DODAJ NA LISTU ŽELJA

LG OLED B3 77 inča 4K Smart TV 2023

Ključne funkcije

Izaberite svoj veličina

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED77B33LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno

component-OBScountrySelectDesc

Pogledajte prodavca zbog cena

Продаја ограничених количина

Доступна количина 0
 • vip-price-message
  (OLED77B33LA)
  $
  $
  Cena pre členov LG
Ukupno
LG OLED B3 77 inča 4K Smart TV 2023

DOSTUPNO KOD

*Izvor: Omdia. Komadne isporuke, 2013-2023. Rezultati nisu promocija LG Electronics-a. Svako oslanjanje na ove rezultate je na sopstveni rizik treće strane. Za više detalja posetite https://www.omdia.com/.

Izuzetnost na ekranu

α7 AI procesor 4K Gen6

Suština evolicije

Zakoračite u svet α-realizma1. Portal u novi univerzum i osećaj kao da ste stvarno tamo. Budite glavni junak okružen izuzetnom slikom i usavršenim zvukom α7 AI procesora 4K Gen6.
Video-prikaz α7 AI procesora 4K Gen6 na štampanoj ploči. Ploča se osvetljava, a žuta svetlost se emituje iz čipa i označava napajanje. Video-prikaz α7 AI procesora 4K Gen6 na štampanoj ploči. Ploča se osvetljava, a žuta svetlost se emituje iz čipa i označava napajanje.
 • AI izuzetno povećanje rezolucije

  AI sistem obrade koristi AI smanjenje šuma i AI super rezoluciju za klasifikovanje slika i uklanjanje šuma na osnovu kategorije. Zatim algoritmi Deep Learning usavršava prikaz lica i objekata tako da imaju bolju definiciju, izražajniji su, višedimenzionalni i ne izgledaju veštačko.
  Slika žene u gradu. Preko žene se prikazuje četvrtasti sloj koji označava AI izuzetno povećanje rezolucije, postavljajući je u fokus sa istaknutim detaljima na dizajniranoj zamućenoj pozadini.
 • OLED Dynamic Tone Mapping

  OLED Dynamic Tone Mapping usavršava sadržaj iz kadra primenom optičke krive nijansiranja za prirodniji HDR, kontrast i detalje.
  Video prikazuje ženu koja sedi na ivici stene na planini. Prava linija preko ekrana transformiše se u talas, koji predstavlja krivu nijansiranja koja usavršava sliku.
*Simulacija slika na ekranu.
**Soundbar zvučnik se može kupiti zasebno.
AI Sound Pro

Zakoračite u svet bioskopskog zvuka

Uživajte u čarima kućnog bioskopa uz AI Sound Pro. Impresivan, kristalno čist čist zvuk od kog zastaje dah okružuje vas i podiže zvučni doživljaj na potpuno novi nivo.
LG OLED TV i α9 AI Processor 4K Gen6 slikani odozgo. Narandžasti i tirkizni talasi povezuju čip i TV, a mehurići koji oslikavaju zvuk izbijaju kao zraci iz ekrana. LG OLED TV i α9 AI Processor 4K Gen6 slikani odozgo. Narandžasti i tirkizni talasi povezuju čip i TV, a mehurići koji oslikavaju zvuk izbijaju kao zraci iz ekrana.
*Slike na ekranu su simulirane.
**Zvuk može da se razlikuje u zavisnosti od okruženja.
***Mora se aktivirati putem menija zvučnog režima.
*Slike na ekranu su simulirane.
**Zvuk može da se razlikuje u zavisnosti od okruženja.
***AI Acoustic Tuning mora biti aktiviran u AI Service meniju.
****Daljinski upravljač može da se razlikuje u zavisnosti od regiona.
SELF-LIT OLED

