DODAJ NA LISTU ŽELJA

NOVO
LG OLED evo G3 77 inča 4K Smart TV 2023

Ključne funkcije

Izaberite svoj veličina

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED77G33LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED77G33LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG OLED evo G3 77 inča 4K Smart TV 2023

DOSTUPNO KOD

*Izvor: Omdia. Broj isporučenih komada u periodu 2013–2022. Rezultati nisu odraz favorizovanja kompanije LG Electronics. Svako oslanjanje na ove rezultate pada na rizik treće strane. Za više detalja posetite https://www.omdia.com/.

Definisan decenijom briljantne inovacije

α9 AI procesor 4K Gen6

Suština evolicije

Zakoračite u svet α-realizma1. Portal u novi univerzum i osećaj kao da ste stvarno tamo. Budite glavni junak okružen izuzetnom slikom i usavršenim zvukom α9 AI procesora 4K Gen6.
Video-prikaz α9 AI procesora 4K Gen6 na štampanoj ploči. Ploča se osvetljava, a plava svetlost se emituje iz čipa i označava napajanje. Video-prikaz α9 AI procesora 4K Gen6 na štampanoj ploči. Ploča se osvetljava, a plava svetlost se emituje iz čipa i označava napajanje.
 • AI izuzetno povećanje rezolucije

  AI sistem obrade koristi AI smanjenje šuma i AI super rezoluciju za klasifikovanje slika i uklanjanje šuma na osnovu kategorije. Zatim algoritmi Deep Learning usavršava prikaz lica i objekata tako da imaju bolju definiciju, izražajniji su, višedimenzionalni i ne izgledaju veštačko.
  Slika žene u gradu. Preko žene se prikazuje četvrtasti sloj koji označava AI izuzetno povećanje rezolucije, postavljajući je u fokus sa istaknutim detaljima na dizajniranoj zamućenoj pozadini.
 • OLED Dynamic Tone Mapping Pro

  OLED Dynamic Tone Mapping Pro usavršava sliku putem procesa poboljšanja koji ističe kontrast u zonama niske gradacije, osvetljava zone srednjih nijansi i dodaje izražajne detalje zonama visoke gradacije.
 • Pojačivač HDR reprodukcije

  Pojačivač HDR reprodukcije primenjuje krive za mapiranje pojedinačnih nijansi na objekte tako da prirodno privlače pažnju, jasno i upečatljivo se ističu.
 • AI Sound Pro

  AI Sound Pro virtuelno miksuje zvuk i kreira efekat zvučnika okružujućeg zvuka od 9.1.2, dodatno obrađenog za kontrolu oštrine i izbalansiranosti.
  Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom koncerta. Balončići koji prikazuju kako virtuelni okružujući zvuk ispunjava prostor.
*Simulacija slika na ekranu.
**Soundbar zvučnik se može kupiti zasebno.
Brightness Booster Max

Pogledajte još svetliji OLED

Čuveni samosvetleći pikseli LG OLED sijaju svetlije2 nego ranije uz pomoć algoritma za pojačavanje svetlosti, arhitekture za upravljanje osvetljenjem i drugih poboljšanja koje omogućava α9 AI procesor 4K Gen6.
Video-sadržaj u kom se prikazuju 2 slike belog tigra postavljene jedna pored druge. Strana na kojoj se prikazuje Brightness Booster Max do 70% je svetlija i zatim ispunjava ekran. Video-sadržaj u kom se prikazuju 2 slike belog tigra postavljene jedna pored druge. Strana na kojoj se prikazuje Brightness Booster Max do 70% je svetlija i zatim ispunjava ekran.
*70% veća osvetljenost važi za 55/65/77 G3.
**Osvetljenost varira u zavisnosti od serije i dimenzija.
Dizajn koji se sjedinjuje sa zidom

