Prebaci na sadržaj

DODACI ZA TV ZA VRHUNSKU ZABAVU

DODACI ZA TV
ZA VRHUNSKU ZABAVU


Dodaci za LG televizore, od Cinema 3D naočara
do Magic daljinskog, unaprediće vaš doživljaj gledanja.

Dodaci za TV

Želite li još zabave? U tome vam pomažu najnoviji dodaci za LED i LCD TV. Od 3D naočara i daljinskih upravljača Magic Motion, pa do držača za montažu na zid, dodaci za TV definišu nove standarde sistema za kućnu zabavu. Saznajte više

LG TV pribor obuhvata:

3D naočari: Lagane i udobne. 3D naočari su dodatak za TV koji je neophodan kako biste doživeli 3D kvalitet kućnog bioskopa koji omogućava da osetite 3D magiju iz udobnosti vaše sobe.

Tanki držač za montažu na zid: Dostupan je u različitim veličinama i kompatibilan sa raznim LG televizorima. Ovaj dodatak za TV omogućava jednostavno postavljanje TV-a na zid kako bi njegov moderan i stilizovan dizajn ulepšao vašu sobu.

Magic Motion daljinski upravljač: Poput čarobnog štapića, daljinski upravljač pomaže da savršeno precizno izaberete željenu funkciju.

Wi-Fi USB adapter: Ovaj adapter je više od pribora za TV – omogućava povezivanje i direktan pristup sadržajima kao što su YouTube, Skype, Picasa, filmovi na zahtev itd. Sve što vam je potrebno su internet veza i modem.

Nedavno pregledano

zatvori