Pozadinsko osvetljenje nije potrebno

Pikseli dostižu maksimalnu osvetljenost sami i sijaju bez monotonog pozadinskog osvetljenja.
Video-prikaz slojeva televizora sa fotografijom zvezdanog neba na glavnom OLED ekranu. Pozadinsko osvetljenje nestaje, a polarizator, filter boja i OLED spajaju se i proizvode sliku toliko svetlu da se reflektuje ispod televizora kao na vodi. Video-prikaz slojeva televizora sa fotografijom zvezdanog neba na glavnom OLED ekranu. Pozadinsko osvetljenje nestaje, a polarizator, filter boja i OLED spajaju se i proizvode sliku toliko svetlu da se reflektuje ispod televizora kao na vodi.
 • Poređenje između slojeva ekrana LCD i OLED. Brojni slojevi LCD su prikazani, sa polarizatorom i staklom,filterom boja, ćelijom, TFT staklom, polarizatorom, kombinovanim optičkim slojem i pozadinskim osvetljenjem / LED sa osvetljenim ivicama. Prikazano je nekoliko slojeva OLED, na kojima se vide samo polarizator i staklo, prečišćivač boja i TFT/OLED.
 • Beskrajni kontrast

  Sa dubokim tamnim crnim nijansama koje se mogu postići samo pomoću samosvetlećih piksela, smeli kontrast otkriva detalje koje vaše oči obično ne registruju sa oštrom, definisanom slikom.
  Video-prikaz čoveka koji pešači kroz pećinski tunel. Klizač se pomera po ekranu, primenjujući beskrajni kontrast na sliku.
 • 100% vernost boja i 100% volumen boja

  Sa 100% vernošću i volumenom boja, boje se prikazuju potpuno verodostojno, sa bogatim nijansama u svetlom i tamnom okruženju.
  Sertifikat Vernosti boja kompanije Intertek. Sertifikat Intenziteta boja kompanije Intertek.
 • Slika repa papagaja na crnoj pozadini prikazana je u gornjem uglu tankog OLED TV na crnoj pozadini. Svaka boja perja papagaja je živopisna i smelo definisana.
*Simulacija slika na ekranu.
**LG OLED panel je sertifikovan od strane kompanije Intertek za 100% vernost boja izmerenu u skladu sa CIE DE2000 sa 125 obrazaca boja.
***Prikaz intenziteta spektra boja (CGV) isti je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3 kao što je nezavisno verifikovano od strane kompanije Intertek.

Zvuci i prizori se spajaju u jedno

Televizor i Soundbar u harmoniji

Koristite LG OLED TV sa LG Soundbar zvučnikom koji funkcionišu zajedno kao jedan zvučnik, čime se dobija trodimenzionalni zvuk koncertne sale.

Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom koncerta. Plave zakrivljene linije koje prikazuju zvuk televizora i ljubičaste zakrivljene linije koje predstavljaju zvuk Soundbar zvučnika koji ispunjava prostor. Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom koncerta. Plave zakrivljene linije koje prikazuju zvuk televizora i ljubičaste zakrivljene linije koje predstavljaju zvuk Soundbar zvučnika koji ispunjava prostor.

Više podešavanja zvuka

Povežite LG OLED TV sa LG Soundbar zvučnikom i automatski se prebacite na režim Soundbar zvučnika i otkrijte 3 nova podešavanja.

Slika LG OLED TV sa Soundbar zvučnikom. Video-prikaz dečaka koji svira gitaru na ekranu, dok gornji deo ekrana prekrivaju podešavanja režima Soundbar zvučnika. Slika LG OLED TV sa Soundbar zvučnikom. Video-prikaz dečaka koji svira gitaru na ekranu, dok gornji deo ekrana prekrivaju podešavanja režima Soundbar zvučnika.
*Režim Soundbar zvučnika može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora.
**Upravljanje režimom Soundbar zvučnika može varirati u zavisnosti od modela Soundbar zvučnika.
***Soundbar zvučnik se može kupiti zasebno.
webOS 23 New Home

Prilagođen vašim željama

Od omiljenog sadržaja do omiljenog načina gledanja, webOS 23 nova stranica Home predstavlja čvorište koje se okreće oko vas.
Isečak iz naučnofantastičnog filma menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 new Home UX. Nakon listanja nadole, početni ekran prikazuje personalizovane preporuke i popularan sadržaj. Isečak iz naučnofantastičnog filma menja rezoluciju i postaje slika na ekranu webOS 23 new Home UX. Nakon listanja nadole, početni ekran prikazuje personalizovane preporuke i popularan sadržaj.
*Simulacija slika na ekranu.
*Simulacija slika na ekranu.
**Podržani meniji i aplikacije mogu se razlikovati u zavisnosti od države.
***Prikazani meniji mogu se razlikovati prilikom objavljivanja.
****Preporuke za ključnu reč variraju u zavisnosti od aplikacije i doba dana.