Postavljanje u ravni kao da je poster

Posebno dizajniran zidni nosač omogućava vam da postavite OLED TV u ravni tako da praktično nema zazora na zidu4.
Slika LG OLED G3 na zidu ukrašene sobe prikazuje dizajn koji se sjedinjuje sa zidom. Bočni prikaz neverovatno tankog LG OLED G3. Prikaz LG OLED G3 pod nagibom na zidu stana sa pogledom na grad ispod kog se nalazi Soundbar zvučnik. Slika LG OLED G3 na zidu ukrašene sobe prikazuje dizajn koji se sjedinjuje sa zidom. Bočni prikaz neverovatno tankog LG OLED G3. Prikaz LG OLED G3 pod nagibom na zidu stana sa pogledom na grad ispod kog se nalazi Soundbar zvučnik.
SELF-LIT OLED

Pozadinsko osvetljenje nije potrebno

Pikseli dostižu maksimalnu osvetljenost sami i sijaju bez monotonog pozadinskog osvetljenja.
Video-prikaz slojeva televizora sa fotografijom zvezdanog neba na glavnom OLED ekranu. Pozadinsko osvetljenje nestaje, a polarizator, filter boja i OLED spajaju se i proizvode sliku toliko svetlu da se reflektuje ispod televizora kao na vodi. Video-prikaz slojeva televizora sa fotografijom zvezdanog neba na glavnom OLED ekranu. Pozadinsko osvetljenje nestaje, a polarizator, filter boja i OLED spajaju se i proizvode sliku toliko svetlu da se reflektuje ispod televizora kao na vodi.
 • Poređenje između slojeva ekrana LCD i OLED. Brojni slojevi LCD su prikazani, sa polarizatorom i staklom, filterom boja, ćelijom, TFT staklom, polarizatorom, kombinovanim optičkim slojem i pozadinskim osvetljenjem / LED sa osvetljenim ivicama. Prikazano je nekoliko slojeva OLED, na kojima se vide samo polarizator i staklo, prečišćivač boja i TFT/OLED.
 • Beskrajni kontrast

  Sa dubokim tamnim crnim nijansama koje se mogu postići samo pomoću samosvetlećih piksela, smeli kontrast otkriva detalje koje vaše oči obično ne registruju sa oštrom, definisanom slikom.
 • 100% vernost boja i 100% volumen boja

  Sa 100% vernošću i volumenom boja, boje se prikazuju potpuno verodostojno, sa bogatim nijansama u svetlom i tamnom okruženju.
  Sertifikat Vernosti boja kompanije Intertek. Sertifikat Intenziteta boja kompanije Intertek.
 • Slika repa papagaja na crnoj pozadini prikazana je u gornjem uglu tankog OLED TV na crnoj pozadini. Svaka boja perja papagaja je živopisna i smelo definisana.
*Simulacija slika na ekranu.
**LG OLED panel je sertifikovan od strane kompanije Intertek za 100% vernost boja izmerenu u skladu sa CIE DE2000 sa 125 obrazaca boja.
***Prikaz intenziteta spektra boja (CGV) isti je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3 kao što je nezavisno verifikovano od strane kompanije Intertek.

Zvuci i prizori se spajaju u jedno

Televizor i Soundbar u harmoniji

Koristite LG OLED TV sa LG Soundbar zvučnikom koji funkcionišu zajedno kao jedan zvučnik, čime se dobija trodimenzionalni zvuk koncertne sale.

Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom koncerta. Plave zakrivljene linije koje prikazuju zvuk televizora i ljubičaste zakrivljene linije koje predstavljaju zvuk Soundbar zvučnika koji ispunjava prostor. Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom koncerta. Plave zakrivljene linije koje prikazuju zvuk televizora i ljubičaste zakrivljene linije koje predstavljaju zvuk Soundbar zvučnika koji ispunjava prostor.

Više podešavanja zvuka

Povežite LG OLED TV sa LG Soundbar zvučnikom i automatski se prebacite na režim Soundbar zvučnika i otkrijte 3 nova podešavanja.

