Prebaci na sadržaj

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa

Potpuno novi sistem kućnog bioskopa
LG X-Boom Theater

X-Boom Theater, sistem kućnog bioskopa nove generacije, opremljen dvostrukim sabvuferima, daje vam dubok i moćan bas-zvuk. Kombinovanje postojećih 6 zvučnika vašeg sistema za kućni bioskop u 2 kule omogućava lako postavljanje i uštedu prostora. Takođe, sa podrškom za Bluetooth, možete slobodno da uživate u muzici sa pametnog telefona.

Saznajte više
Zabava sa imerzivnim Surround zvukom

Zabava sa imerzivnim
Surround zvukom

• 5.1ch 1200W
• 3D Blu-ray
• DVD kućni bioskop

Saznajte više
Živite trenutke, delite muziku

Živite trenutke, delite muziku

Učinite svaki trenutak nezaboravnim uz muziku koja će vas okruživati
Pretražite, strimujte i delite svoju omiljenu muziku. Ispunite dom sa neprekidnim zvukom. LG stilizovan
i snažan soundbar donosi imerzivni zvuk kroz celu prostoriju.

Saznajte više

Sound Bar

LG sound bar model je izuzetno funkcionalan, ali je to mnogo više od dobrog izgleda. Minimalistički metalik dizajn, uz naglasak na performansama, Blu-ray sound bar odlikuje se impresivnim sistemom zvučnika, koji podiže bioskopski 3D doživljaj na sasvim novi nivo. Saznajte više

Smart 3D Blu-ray sound bar predstavlja idealnu platformu za gledanje 3D filmova. Reprodukcija 3D Blu-ray diskova, uz stilizovan dizajn i bogatu paletu zvukova, pruža istinsko uživanje.

Tanak i elegantan dizajn, zajedno sa bežičnim aktivnim sabvuferom, pruža otmenost i praktičnost sound bar modelu koji će se uklopiti u vaš način života. Direktno su vam dostupne Smart funkcije kao što su vrhunski VOD servisi i LG aplikacije, kao i besprekorna veza s vašim PC kompjuterom i ostalim digitalnim uređajima preko Wi-Fi i DLNA funkcije. A sve je to moguće pomoću nekoliko klikova.

Blu-ray tehnologija vam nudi i dodatne mogućnosti kao što su LG daljinski upravljač, bežični sabvufer koji možete da postavite bilo gde u sobi, držač za iPod uređaj i funkcija Music ID Gracenote servisa koja omogućava da saznate informacije o muzičkoj numeri koju slušate. Tu su i Netcast za striming sadržaja sa interneta i neprevaziđen HD zvuk.

Nedavno pregledano

zatvori