Prebaci na sadržaj

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa
LG X-Boom Theater

X-Boom Theater, sistem kućnog bioskopa nove generacije, opremljen dvostrukim sabvuferima, daje vam dubok i moćan bas-zvuk. Kombinovanje postojećih 6 zvučnika vašeg sistema za kućni bioskop u 2 kule omogućava lako postavljanje i uštedu prostora. Takođe, sa podrškom za Bluetooth, možete slobodno da uživate u muzici sa pametnog telefona.

Saznajte više
Zabava sa imerzivnim Surround zvukom

Zabava sa imerzivnim
Surround zvukom

• 5.1ch 1200W
• 3D Blu-ray
• DVD kućni bioskop

Saznajte više
Živite trenutke, delite muziku

Živite trenutke, delite muziku

Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku koja će vas okruživati
Pretražite, strimujte i delite svoju omiljenu muziku. Ispunite dom sa neprekidnim zvukom. LG stilizovan
i snažan soundbar donosi imerzivni zvuk kroz celu prostoriju.

Saznajte više
Snaga i elegancija u jednom audio sistemu

Savršeni dodatak uz vaš TV. Ukoliko nemate mesta za kučni bioskop, a želite moćni zvuk, LG Soundplate je savršen izbor.

LG SoundPlate LAP250H

Blu-ray kućni bioskop

Jednostavna elegancija uz najbolju zabavu – to je LG Blu-ray kućni bioskop. Reprodukcija 3D ili 2D Blu-ray ili DVD filmova uz perfektan zvuk, kao i puno Smart funkcija i mogućnost reprodukcije sa eksternog hard diska su vam dostupni. Saznajte više

Smart 3D Blu-ray sa 5.1 sistemom zvučnika bioskopa omogućava da uživate u stvarnom 3D doživljaju uz Tallboy zvučnike dizajnirane u stilu minimalizma, koji predstavljaju ukras u sobi i pružaju sadržajnu zabavu svojim Smart funkcijama čak i kada nema ničeg interesantnog na televiziji.

Smart 3D Blu-ray kućni bioskopi imaju klasičan dizajn. Podržavaju funkciju DLNA koja omogućava da filmovi, fotografije, muzika i sl. koji se nalazi na PC kompjuteru budu prikazani na velikom ekranu povezivanjem različitih uređaja tako da nije potrebno prenošenje podataka sa USB-a ili CD diska. Tu je i funkcija Wi-Fi Direct™ koja omogućava bežično deljenje datoteka među digitalnim uređajima. Tu je i podrška za iPod/iPhone/iPad uređaje. Dostupne su i 3D surraound funkcije, Bluetooth i eksterna HDD reprodukcija.

LG Blu-ray kućni bioskopi imaju i inovativnu funkciju Netcast™. NetCast™ Entertainment Access vam omogućava da trenutno strimujete praktično neograničene zabavne sadržaje, od Web Albums do AccuWeather, direktno na vaš TV preko interneta tako da vam nije potreban kompjuter.

Nedavno pregledano

zatvori