Slika LG OLED TV sa Soundbar zvučnikom. Video-prikaz dečaka koji svira gitaru na ekranu, dok gornji deo ekrana prekrivaju podešavanja režima Soundbar zvučnika. Slika LG OLED TV sa Soundbar zvučnikom. Video-prikaz dečaka koji svira gitaru na ekranu, dok gornji deo ekrana prekrivaju podešavanja režima Soundbar zvučnika.
*Režim Soundbar zvučnika može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.
**Upravljanje režimom Soundbar zvučnika može varirati u zavisnosti od modela Soundbar zvučnika.
***Soundbar zvučnik se može kupiti zasebno.
Širok asortiman dimenzija

Dimenzije po vašoj meri

Od 55" za solo filmske maratone do dimenzije od 83" za najuzbudljivije sportske obračune za gledanje u društvu, bogat opseg dimenzija LG OLED G3 nudi za svakoga po nešto.
Slika na kojoj se porede različite dimenzije LG OLED G3 – 55", 65", 77" i 83". Slika na kojoj se porede različite dimenzije LG OLED G3 – 55", 65", 77" i 83".
webOS 23 New Home

Prilagođen vašim željama

Od omiljenog sadržaja do omiljenog načina gledanja, webOS 23 new Home predstavlja prekretnicu koja se okreće oko vas.
Isečak iz naučnofantastičnog filma menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 new Home UX. Nakon listanja nadole, početni ekran prikazuje personalizovane preporuke i popularan sadržaj. Isečak iz naučnofantastičnog filma menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 new Home UX. Nakon listanja nadole, početni ekran prikazuje personalizovane preporuke i popularan sadržaj.
*Simulacija slika na ekranu.
*Simulacija slika na ekranu.
**Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
***Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
****Preporuke za ključnu reč variraju u zavisnosti od aplikacije i doba dana.

Prizori i zvuci oživljavaju

Očaravajući bioskop

Scene oživljavaju uz izuzetno živopisne slike Dolby Vision i sveobuhvatan, bogat zvuk Dolby Atmos.

Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom akcionog filma. Zvučni talasi kreiraju kupolu između sofe i televizora, prikazujući sveobuhvatan bogat zvuk. Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom akcionog filma. Zvučni talasi kreiraju kupolu između sofe i televizora, prikazujući sveobuhvatan bogat zvuk.

Realistična slika

Obrada slike može da ukloni originalni šarm filma. Režim autora filma (Filmmaker Mode) čuva režiserovu viziju za autentičniji način užitka u filmovima.

Slika uređivača filma koji obavlja mastering filma. Slika uređivača filma koji obavlja mastering filma.

Beskrajne biblioteke zabavnog sadržaja

Uživajte u svim uslugama za prosleđivanje sadržaja koje volite direktno preko televizora, uključujući Netflix5, Disney+6, SkyShowtime, Prime Video7 i Apple TV+8.

Reklamni plakat serije „Wednesday” na Netflix, „National Treasure” na Disney+, SkyShowtime, „The Rings of Power” na Prime Video i „Ted Lasso” na Apple TV Plus. Reklamni plakat serije „Wednesday” na Netflix, „National Treasure” na Disney+, SkyShowtime, „The Rings of Power” na Prime Video i „Ted Lasso” na Apple TV Plus.
*Dostupnost sadržaja i aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od države ili regiona.
**Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
Vrhunsko igranje igara

Zaputi se u epske gejming avanture

Osećaj se kao pobednik uvek kada igraš. Munjevito brzo vreme odziva od 0,1 ms, kompatibilnost sa NVIDIA G-Sync, podrška za AMD FreeSync Premium i VRR kombinuju se i stvaraju neprikosnoveno jasnu, neometanu reprodukciju slike, dok vam gejmerski orijentisan UX i jednostavno prosleđivanje sadržaja igre omogućavaju da direktno zaronite u igru.
Slika tri muškarca koji igraju trkačku igru na LG OLED TV u modernom gradskom stanu. Slika tri muškarca koji igraju trkačku igru na LG OLED TV u modernom gradskom stanu.
'*Vreme odziva je testirala i sertifikovala kompanija Intertek.
**VRR je sertifikovana specifikacija HDMI 2.1.
Kontrolna tabla za igre i Optimizator

Okruženje igre na prvi pogled

Primenite idealna podešavanja za svoj žanr igre i okruženje igre uz pomoć Optimizatora za igre. Pokrenite Karticu za zvuk i pojačajte doživljaj akcije ili Karticu za igre da bi sve izgledalo savršeno i pružalo savršen osećaj. Nema potrebe za pauziranjem. Jednostavno pristupite meniju na kontrolnoj tabli za igre, koja lebdi iznad akcije dok igrate.
Prikazana su tri ekrana sa igrom na crnoj pozadini sa gradacijom. Na jednom se prikazuje igra sa trkom automobila dok Kontrolna tabla za igre lebdi iznad prikaza akcije. Na drugom se prikazuje naučnofantastična igra sa menijem Optimizator za igre. Na poslednjem ekranu se prikazuje Kartica za igre Optimizatora za igre preko muzičke igre. Prikazana su tri ekrana sa igrom na crnoj pozadini sa gradacijom. Na jednom se prikazuje igra sa trkom automobila dok Kontrolna tabla za igre lebdi iznad prikaza akcije. Na drugom se prikazuje naučnofantastična igra sa menijem Optimizator za igre. Na poslednjem ekranu se prikazuje Kartica za igre Optimizatora za igre preko muzičke igre.
Igranje igara u Cloud-u

