Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

DP542H

Glavne karakteristike

  • 1080p Full HD skaliranje
  • Multimedijalna reprodukcija
  • USB ulaz
  • HDMI ulaz

DOSTUPNO KOD:

Multimedijalna reprodukcija

Pustite svoje audio i video sadržaje lako i jednostavno. Udobno se smestite, pustite MP3, WMA ili JPEG snimke i uživajte.

USB 2.0 reprodukcija

Želite da pogledate najlepše snimke sa porodičnog odmora ili snimke sa koncerta vaše omiljene rok-grupe? USB Media Host funkcija LG !THISMODEL! DVD plejera omogućava vam da pogledate fotografije, da gledate video zapise i da slušate muziku sa USB memorijskih uređaja.

1080p Full HD skaliranje

Sad će se videti i najsitniji detalj! Funkcija "Skaliranje na Full HD rezoluciju" čini obične slike izrazito kvalitetnim, obezbeđuje Full HD kvalitet slike, tako da omogućava vam da uživate u neverovatno jasnom i detaljnom vizuelnom doživljaju.

Opšte karakteristike
Gledanje
Ulazi/Izlazi
Diskovi koje je moguće reprodukovati
AV format
Dodatni pribor
Težina (kg)
Dimenzije (mm)

PITANJA? DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Jednostavno izaberite opciju podrške sa sledećih ikona: