Postupujte podľa cesty po menu pre verziu webOS vášho televízora a potom vyberte možnosť resetu.
Obnovenie televízora na továrenské nastavenia vymaže uložené nastavenia, informácie o účte, stiahnuté aplikácie a ďalšie údaje.
Obnovenie televízora na továrenské nastavenia vymaže všetky uložené nastavenia a informácie, vrátane nastavení obrazu a zvuku, informácií o účte a stiahnutých aplikácií.
Po resete budete musieť televízor znova nastaviť. Predtým, než budete pokračovať, uistite sa, že je potrebné továrenské resetovanie.
Ako nastaviť LG televízor na továrenské nastavenia
Stlačte tlačidlo Settings (gear) alebo Stlmiť na ovládači televízora trikrát za sebou. Vaša TV zobrazí verziu webOS.
Krok 1. Otvorte menu Reset Settings
- Televízory z roku 2026 alebo novšie (webOS 26 alebo novší): Stlačte nastavenia na diaľkovom ovládači, potom vyberte Všetky nastavenia, systém a Obnoviť na počiatočné nastavenia.
- Televízory z rokov 2021 až 2025 (webOS 6.0 až 25): Stlačte Nastavenia na diaľkovom ovládači, potom choďte na Všetky nastavenia, Všeobecné, Systém a vyberte Obnoviť na počiatočné nastavenia.
- Televízory z roku 2020 (webOS 5.0): Stlačte nastavenia na diaľkovom ovládači, potom choďte do Všetkých nastavení, Podpora a vyberte Obnoviť na počiatočné nastavenia.
- Televízory z roku 2019 alebo staršie (webOS 4.5 alebo staršie): Stlačte Nastavenia na diaľkovom ovládači, potom choďte do Všetkých nastavení, Všeobecné, a vyberte Obnoviť na počiatočné nastavenia.
Krok 2. Vyberte možnosť resetu
- Resetovať všetko: Vráti všetky nastavenia a informácie na ich továrenské nastavenia, vrátane nastavení obrazu a zvuku, informácií o účte a stiahnutých aplikácií.
- Resetovať všetky okrem sieťových nastavení: Obnoví všetky nastavenia okrem sieťových nastavení na továrenské nastavenia. Dostupné na niektorých modeloch vydaných v roku 2024 alebo neskôr.
Krok 3. Stále potrebujete pomoc?
Ak problém pretrváva, požiadajte o opravu.
Často kladené otázky
- Q.Čo mám robiť, ak zabudnem heslo a nedokážem resetovať televízor?
-
A.Ak predvolené heslo 0000 nefunguje, heslo bolo zmenené.
Kontaktujte zákaznícku podporu LG pre pomoc.
- Q.Budem sa musieť po resetovaní televízora znova prihlásiť na Netflix a YouTube?
-
A.Áno. Obnovenie televízora na továrenské nastavenia vymaže informácie o účte a dáta uložené na televízore.
Po resete otvorte jednotlivé aplikácie a prihláste sa znova pomocou svojho účtu a hesla.
Pohybujte sa doľava alebo doprava, aby ste skontrolovali obsah.
Tento sprievodca je založený na štandardných modeloch. Menu nastavení sa môže líšiť podľa modelu.

