Bioskop i centar zabave u
Vašoj dnevnoj sobi

Pored vrhunskog Blu-ray kvaliteta, oduševiće
vas jedinstveno kreiranim zvučnicima,
zahvaljujući Smart funkciji omogućava
bogatstvo video materijala i aplikacija,
tako da vam nikad neće biti dosadno.

Više informacija
  • 1

Blu-ray kućni bioskop

Jednostavna elegancija uz najbolju zabavu – to je LG Blu-ray kućni bioskop. Reprodukcija 3D ili 2D Blu-ray ili DVD filmova uz perfektan zvuk, kao i puno Smart funkcija i mogućnost reprodukcije sa eksternog hard diska su vam dostupni. Saznajte više

Smart 3D Blu-ray sa 5.1 sistemom zvučnika bioskopa omogućava da uživate u stvarnom 3D doživljaju uz Tallboy zvučnike dizajnirane u stilu minimalizma, koji predstavljaju ukras u sobi i pružaju sadržajnu zabavu svojim Smart funkcijama čak i kada nema ničeg interesantnog na televiziji.

Smart 3D Blu-ray kućni bioskopi imaju klasičan dizajn. Podržavaju funkciju DLNA koja omogućava da filmovi, fotografije, muzika i sl. koji se nalazi na PC kompjuteru budu prikazani na velikom ekranu povezivanjem različitih uređaja tako da nije potrebno prenošenje podataka sa USB-a ili CD diska. Tu je i funkcija Wi-Fi Direct™ koja omogućava bežično deljenje datoteka među digitalnim uređajima. Tu je i podrška za iPod/iPhone/iPad uređaje. Dostupne su i 3D surraound funkcije, Bluetooth i eksterna HDD reprodukcija.

LG Blu-ray kućni bioskopi imaju i inovativnu funkciju Netcast™. NetCast™ Entertainment Access vam omogućava da trenutno strimujete praktično neograničene zabavne sadržaje, od Web Albums do AccuWeather, direktno na vaš TV preko interneta tako da vam nije potreban kompjuter.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori