uživate u muzici sa pametnog telefona.

Saznajte više
Zabava sa imerzivnim Surround zvukom

Zabava sa imerzivnim
Surround zvukom

• 5.1ch 1200W
• 3D Blu-ray
• DVD kućni bioskop

Saznajte više
Živite trenutke, delite muziku

Živite trenutke, delite muziku

Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku koja će vas okruživati
Pretražite, strimujte i delite svoju omiljenu muziku. Ispunite dom sa neprekidnim zvukom. LG stilizovan
i snažan soundbar donosi imerzivni zvuk kroz celu prostoriju.

Saznajte više

Smart 3D kućni bioskop

Zvuk i slika kakve ste oduvek zamišljali u svom domu. 3D kućni bioskopi ne donose samo sliku 3D kvaliteta, već i bogat i kristalno jasan zvuk koji ispunjava svaki kutak vaše sobe. Saznajte više

LG Smart 3D kućni bioskop sa najrealnijim 3D doživljajem zvuka. Da li ste se ikada pitali kako bi bilo čuti 3D zvuk umesto da samo gledate 3D sliku? 3D kućni bioskop vam omogućava doživljaj nove dimenzije zvuka. U sebi objedinjuje full HD audio sistem i dodaje vertikalnu dimenziju uobičajenom surround sistemu kućnog bioskopa, kako bi se upotpunio 3D doživljaj. Probudite svoja čula sa stvarnim 3D zvukom i uživajte u sjajnom bioskopskom 3D iskustvu.

Opcije koje nudi su USB snimanje, reprodukcija sa spoljnog hard diska, moćni surround zvučnici, veliki izbor audio formata (mp3, WMA, MPEG, DTS HD audio visoke rezolucije i drugi), širok spektar video formata (MPEG2 i MPEG4, DivX HD itd.), FM radio sa memorisanim frekvencijama.

Uživajte u funkcijama kao što su tehnologija pojačavanja 3D zvuka, bežični zadnji zvučnici koji zauzimaju malo mesta, kao i Smart podrška: zabavni video sadržaj, igrice, aplikacije i veza sa društvenim centrima i još mnogo drugih funkcija. Svako od ovih rešenja kućnog bioskopa vam nudi neprevaziđen surround zvuk.

Nedavno pregledano

zatvori