Følg menystien for TV-ens webOS-versjon, og velg deretter et tilbakestillingsalternativ.
Å tilbakestille TV-en til fabrikkinnstillinger sletter lagrede innstillinger, kontoinformasjon, nedlastede apper og annen data.
Å tilbakestille TV-en til fabrikkinnstillinger sletter alle lagrede innstillinger og informasjon, inkludert bilde- og lydinnstillinger, kontoinformasjon og nedlastede apper.
Etter tilbakestillingen må du sette opp TV-en på nytt. Før du fortsetter, sørg for at en fabrikkinnstilling er nødvendig.
Hvordan tilbakestille LG-TV-en din til fabrikkinnstillinger
Trykk på Innstillinger (gir) eller dempe-knappen på TV-fjernkontrollen tre ganger på rad. TV-en din vil vise webOS-versjonen.
Trinn 1. Åpne menyen for tilbakestilling av innstillinger
- TV-er fra 2026 eller nyere (webOS 26 eller nyere): Trykk på Innstillinger på fjernkontrollen, velg deretter Alle innstillinger, System, og Tilbakestill til startinnstillinger.
- TV-er fra 2021 til 2025 (webOS 6.0 til 25): Trykk Innstillinger på fjernkontrollen, gå deretter til Alle innstillinger, Generelt, System, og velg Tilbakestill til Initialinnstillinger.
- 2020-TV-er (webOS 5.0): Trykk på Innstillinger på fjernkontrollen, gå deretter til Alle innstillinger, Support, og velg Tilbakestill til Initialinnstillinger.
- TV-er fra 2019 eller tidligere (webOS 4.5 eller tidligere): Trykk Innstillinger på fjernkontrollen, gå deretter til Alle innstillinger, Generelt, og velg Tilbakestill til Initialinnstillinger.
Trinn 2. Velg et tilbakestillingsalternativ
- Tilbakestill alt: Returnerer alle innstillinger og informasjon til fabrikkinnstillinger, inkludert bilde- og lydinnstillinger, kontoinformasjon og nedlastede apper.
- Tilbakestill alle unntatt nettverksinnstillinger: Returnerer alle innstillinger unntatt nettverksinnstillinger til fabrikkinnstillinger. Tilgjengelig på noen modeller utgitt i 2024 eller senere.
Steg 3. Trenger du fortsatt hjelp?
Hvis problemet fortsetter, be om en reparasjonstjeneste.
Ofte stilte spørsmål
- Q.Hva bør jeg gjøre hvis jeg glemmer passordet mitt og ikke klarer å tilbakestille TV-en?
-
A.Hvis standardpassordet, 0000, ikke fungerer, er passordet endret.
Kontakt LG kundeservice for hjelp.
- Q.Må jeg logge inn på Netflix og YouTube igjen etter å ha tilbakestilt TV-en?
-
A.Ja. Å tilbakestille TV-en til fabrikkinnstillinger sletter kontoinformasjonen og dataene som er lagret på TV-en.
Etter tilbakestillingen åpner du hver app og logger inn igjen med konto-ID og passord.
Beveg deg til venstre eller høyre for å sjekke innholdet.
Denne guiden er basert på standardmodeller. Innstillingsmenyen kan variere etter modell.