Prizori i zvuci oživljavaju

Očaravajući bioskop

Scene oživljavaju uz izuzetno živopisne slike Dolby Vision i sveobuhvatan, bogat zvuk Dolby Atmos.

Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom akcionog filma. Zvučni talasi kreiraju kupolu između sofe i televizora, prikazujući sveobuhvatan bogat zvuk. Slika LG OLED TV u prostoriji sa prikazom akcionog filma. Zvučni talasi kreiraju kupolu između sofe i televizora, prikazujući sveobuhvatan bogat zvuk.

Realistična slika

Obrada slike može da ukloni originalni šarm filma. Režim autora filma (Filmmaker Mode) čuva režiserovu viziju za autentičniji način užitka u filmovima.

Slika uređivača filma koji obavlja mastering filma. Slika uređivača filma koji obavlja mastering filma.

Beskrajne biblioteke zabavnog sadržaja

Uživajte u svim uslugama za strimovanje sadržaja koje volite direktno preko televizora, uključujući Netflix2, Disney+3, Prime Video4 i Apple TV+5.

Reklamni plakat serije „Wednesday” na Netflix, „National Treasure” na Disney+, „The Rings of Power” na Prime Video, „Ted Lasso” na Apple TV Plus i nepomična slika sa LG Channels sa leopardom u divljini. Reklamni plakat serije „Wednesday” na Netflix, „National Treasure” na Disney+, „The Rings of Power” na Prime Video, „Ted Lasso” na Apple TV Plus i nepomična slika sa LG Channels sa leopardom u divljini.
*Dostupnost sadržaja i aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od države ili regiona.
**Zasebne pretplate neophodne za OTT usluge.
Vrhunsko igranje igara

Zaputi se u epske gejming avanture

Osećaj se kao pobednik uvek kada igraš. Munjevito brzo vreme odziva od 0,1 ms, kompatibilnost sa NVIDIA G-Sync, podrška za AMD FreeSync Premium i VRR kombinuju se i stvaraju neprikosnoveno jasnu, neometanu reprodukciju slike, dok vam gejmerski orijentisan UX i jednostavno prosleđivanje sadržaja igre omogućavaju da direktno zaronite u igru.
Slika tri muškarca koji igraju trkačku igru na LG OLED TV u modernom gradskom stanu. Slika tri muškarca koji igraju trkačku igru na LG OLED TV u modernom gradskom stanu.
*Vreme odziva je testirala i sertifikovala kompanija Intertek.
**VRR je sertifikovana specifikacija HDMI 2.1.
Kontrolna tabla za igre i Optimizator

Okruženje igre na prvi pogled

Primenite idealna podešavanja za svoj žanr i okruženje uz pomoć Optimizatora za igre. Pokrenite Karticu za zvuk i pojačajte doživljaj akcije ili Karticu za igre da bi sve izgledalo savršeno i pružalo savršen osećaj. Nema potrebe za pauziranjem. Jednostavno pristupite meniju na kontrolnoj tabli za igre, koja lebdi iznad akcije dok igrate.
Prikazana su tri ekrana sa igrom na crnoj pozadini sa gradacijom. Na jednom se prikazuje igra sa trkom automobila dok Kontrolna tabla za igre lebdi iznad prikaza akcije. Na drugom se prikazuje naučnofantastična igra sa menijem Optimizator za igre. Na poslednjem ekranu se prikazuje Kartica za igre Optimizatora za igre preko muzičke igre. Prikazana su tri ekrana sa igrom na crnoj pozadini sa gradacijom. Na jednom se prikazuje igra sa trkom automobila dok Kontrolna tabla za igre lebdi iznad prikaza akcije. Na drugom se prikazuje naučnofantastična igra sa menijem Optimizator za igre. Na poslednjem ekranu se prikazuje Kartica za igre Optimizatora za igre preko muzičke igre.
Igranje igara u Cloud-u

