10 godina LG OLED.
Deceniju na vrhu.

*Izvor: Omdia. Broj isporučenih komada u periodu 2013–2022. Rezultati nisu odraz favorizovanja kompanije LG Electronics. Svako oslanjanje na ove rezultate pada na rizik treće strane. Za više detalja posetite https://www.omdia.com/.
Pojavljuje se ravan ekran. Okreće se na bočnu stranu i otkriva samo 2 sloja sa tekstom „Samosvetleći”. Zatim se prikazuje bočna strana i rotira se napred otkrivajući tanke dimenzije uz tekst „tanji”. Ekran se zatim rola kao prostirka uz tekst „rola se”. Nakon što se odmota, ekran se savija pored prikazane reči „savitljiv”. Tekst „42 inča” prikazuje se u gornjem desnom uglu ekrana. Ekran se rasklapa i prikazuje se najveći OLED od „97 inča”. Ekran se zatim transformiše u LG Signature OLED R i prikazuje se čitava serija. Pojavljuje se ravan ekran. Okreće se na bočnu stranu i otkriva samo 2 sloja sa tekstom „Samosvetleći”. Zatim se prikazuje bočna strana i rotira se napred otkrivajući tanke dimenzije uz tekst „tanji”. Ekran se zatim rola kao prostirka uz tekst „rola se”. Nakon što se odmota, ekran se savija pored prikazane reči „savitljiv”. Tekst „42 inča” prikazuje se u gornjem desnom uglu ekrana. Ekran se rasklapa i prikazuje se najveći OLED od „97 inča”. Ekran se zatim transformiše u LG Signature OLED R i prikazuje se čitava serija.
*Izvor: Omdia. Broj isporučenih komada u periodu 2013–2022. Rezultati nisu odraz favorizovanja kompanije LG Electronics. Svako oslanjanje na ove rezultate pada na rizik treće strane. Za više detalja posetite https://www.omdia.com/.
Prvi na svetu

Decenija revolucionarnih inovacija

Predstavljanje nikada do sada viđenih revolucionarnih tehnologija. Godine 2013. svetu smo predstavili svoj OLED od 55" koji pomera granice. Godine 2014. napravili smo veliki korak napred zahvaljujući OLED 4K, a zatim i 8K 2019. godine. Godine 2020. uveli smo revoluciju u oblik televizora zahvaljujući OLED-u koji se rola. Godine 2022. postigli smo nešto što niste mogli ni da zamislite pomoću savitljivog OLED Flex od 42 inča.
Slike istaknutih LG OLED-ova: zakrivljeni OLED iz 2013, 4K OLED iz 2014, 8K OLED iz 2019, OLED koji se rola iz 2020 i LG OLED Flex iz 2022. Slike istaknutih LG OLED-ova: zakrivljeni OLED iz 2013, 4K OLED iz 2014, 8K OLED iz 2019, OLED koji se rola iz 2020 i LG OLED Flex iz 2022.
Inovativan dizajn

10 godina pomeranja granica

Već 10 godina LG OLED prevazilazi vaša očekivanja uz pomoć inovacija kao što su Wallpaper-Thin OLED W7 iz 2017. i 20 savitljivih opcija OLED Flex iz 2022.
Niz istaknutih LG OLED-a u različitim okruženjima: Wallpaper-Thin LG OLED W7 iz 2017. u prostoriji sa motivima iz prirode, sa biljkama i drvenim ukrasima. LG OLED G1 iz 2021 sa Gallery postoljem u modernom i umetnički obojenom prostoru. LG OLED Pose iz 2022. prikazan otpozadi u prostoriji sa boemskim dizajnom i sa prednje strane u minimalističkom prostoru. LG OLED Flex u prostoriji za igre. Prikaz linije LG OLED Easel u elegantnoj i ukrašenoj prostoriji. Niz istaknutih LG OLED-a u različitim okruženjima: Wallpaper-Thin LG OLED W7 iz 2017. u prostoriji sa motivima iz prirode, sa biljkama i drvenim ukrasima. LG OLED G1 iz 2021 sa Gallery postoljem u modernom i umetnički obojenom prostoru. LG OLED Pose iz 2022. prikazan otpozadi u prostoriji sa boemskim dizajnom i sa prednje strane u minimalističkom prostoru. LG OLED Flex u prostoriji za igre. Prikaz linije LG OLED Easel u elegantnoj i ukrašenoj prostoriji.
*Simulacija slika na ekranu.

Početak nove decenije

Najbolji OLED

Broj 1 OLED TV na svetu

LG OLED definiše tehnologija usavršavana tokom prethodne decenije. Danas život izgleda neverovatnije nego ikada pre, zahvaljujući istaknutom realističnom prikazu a9 AI procesora 4K Gen6 i Brightness Booster Max, koji pojačava osvetljenost za 70%.
Procesor α9 se pojavljuje na crnoj pozadini, transformišući se u sliku utakmice hokeja na ledu. Kvadrati se pojavljuju preko određenih delova ekrana i predstavljaju usavršavanja procesora. Procesor α9 se pojavljuje na crnoj pozadini, transformišući se u sliku utakmice hokeja na ledu. Kvadrati se pojavljuju preko određenih delova ekrana i predstavljaju usavršavanja procesora.
*Najprodavaniji na svetu OLED brend od 2013. do 2022.
**Važi za sve OLED evo modele izuzev 48/42 C3.
*** Važi za 55/65/75 G3. Osvetljenost varira u zavisnosti od serije i dimenzija.
****U poređenju sa modelima koji nisu OLED evo i zasnovano na merenju Full White.
*****Izvor: Omdia. Broj isporučenih komada u periodu 2013–2022. Rezultati nisu odraz favorizovanja kompanije LG Electronics. Svako oslanjanje na ove rezultate pada na rizik treće strane. Za više detalja posetite https://www.omdia.com/.
webOS 23 New Home

Prilagođen vašim željama

webOS 23 New Home prilagođava se vašim izborima uz pomoć opcije Quick Cards koja vam omogućava pristup omiljenim aplikacijama, sadržaju i uslugama.
Asortiman sadržaja različitih žanrova, uključujući koncert, takmičenje u dresuri i naučno-fantastični film. Film menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 New Home UX. Asortiman sadržaja različitih žanrova, uključujući koncert, takmičenje u dresuri i naučno-fantastični film. Film menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 New Home UX.
*Simulacija slika na ekranu.
Život obojen stilom

Uklapa se u vaš prostor

Upotpunjujući vaš način života, LG OLED se savršeno uklapa u vaš izuzetan životni stil i estetiku enterijera doma.
Na ekranu se prikazuje webOS 23 New Home UX a zatim se fokus pomera udesno i na ekranu se prikazuje slika pejzaža. Crna pozadina postaje osvetljen i moderan životni prostor sa LG OLED okačenim na zidu. Na ekranu se prikazuje webOS 23 New Home UX a zatim se fokus pomera udesno i na ekranu se prikazuje slika pejzaža. Crna pozadina postaje osvetljen i moderan životni prostor sa LG OLED okačenim na zidu.