Pojačan zvuk u elegantnom
kućištu

Bolji zvuk sa LG TV-a uz tanak dizajn u vidu
zvučnika postavljenog na zid sa Bluetooth
konekcijom.

Više informacija
  • 1

Sound Bar

LG sound bar model je izuzetno funkcionalan, ali je to mnogo više od dobrog izgleda. Minimalistički metalik dizajn, uz naglasak na performansama, Blu-ray sound bar odlikuje se impresivnim sistemom zvučnika, koji podiže bioskopski 3D doživljaj na sasvim novi nivo. Saznajte više

Smart 3D Blu-ray sound bar predstavlja idealnu platformu za gledanje 3D filmova. Reprodukcija 3D Blu-ray diskova, uz stilizovan dizajn i bogatu paletu zvukova, pruža istinsko uživanje.

Tanak i elegantan dizajn, zajedno sa bežičnim aktivnim sabvuferom, pruža otmenost i praktičnost sound bar modelu koji će se uklopiti u vaš način života. Direktno su vam dostupne Smart funkcije kao što su vrhunski VOD servisi i LG aplikacije, kao i besprekorna veza s vašim PC kompjuterom i ostalim digitalnim uređajima preko Wi-Fi i DLNA funkcije. A sve je to moguće pomoću nekoliko klikova.

Blu-ray tehnologija vam nudi i dodatne mogućnosti kao što su LG daljinski upravljač, bežični sabvufer koji možete da postavite bilo gde u sobi, držač za iPod uređaj i funkcija Music ID Gracenote servisa koja omogućava da saznate informacije o muzičkoj numeri koju slušate. Tu su i Netcast za striming sadržaja sa interneta i neprevaziđen HD zvuk.

Način sortiranja:

Nedavno pregledano

zatvori