Svet igara

Pristupite GeForce NOW direktno preko televizora i otkrijte biblioteku sa ogromnim brojem igara za izbor.
Reklamni plakat igre Cyberpunk 2077. Reklamni plakat igre Cyberpunk 2077.
*Možda će biti potrebna pretplata za GeForce NOW.
Užitak u sportovima

Realističan užitak u utakmica od kog vam zastaje dah

Sport dolazi u fokus. Personalizovana Obaveštenja o sportu omogućavaju vam da pratite informacije o omiljenom timu, sa direktnim pristupom rasporedima utakmica sa početnog ekrana. Uz deceniju inovacija, samo LG OLED vam donosi realističan osećaj kao da ste na stadionu uz velike dimenzije ekrana i kristalnu definiciju α9 AI procesora 4K Gen6 – idealan za gledanje dve utakmice odjednom uz Višestruki prikaz.
Slika ekrana na kom se prikazuje fudbalska utakmica sa igračem u crvenom prugastom dresu koji se sprema da lansira loptu preko stadiona. Rezultat utakmice je vidljiv u dnu ekrana. Zelena trava sa terena izlazi iz okvira ekrana na crnu pozadinu. Slika ekrana na kom se prikazuje fudbalska utakmica sa igračem u crvenom prugastom dresu koji se sprema da lansira loptu preko stadiona. Rezultat utakmice je vidljiv u dnu ekrana. Zelena trava sa terena izlazi iz okvira ekrana na crnu pozadinu.
*Slika služi samo u ilustrativne svrhe.
*Gorenavedeni sadržaj i sertifikacija odnose se na 65C3 i mogu se razlikovati u zavisnosti od modela.
**Svi modeli 2023 LG OLED sadrže ekološku ambalažu.
***Svi Z3, G3, C3, B3 i A3 modeli nose sertifikat „Eco Product”.
****Oznaka „Reducing CO2” (Smanjen karbonski otisak) važi za model 77/65/55/48/42C3. Svi G3 i 83C3 modeli sadrže oznaku „CO2 Measured” (Izmeren karbonski otisak).
1.α-realizam odnosi se na realističnu sliku i kvalitet zvuka koje obezbeđuje LG α9 AI procesor 4K Gen6.
2. Potrebno je članstvo za pristup sadržaju na Netflix servisu.
3. Potrebna je pretplata za uslugu Disney+. Podlaže odredbama na adresi http://www.disneyplus.com ⓒ 2023 Disney i povezana društva.
4. Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi predstavljaju zaštićene znakove kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih društava. Primenjuju se članstvo za Amazon Prime i/ili naknade za Prime Video. Za više pojedinosti posetite primevideo.com/terms.
5. Potrebna je pretplata za uslugu Apple TV+. Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znaci kompanije Apple Inc, registrovane u SAD i drugim državama.
PICTURE (DISPLAY)
 • Tip Ekrana
  4K OLED
  Rezolucija Ekrana
  4K Ultra HD (3,840 x 2,160)
 • Osvežavanje ekrana
  100Hz Native
  Wide Color Gamut
  OLED Color
SLIKA (PROCESUIRANJE)
 • Procesor
  α7 AI Processor 4K Gen6
  AI Picture
  AI Picture Pro
 • AI Upscaling
  AI Super Upscaling 4K
  AI Genre Selection
  Da (SDR/HDR)
 • AI Brightness Control
