ZABAVA
ZABAVA
Bioskop

Napravite bioskop kod kuće

LG televizori nude sve platforme za strimovanje sadržaja koje volite, kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ i mnoge druge. Uz ovako bogat izbor, svako može da pronađe sadržaj za sebe.
Muškarac sedi na sofi i gleda televizor. Muškarac drži daljinski upravljač u ruci, a na televizoru se prikazuje scena iz serije „Foundation” na Apple TV+. Muškarac sedi na sofi i gleda televizor. Muškarac drži daljinski upravljač u ruci, a na televizoru se prikazuje scena iz serije „Foundation” na Apple TV+.
*Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix servisu.
*Dostupnost sadržaja i aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od države ili regiona. Potrebna je zasebna pretplata za Disney+. (c) 2022 Disney i povezani entiteti.
*Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
*Apple TV+ i/ili izabrani sadržaj možda neće biti dostupni u svim regionima.
*Apple TV+ zahteva pretplatu.
*Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se troškovi za Amazon Prime članstvo i/ili naknade za Prime Video. Za više pojedinosti posetite primevideo.com/terms.
*Podržane usluge se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
Postoji pet blokova slika – na svakoj je logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix sa „Wednesday”, logotip Apple TV plus sa „Ted lasso”, logotip Disney plus sa „National treasure”, logotip Prime video sa „The rings of power”, logotip Sky showtime sa „Top gun”. Postoji pet blokova slika – na svakoj je logotip platforme za strimovanje sadržaja i scena. Logotip Netflix sa „Wednesday”, logotip Apple TV plus sa „Ted lasso”, logotip Disney plus sa „National treasure”, logotip Prime video sa „The rings of power”, logotip Sky showtime sa „Top gun”.
Cloud Gaming

Otključajte svoju narednu avanturu

Prijavite se u širi svet gejminga, direktno preko LG televizora. Uz Cloud Gaming kao što su GeForce NOW i Utomik, otključajte više načina igre. Obezbedite pristup hiljadama novih igara i igrajte omiljene igre bez potrebe za dodatnim hardverom. 
Muškarci i žene sede na sofi i zajedno uživaju u trkačkim igrama na televizoru. Muškarci i žene sede na sofi i zajedno uživaju u trkačkim igrama na televizoru.
*Podržana partnerstva se mogu razlikovati u zavisnosti od države.
Prikazana su tri bloka slika, na svakom su logotip i slike iz igre GeForce NOW, Utomik i Luna. Prikazana su tri bloka slika, na svakom su logotip i slike iz igre GeForce NOW, Utomik i Luna.
U zdravom telu - zdrav duh

Prilagodite plan vežbanja

Bilo da se radi o praćenju vaše težine, fokusiranju na meditaciju ili pružanju povratnih informacija uživo za treninge, učinite da vaš wellness radi za vas. Uz usluge kao što je Exercite, treninzi kod kuće dostupni su na klik dugmeta i pristupa im se jednostavnije nego ikada pre.
Žena radi čučnjeve dok gleda televizor. U sklopu TV ekrana možete da vidite slike koje vas uče kako da vežbate i proveravate svoj položaj. Žena radi čučnjeve dok gleda televizor. U sklopu TV ekrana možete da vidite slike koje vas uče kako da vežbate i proveravate svoj položaj.
*Podrška za ovu uslugu može varirati u zavisnosti od države.
Prikazana su tri bloka slika, a na svakom su prikazani logotip i slike usluge metaverzuma platforme Sansar, Dasverse i Oorbit. Prikazana su tri bloka slika, a na svakom su prikazani logotip i slike usluge metaverzuma platforme Sansar, Dasverse i Oorbit.
Aplikacije za strimovanje sadržaja

Fanovima nikada nije bilo lakše

LG televizor podiže uzbuđenje fanova na naredni nivo, tako da osećate da ste bliže omiljenim umetnicima nego ikada pre. Uz pomoć aplikacije Weverse možete da imate pristup vlogovima uživo i originalnom sadržaju BTS, kao i da jednostavno kupite robu i karte za predstojeće događaje. Uživajte u najnovijim sadržajima omiljenih umetnika visokog kvaliteta sa strimovanjem muzičkog sadržaja na Spotify.
Na TV ekranu prikazuje se koncert, dva muškarca sede na sofi i lejzi-begu, a jedna žena stoji i uživa u koncertu. Na stolu među prijateljima nalaze se različite vrste hrane kao što su kokice, naćosi i koka-kola. Na TV ekranu prikazuje se koncert, dva muškarca sede na sofi i lejzi-begu, a jedna žena stoji i uživa u koncertu. Na stolu među prijateljima nalaze se različite vrste hrane kao što su kokice, naćosi i koka-kola.
*Podrška za ovu uslugu može varirati u zavisnosti od države.
Prikazana su dva bloka sa logotipom Weverse i logotipom Spotify. Prikazana su dva bloka sa logotipom Weverse i logotipom Spotify.
Časovi

Učite od najboljih

Poboljšajte svoje učenje uz časove od preko 150 instruktora u širokom rasponu oblasti, uključujući umetnost, zabavu, biznis, dizajn, modu, sport, pisanje i još toga.
Veliki TV je na zidu, i TV prikazuje ekran za časove baštovanstva „Master Class”. Za stolom pored televizora stoji žena sa saksijama i baštenskim makazama i pohađa čas baštovanstva. Veliki TV je na zidu, i TV prikazuje ekran za časove baštovanstva „Master Class”. Za stolom pored televizora stoji žena sa saksijama i baštenskim makazama i pohađa čas baštovanstva.
*Podrška za ovu uslugu može varirati u zavisnosti od države.
Dugme „KUPI SADA” nalazi se ispod teksta „GDE KUPITI”. „KUPI SADA”, vodi ka stranici koja pokazuje lokaciju gde se može kupiti.

GDE KUPITI