Svet igara

Pristupite GeForce NOW direktno preko televizora i otkrijte biblioteku sa ogromnim brojem igara za izbor.
Reklamni plakat igre Cyberpunk 2077. Reklamni plakat igre Cyberpunk 2077.
*Možda će biti potrebna pretplata za GeForce NOW.
*Na slici je prikazan samo 65G3 kao primer. Svi modeli 2023 LG OLED sadrže ekološku ambalažu.
1.α-realizam odnosi se na realističnu sliku i kvalitet zvuka koje obezbeđuje LG α9 AI procesor 4K Gen6.
2. U poređenju sa modelima koji nisu OLED evo i zasnovano na merenju Full White.
3. Tokom prve godine garancije pokriveni su troškovi panela, delova i pružanja usluge. Tokom 2. i 5. godine garancije pokriveni su samo paneli, a pružanje usluge se naplaćuje.
4. U zavisnosti od okruženja instalacije, moguć je mali zazor između TV-a i zida. Postavljanje se može razlikovati. Pogledajte vodič za postavljanje za detalje.
5. Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix servisu.
6. Potrebna je pretplata za uslugu Disney+. Podlaže odredbama na adresi http://www.disneyplus.com ⓒ 2023 Disney i povezana društva.
7. Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se članstvo za Amazon Prime i/ili naknade za Prime Video. Za više pojedinosti posetite primevideo.com/terms.
8. Potrebna je pretplata za uslugu Apple TV+. Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
PICTURE (DISPLAY)
 • Tip Ekrana
  4K OLED
  Rezolucija Ekrana
  4K Ultra HD (3,840 x 2,160)
 • Osvežavanje ekrana
  100Hz Native
  Wide Color Gamut
  OLED Color
SLIKA (PROCESUIRANJE)
 • Procesor
  α9 AI Processor 4K Gen6
  AI Picture
  AI Picture Pro
 • AI Upscaling
  AI Super Upscaling 4K
  AI Genre Selection
  Da (SDR/HDR)
 • AI Brightness Control
  Da
  HDR (High Dynamic Range)
  Dolby Vision / HDR10 / HLG
 • FILMMAKER MODE™
  Da
  HFR (High Frame Rate)
  4K 120 fps (HDMI, RF, USB)
 • Dinamično Mapiranje Nijansi (Dynamic Tone Mapping)
  Da (OLED Dynamic Tone Mapping Pro)
  Lokalno Zatamnjenje
  Pixel Dimming
 • Tečnost Pokreta
  OLED Motion
  Režim slike
  10 režima (Personalized Picture Wizard, Vivid, Standard, Eco, Cinema, Sports, Game, Filmmaker, (ISF)Expert(Bright Room), (ISF)Expert(Dark Room))
GAMING
 • G-Sync Podržan (Nvidia)
  Da
  FreeSync Podržan (AMD)
  Da
 • HGIG Režim
  Da
  Optimizator za Igre
  Da (Kontrolna tabla za igre)
 • ALLM (Auto Low Latency Mode)
  Da
  VRR (Variable Refresh Rate)
  Da
SMART TV
 • Operacioni Sistem (OS)
  webOS 23
  ThinQ
  Da
 • Pametno Prepoznavanje Glasa
  Da
  Magični Daljinski Upravljač
  U pakovanju
 • Radi sa Apple Airplay2
  Da
  Smartphone Remote App
  Da (LG ThinQ)
 • Hands-free Voice Control
  Da
  Art Galerija
  Da
 • Full Web Browser
  Da
  Sports Alert
  Da
 • Multi View
  Da
  Family Settings
  Da
 • Always Ready (Uvek Spreman)
  Da
  Kompaktibilno sa USB Kamerom
  Da
AUDIO
 • Audio Izlazna Snaga
  60W
  Sistem Zvučnika
  4.2 Channel
 • Pravac Zvuka
  Na dole
  Dolby Atmos
  Da
 • AI Sound
  AI Sound Pro (Virtual 9.1.2 Up-mix)
  Clear Voice Pro
  Da
 • AI Acoustic Podešavanje
  Da
  LG Sound Sync
  Da
 • Deljenje Režima Zvuka
  Da
  Simultani Audio Izlaz
  Da
 • Bluetooth Surround Ready
  Da (2 Way Playback)
  Audio Kodek
  AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (Prema uputstvu)
POVEZIVANJE
 • HDMI Ulaz
  4ea (podržava 4K 120Hz, eARC, VRR, ALLM, QMS deklarisano prema HDMI 2.1 (4 port))
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • HDMI Audio Return Channel
  eARC (HDMI 2)
  USB Ulaz
  3 kom. (v 2.0)
 • Wi-Fi
  Da (Wi-Fi 6)
  Bluetooth Podržan
  Da (v 5.0)
 • Ethernet Ulaz
  1 kom.
  CI Slot
  1 kom.
 • RF Ulaz (Antenna/Cable)
  2 kom.
  SPDIF (Optical Digital Audio Out)
  1 kom.
PRISTUPAČNOSTI
 • Visoki Kontrast
  Da
  Nivo Sive boje
  Da
 • Invertovanje Boja
  Da
DIMENZIJE I TEŽINE
 • Dimenzije TV-a Bez Postolja (ŠxVxD mm)
  1 712x982x24,8
  Dimenzije TV-a Sa Postoljem (ŠxVxD mm)
  1 712x1 039x321
 • Dimenzije Pakovanja (ŠxVxD mm)
  1 879x1 130x228
  Postolje TV-a (ŠxD mm)
  501x321
 • Težina TV-a Bez Postolja (kg)
  36,8
  Težina TV-a Sa Postoljem (kg)
  42,8
 • Težina Pakovanja (kg)
  48,4
  VESA kačenje (ŠxV mm)
  300x300
Napajanje
 • Napajanje (Voltaža, Hz)
  AC 100~240V 50-60Hz
  Standby Potrošnja Električne Energije
  Ispod 0.5W
DODACI SU UKLJUCENI U PAKOVANJU
 • Daljinski Upravljač
  Magični Daljinski Upravljač
  Baterije Daljinskog Upravljača
  Da (AA x 2EA)
 • Kabal za Napajanje
  Da (uključen)
  Kabal Infra-crvenog predajnika
  Da

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0