Prebaci na sadržaj

Pametan Izbor za Bolje Sutra

PAMETAN IZBOR
ZA BOLJE SUTRA

Da li vam se odeća suši na različitim mestima
u kući? Preporučujemo vam F1695RDH7,
sa kapacitetom od 12/8 kg koja može da pere
i suši odeću cele porodice u isto vreme.
Zahvaljujući ECO Hybrid tehnologiji,
ne samo da štedite vreme i energiju, već i vodu!

F1695RDH7 ECO hibrid mašina sa parom za pranje i sušenje veša

ZAISTA VELIKA!

Kada smo osmišljavali model kapaciteta 11 kg,
znali smo da ovde veće znači i bolje. U bubnju
većeg kapaciteta perite i glomazne predmete,
pored običnog pranja, i uštedite više vremena
za porodicu.

F1443KDS7 Inverter Direct Drive veš mašina

Veš mašine

Predstavljamo veš mašine najmodernije tehnologije, atraktivnih boja i prefinjenog i modernog dizajna – LG veš mašine čine da vaša odeća izgleda sjajno, ali uz njih će i vaš dom zablistati. Saznajte više

Izaberite LG veš mašinu sa najnovijom inovativnom tehnologijom, uključujući:

Direct Drive tehnologiju: Eliminisanjem kaiševa i prenosnika iz LG veš mašina, sistem inverter Direct Drive kompanije LG povećava efikasnost motora. Na taj način ne samo da se smanjuje potrošnja energije i povećava otpornost uređaja na kvarove, već se i smanjuju nivoi buke. Za sve veš mašine je obezbeđena standardna garancija od 10 godina na motor i sve delove motora.

TrueSteam: Revolucionarne LG TrueSteam Direct Drive veš mašine vam pružaju mogućnost da zaboravite na nabore na odeći. One takođe uklanjaju 99,8% peruti domaćih ljubimaca, grinja i drugih uobičajenih alergena. Štaviše, jedinstveni LG generator pare prodire kroz tkaninu i pruža poboljšane performanse pranja.

6 Motion: Veš mašina sa šest novih tipova kretanja pruža neverovatan učinak. Koristeći jedinstvenu tehniku koja je inspirisana pokretima ručnog pranja, veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom mogu da obave više načina kretanja bubnja ili kombinaciju različitih kretanja u zavisnosti od izabranog programa pranja, pružajući vam izvanredne rezultate svaki put.

Nedavno pregledano

zatvori