Slijedite izbornik za verziju webOS-a na vašem TV-u, a zatim odaberite opciju za resetiranje.
Vraćanje TV-a na tvorničke postavke briše spremljene postavke, podatke o računu, preuzete aplikacije i druge podatke.
Vraćanje televizora na tvorničke postavke briše sve spremljene postavke i informacije, uključujući postavke slike i zvuka, podatke o računu i preuzete aplikacije.
Nakon resetiranja, morat ćete ponovno postaviti TV. Prije nego nastavite, provjerite je li potreban tvornički reset.
Kako vratiti svoj LG TV na tvorničke postavke
Pritisnite tipku Postavke (zupčanik) ili Utišaj na daljinskom upravljaču tri puta zaredom. Vaš TV će prikazati verziju webOS-a.
Korak 1. Otvori izbornik za resetiranje postavki
- Televizori iz 2026. ili novijih godina (webOS 26 ili noviji): Pritisni Postavke na daljinskom, zatim odaberi Sve postavke, Sustav i Resetiraj na početne postavke.
- Televizori od 2021. do 2025. (webOS 6.0 do 25): Pritisni Postavke na daljinskom, zatim idi na Sve postavke, Općenito, Sustav i odaberi Resetiraj na početne postavke.
- Televizori iz 2020. (webOS 5.0): Pritisni Postavke na daljinskom, zatim idi na Sve postavke, Podrška i odaberi Resetiraj na početne postavke.
- Televizori iz 2019. ili stariji (webOS 4.5 ili ranije): Pritisni Postavke na daljinskom, zatim idi na Sve postavke, Općenito, i odaberi Resetiraj na početne postavke.
Korak 2. Odaberite opciju resetiranja
- Resetiraj sve: Vraća sve postavke i informacije na tvorničke postavke, uključujući postavke slike i zvuka, podatke o računu i preuzete aplikacije.
- Resetiraj sve osim mrežnih postavki: Vraća sve postavke osim mrežnih na tvorničke postavke. Dostupno na nekim modelima izdanim 2024. ili kasnije.
Korak 3. Još uvijek trebate pomoć?
Ako se problem nastavi, zatražite servis za popravak.
Često postavljana pitanja
- Q.Što da radim ako zaboravim lozinku i ne mogu resetirati TV?
-
A.Ako zadana lozinka, 0000, ne radi, lozinka je promijenjena.
Kontaktirajte LG korisničku podršku za pomoć.
- Q.Hoću li se morati ponovno prijaviti na Netflix i YouTube nakon resetiranja televizora?
-
A.Da. Vraćanje TV-a na tvorničke postavke briše podatke o računu i podatke spremljene na TV-u.
Nakon resetiranja, otvorite svaku aplikaciju i ponovno se prijavite s ID-jem računa i lozinkom.
Pomaknite se lijevo ili desno da provjerite sadržaj.
Ovaj vodič temelji se na standardnim modelima. Izbornik postavki može se razlikovati ovisno o modelu.
