Prebaci na sadržaj

Neverovatni bioskopski doživljaj sa 9.1 kn. surroundom

NEVEROVATNI
BIOSKOPSKI DOŽIVLJAJ
SA 9.1 kn. SURROUNDOM

Neka nova dimenzija zvuka sa svih strana.
Novi 9.1 kanalni sistem sa 4 vertikalna zvučnika
ispuniće vaš prostor čistim zvukom sa svih strana.

BH9540TW SMART 3D BLU-RAY HOME CINEMA

Bioskop i centar zabave u
Vašoj dnevnoj sobi

Pored vrhunskog Blu-ray kvaliteta, oduševiće
vas jedinstveno kreiranim zvučnicima,
zahvaljujući Smart funkciji omogućava
bogatstvo video materijala i aplikacija,
tako da vam nikad neće biti dosadno.

Više informacija

Blu-ray kućni bioskop

Jednostavna elegancija uz najbolju zabavu – to je LG Blu-ray kućni bioskop. Reprodukcija 3D ili 2D Blu-ray ili DVD filmova uz perfektan zvuk, kao i puno Smart funkcija i mogućnost reprodukcije sa eksternog hard diska su vam dostupni. Saznajte više

Smart 3D Blu-ray sa 5.1 sistemom zvučnika bioskopa omogućava da uživate u stvarnom 3D doživljaju uz Tallboy zvučnike dizajnirane u stilu minimalizma, koji predstavljaju ukras u sobi i pružaju sadržajnu zabavu svojim Smart funkcijama čak i kada nema ničeg interesantnog na televiziji.

Smart 3D Blu-ray kućni bioskopi imaju klasičan dizajn. Podržavaju funkciju DLNA koja omogućava da filmovi, fotografije, muzika i sl. koji se nalazi na PC kompjuteru budu prikazani na velikom ekranu povezivanjem različitih uređaja tako da nije potrebno prenošenje podataka sa USB-a ili CD diska. Tu je i funkcija Wi-Fi Direct™ koja omogućava bežično deljenje datoteka među digitalnim uređajima. Tu je i podrška za iPod/iPhone/iPad uređaje. Dostupne su i 3D surraound funkcije, Bluetooth i eksterna HDD reprodukcija.

LG Blu-ray kućni bioskopi imaju i inovativnu funkciju Netcast™. NetCast™ Entertainment Access vam omogućava da trenutno strimujete praktično neograničene zabavne sadržaje, od Web Albums do AccuWeather, direktno na vaš TV preko interneta tako da vam nije potreban kompjuter.

Nedavno pregledano

zatvori