  Da
  HDR (High Dynamic Range)
  Dolby Vision / HDR10 / HLG
 • FILMMAKER MODE™
  Da
  HFR (High Frame Rate)
  4K 120 fps (HDMI)
 • Dinamično Mapiranje Nijansi (Dynamic Tone Mapping)
  Da
  Lokalno Zatamnjenje
  Pixel Dimming
 • Tečnost Pokreta
  OLED Motion
  Režim slike
  10 režima (Personalized Picture Wizard, Vivid, Standard, Eco, Cinema, Sports, Game, Filmmaker, (ISF)Expert(Bright Room), (ISF)Expert(Dark Room))
GAMING
 • G-Sync Podržan (Nvidia)
  Da
  FreeSync Podržan (AMD)
  Da
 • HGIG Režim
  Da
  Optimizator za Igre
  Da (Kontrolna tabla za igre)
 • ALLM (Auto Low Latency Mode)
  Da
  VRR (Variable Refresh Rate)
  Da
SMART TV
 • Operacioni Sistem (OS)
  webOS 23
  ThinQ
  Da
 • Pametno Prepoznavanje Glasa
  Da
  Magični Daljinski Upravljač
  U pakovanju
 • Radi sa Apple Airplay2
  Da
  Smartphone Remote App
  Da (LG ThinQ)
 • Art Galerija
  Da
  Full Web Browser
  Da
 • Sports Alert
  Da
  Multi View
  Da
 • Family Settings
  Da
  Kompaktibilno sa USB Kamerom
  Da
AUDIO
 • Audio Izlazna Snaga
  20W
  Sistem Zvučnika
  2.0 Channel
 • Pravac Zvuka
  Na dole
  Dolby Atmos
  Da
 • AI Sound
  AI Sound Pro (Virtual 5.1.2 Up-mix)
  Clear Voice Pro
  Da
 • AI Acoustic Podešavanje
  Da
  LG Sound Sync
  Da
 • Deljenje Režima Zvuka
  Da
  Simultani Audio Izlaz
  Da
 • Bluetooth Surround Ready
  Da (2 Way Playback)
  Audio Kodek
  AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (Prema uputstvu)
POVEZIVANJE
 • HDMI Ulaz
  4ea (podržava 4K 120Hz, eARC, VRR, ALLM, QMS deklarisano prema HDMI 2.1 (2 port))
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • HDMI Audio Return Channel
  eARC (HDMI 3)
  USB Ulaz
  2 kom. (v 2.0)
 • Wi-Fi
  Da (Wi-Fi 5)
  Bluetooth Podržan
  Da (v 5.0)
 • Ethernet Ulaz
  1 kom.
  CI Slot
  1 kom.
 • RF Ulaz (Antenna/Cable)
  2 kom.
  SPDIF (Optical Digital Audio Out)
  1 kom.
PRISTUPAČNOSTI
 • Visoki Kontrast
  Da
  Nivo Sive boje
  Da
 • Invertovanje Boja
  Da
DIMENZIJE I TEŽINE
 • Dimenzije TV-a Bez Postolja (ŠxVxD mm)
  1 723x992x55,3
  Dimenzije TV-a Sa Postoljem (ŠxVxD mm)
  1 723x1 043x270
 • Dimenzije Pakovanja (ŠxVxD mm)
  1 879x1 130x285
  Postolje TV-a (ŠxD mm)
  749x270
 • Težina TV-a Bez Postolja (kg)
  26,7
  Težina TV-a Sa Postoljem (kg)
  30,0
 • Težina Pakovanja (kg)
  42,8
  VESA kačenje (ŠxV mm)
  400x200
Napajanje
 • Napajanje (Voltaža, Hz)
  AC 100~240V 50-60Hz
  Standby Potrošnja Električne Energije
  Ispod 0.5W
DODACI SU UKLJUCENI U PAKOVANJU
 • Daljinski Upravljač
  Magični Daljinski Upravljač
  Baterije Daljinskog Upravljača
  Da (AA x 2EA)
 • Kabal za Napajanje
  Da (uključen)
Bar kod
 • Bar kod
  8806091776297

Posetite ovlašćeni sajt maloprodaje na mreži

Nema rezultata koji odgovaraju kriterijumu koji ste uneli.

Uporedi

0